Lush – The Brightside

lush retro sephora primer blush Therme 130
Wow! Was het eerste toen ik The Brightside rook. Ik had een bestelling geplaatst bij Lush Engeland en wist dus niet hoe deze zou ruiken, maar ik heb er geen spijt van gehad dat ik The Brightside heb geplaatst. Dit is het lekkerste badproduct OOIT! Benieuwd waarom? Lees dan even verder.

Eerst maar eens wat informatie over dit product, voordat ik jullie helemaal gek maar met mijn enthousiasme over dit product.
’’Alles aan deze Bubble Bar is vrolijk! De oranje en roze kleuren en natuurlijk ook de frisse citrusgeur. Mark noemt dit parfum ‘triple orange’, wij begrijpen waarom. Sluit je ogen en laat je in gedachten meenemen naar een sinaasappelboomgaard in Zuid Spanje. Maar als je je ogen open houdt kun je genieten van levendig oranje water en bergen schuimbubbels!’’

lush retro sephora primer blush Therme 131
Ik vind deze bubble bar er zo mooi uitzien. Hij is oranje, maar er zit ook rood en geel in deze bubble bar verwerkt waardoor hij een heel mooi patroontje heeft. Dit patroontje is trouwens niet alleen oppervlakking, want als je de bubble bar open schijt zie je dit mooie patroon nog steeds. Hij is trouwens echt huge. Normaal gesproken zijn de badproducten van Lush ongeveer 100 gram. The Brightside is twee keer zo groot. Hij weegt namelijk rond de 200 gram. Vandaar dat hij ook iets duurder is (€7,50) dan een ander badproduct. Je kunt vaker met deze bubble bar doen. Ikzelf snij hem door vieren. 1/4e is echt voldoende voor een bad. Ik was zo ontzettend verbaasd. Ik heb nog nooit zo’n sterkend badproduct gehad en dat terwijl het maar 1/4e is van het product. Een hele grote bruisbal kan dit kleine stukje niet overtreffen qua sterkte.

Dit is trouwens het eerste Lush product wat ik echt goed kan ruiken als ik in mijn kamer zit en ik hem op mijn tafel heb liggen, zo sterk is de geur. Hier moet je van houden, maar dit is precies wat ik zoek in een badproduct. Hmmm…

lush retro sephora primer blush Therme 127
Maar wat is die geur dan? Zoet, zomers, sinaasappel, citrus. Heerlijk! De beste geur die Lush ooit heeft gemaakt en dat wil heel wat zeggen, want ik ben een grote Lush fan en heb dus al aardig wat producten geprobeerd. De combinatie van de geur en het effect van deze bubble bar maakt hem tot een grote favoriet bij mij.

Als je hem onder de stromende kraan houdt geeft hij lekker veel bubbels die gedurende je hele bad blijven zitten en niet verdwijnen. Lekker relaxen en je kunt er weer tegenaan!

Er is wel een nadeel van dit product. Hij is niet meer te koop (online)… het is een Limited Edition product uit de Lente collectie. Ik hoop dat ze dit product nog eens terug gaan brengen bij Lush zodat ik hem nog kan gaan kopen. Dan koop ik er gelijk een paar haha. Het is een echte aanrader. Mocht hij nog in een Lush filiaal liggen, koop hem dan! Hij is het helemaal waard.

Ben jij ook zo dol op Bubble bars van Lush? Wat is jouw favoriete badproduct?

Vorige

Weetjes over mij (Amanda)

Volgende

Mijn eerste event: Coty (Miss Sporty, NYC, Rimmel, Guess)

32 Comments

 1. Wat een mooi gekleurde zeep! De geur lijkt me erg lekker :)

 2. Ik gebruik altijd de roze versie hiervan, maar de geur is echt heerlijk he :D

 3. Ik vind de kleuren alleen al heel gaaf. Hij lijkt me heerlijk.

 4. dit was mijn favoriet :) dit weekend lag hij nog in de lush van maastricht

 5. wat een heerlijk zomers product! jammer dat hij limited edition was, deze mocht mij wel komen vergezellen in bad anders :D

 6. Lijkt me eeen heeeerlijke geur, lekker zomers!

 7. De geur klinkt erg heerlijk

 8. Faat

  Oeh dat klinkt heerlijk! Jammer dat hij niet meer te koop is, anders had ik hem (nav jouw enthousiaste review!) zeker gekocht!

 9. Lin

  Ik heb hem laatst nog zien liggen in uhm… waar was ik toen?? Ohja, Essen, Duitsland. Hmm.. daar heb je dus niet zo veel aan ;)
  Hij ruikt inderdaad lekker!

 10. nou die zou ik niet snel missen in mijn badkamer XD wat een kleurexplosie!

 11. Klinkt goed en wat een vrolijk kleurtje!

 12. Zo jammer dat ik geen bad heb, maar voor mijn portemonnee is wel goed ;)

 13. Wauw, die is mooi!

 14. De geur lijkt me heerlijk!

 15. De kleurtjes spatten echt van het scherm af! Klinkt heel lekker en met dit miezerige weer buiten zou ik er zo mee in bad willen! Xx

 16. Deze ga ik bij Lush snel een keertje ruiken!

 17. Ziet er eerder uit om op te eten ;) haha.

 18. Ik heb een mega liefde voor lush. Deze lijkt mij ook zo ontzettend lekker maar toch heb ik hem laatst niet gekocht. nu ik dit zo lees heb ik wel een beetje spijt :-)

 19. Deze lijkt me heerlijk!

 20. Deb

  Vooral de geur vind ik heeeerlijk en hij ziet er zo mooi uit. Ik vind hem wel wat stugger en je kunt er moeilijker stukjes afbrokkelen.. zou Lush dat expres doen zodat je hem in in 1x in bad gooit ;-) hij verzorgt iets minder dan de andere bubble bars die ik gebruikt heb, maar de geur en bubbles maken alles goed!

  • Ik heb hem doorgesneden en brokkel ze eigenlijk nooit dus hier heb ik geen last van. Ik vond hem aardig verzorgen, maar dat kan aan mij liggen haha

 21. Wat een super mooie & felle kleur! Ik hou van Lush. De Bubble Bars zijn echt de beste. :)

 22. Wat jammer dat die niet meer te koop is. Het is inderdaad een brightside product, wat vrolijk :D

 23. Ziet er super fijn uit! Liefs, Laura

 24. Whahahaha, als je de kleur open schijt, veeg me op XD Ik heb hem ook hihi hij is heerlijk!

 25. Ik vind hem ook heerlijk! Een tijdje terug maakte ik er zelf ook een review van met een video impressie van hoe hij in bad is, terug kijken is nogal moeilijk omdat ik thuis geen bad heb en dus niet meer kan. :(

 26. B.T

  Oh , zo iets wil ik al lang van Lush. Leuke review! xo

 27. klinkt heerlijk en wat een mooie kleuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén