Mijn eerste event: Coty (Miss Sporty, NYC, Rimmel, Guess)

coty pr 212
Gisteren was ik naar mijn allereerste event. Ik heb heel veel leuke producten om aan jullie te laten zien, maar die laat ik nog in een unboxing video zien. Vandaag geef ik jullie eerst een sfeerimpressie van de nieuwe producten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het was zo ontzettend spannend! Ik was van te voren erg zenuwachtig, maar ik was gelukkig niet alleen. Ik kon samen met Evelien van OhFashion.nl naar Coty reizen. Een beetje eng, maar dat was nergens voor nodig. Evelien is zo’n lieve meid. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en het klikte goed. We hebben de hele middag samen door gebracht en de nieuwe producten bekeken.

coty pr 003
Bij binnenkomst zagen we een mooie gedekte tafel met hapjes en drankjes. We wilde er nog snel een foto van maken voordat alles weg was haha. De kwaliteit van de foto’s is niet heel best. Sowieso is mijn camera een ‘oudje’ en maakt hij alleen mooie foto’s bij het raam tussen 1 en 3 uur bij goed daglicht. Deze foto’s zijn in kunstlicht gemaakt en mijn camera houdt dan niet zo van scherpstellen. We zijn al druk aan het sparen voor een nieuwe!

coty pr 005
Chocolaatjes in de vorm van de nieuwe Rimmel lakken. Hoe cute? En ze waren ook nog enorm lekker.

coty pr 009
Deze heb ik niet opgegeten, maar ze zagen er wel heerlijk uit.

coty pr 014
Als eerste gingen we een parfum workshop volgen. Hierbij kregen wij 5 van deze flesjes waarbij wij de geur moesten ruiken. Het waren basisgeuren en hierbij kun je denken aan roos etc. Drie van deze geuren zaten in de nieuwe geur van Guess verwerkt en wij moesten raden welke dat waren.

coty pr 029
coty pr 018
coty pr 025
En…. we mochten zelf ook onze eigen parfum maken. Dit heb ik al eens eerder gedaan, namelijk Jorinde haar vrijgezellenfeest. Alsnog was het erg leuk om te doen! De basis was jajoba olie en daar mochten wij 10 druppel essentiële oliën aan toevoegen. Deze oliën waren van het merk Chi. Ik koos zelf voor Bergamot, Mandarijn en Patchoulli.

coty pr 048
coty pr 060
coty pr 052
NYC komt met een nieuwe mascara uit die een mooie krul zou geven. Ik vroeg aan de visagiste of zij deze mascara ook droeg en dat was zo. Haar wimpers zagen er zo mooi en gekruld uit en ze had geen krultang gebruikt. Ik kan niet wachten om deze mascara te gaan testen, want zulke mooie wimpers wil ik ook wel hebben!

coty pr 037
coty pr 056
Nieuwe lakjes van NYC. De metallic trend gaan we vaker terugzien de komende tijd.

coty pr 073
Nieuwe lakjes van Rimmel. Er zitten leuke kleuren tussen. Ook zie je daar een bestaande bronzer liggen die een nieuw patroontje heeft gekregen.

coty pr 085
coty pr 088
coty pr 095
Nieuwe gloss kleurtjes van Rimmel en ze bevatten ongelooflijk veel glitters. Wij vonden ze er erg goed uitzien!

coty pr 101
coty pr 102
Oogpotloden in vernieuwde kleuren. Ze rolde heel makkelijk over mijn hand heen en ik vind de pigmentatie ook erg goed. Ik ben vooral erg te spreken over de zilveren kleur.

coty pr 121
coty pr 114
Er zijn negen nieuwe kleuren uitgebracht van de Sally Hansen Salon Manicure lakjes en ik vond vooral deze gouden er geweldig uitzien.

coty pr 118
coty pr 115
Hij had een vrij kort, maar rond afgesneden kwastje zodat je goed de vorm van je nagel kunt volgen. Hier is over na gedacht, daar hou ik van!

coty pr 126
coty pr 129
Hij komt niet helemaal over, maar in het echt is deze glitter zo mooi. Ik bracht hem aan over een combinatie van twee roze kleuren die ik thuis al had aangebracht. Dit is trouwens één laagje. Ik vind hem erg mooi! Ici Paris XL verkoopt deze lakken en Bol.com gaan ze binnenkort ook verkopen.

coty pr 124
coty pr 138
Deze producten bestaan al, maar mijn aandacht werd er naar toe getrokken. Groene Thee en Bamboe, dat klinkt ieder geval goed. Deze handcrème rook zo lekker naar citrus, hmmm. Helemaal mijn ding!

coty pr 145
Miss Sporty met hun stand met nieuwe kleuren nagellakken en een BB cream!

coty pr 156
Lekker fel, perfect voor de zomer!

coty pr 159
coty pr 172
Goed nieuws, deze BB cream is verkrijgbaar in een hele lichte kleur. Ik denk dat hij zelfs te licht is voor mij. Ook bevat deze BB cream shimmers en ik ben erg benieuwd hoe hij mij zal staan.

coty pr 175
coty pr 179
En dan deze lipgloss. Oh My God, deze moet ik hebben. Hij zit al in het assortiment en hij is mij nooit opgevallen, maar deze shimmers. Hij ziet er zo mooi uit.

coty pr 184
coty pr 186
Hij komt natuurlijk niet zo mooi over als in het echt, maar zie die shimmers. Wauw!

coty pr 189
Linda van Beautytreat.nl pakte een lippenstift en swatchte hem. Ik stond even mee te gluren en dat zag er best wel goed uit voor een budgetmerk. Ze waren in het echt veel feller, maar door het licht lijkt dat wat minder. Misschien ga ik ze nog wel halen!

coty pr 206
coty pr 198
En dat dit schatje. Dit ziet er toch goed uit voor een budget oogschaduw? Ik denk dat ik deze nog wel ga halen om er een budgetlook mee te maken. Deze oogschaduw zit al in het vaste assortiment.

coty pr 208
coty pr 209
coty pr 212
En dit is dan de nieuwe Guess geur. Ziet hij er niet mooi uit?! Ik vind de dop geweldig. Volgens mij heet hij Guess Girl. Het is een zoete en tegelijkertijd frisse geur, maar niet te overheersend. Ik ben fan!

coty pr 217
Ziet er leuk uit!

coty pr 225
coty pr 221
Nog zo’n mooie gloss van Miss Sporty. Ik ben echt verbaast en ga eens de tijd nemen om in het schap te gaan snuffelen voor wat mooie producten.

Ik vond het een geslaagde dag en het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat Jorinde volgende keer wel meegaat! Ik vond het toch wel erg spannend in mijn eentje haha. Hierbij wil ik Evelien van OhFashion bedanken voor haar bijdrage als model voor mijn foto’s haha. Ga zeker eens een kijkje nemen op haar website. Ook wil ik Coty hierbij bedanken voor de uitnodiging, het was een leuke dag en het was goed georganiseerd. De stands zagen er mooi uit.

De unboxing video ga ik deze week opnemen en zal hopelijk ook snel online komen. Daarbij zal ik de kleuren laten zien die ik heb gekregen. Het licht is nu namelijk te slecht om nog een filmpje op te nemen. Ik wilde jullie toch alvast een voorproefje geven van de nieuwe producten die in april/mei zullen worden gelanceerd.

Vorige

Lush – The Brightside

Volgende

Impressie Coty PR Event + Unboxing Goodiebag

38 Comments

 1. Ziet er heel tof uit!

 2. Ziet er super leuk en gezellig uit! De producten lijken me ook erg fijn, ben benieuwd naar de goodiebag :)

 3. Deb

  Wat leuk en zoveel foto’s: eye-candy overload!! Super mooie producten allemaal!

 4. Wow, wat een foto’s! Het ziet er geweldig uit!
  Ben erg benieuwd naar de nieuwe Rimmel lakjes, wel jammer dat de dop een stuk groter is geworden, ik vind een smalle dop fijner vasthouden tijdens het lakken.

 5. Ik was er gister ook en vond het echt super leuk!!! Ik heb je alleen helemaal niet gezien :(

 6. Ik ben heeel benieuwd naar die nieuwe Guess geur! En het flesje ziet er ook leuk uit!!

 7. Wat super leuk om te zien. Lijkt me best spannend om voor het eerst naar een event te gaan.

 8. zo veel mooie make-upjes :)

 9. Wat super leuk dat jij ook al een verslagje hebt gemaakt! Ik vond het leuk om je gezien te hebben!

 10. Mooie producten! Ik kan me voorstellen dat je zenuwachtig was, zou ik ook hebben. Ben erg benieuwd naar de unboxing video.

 11. gaaf om te zien :D

 12. Ik wilde ook zo graag gaan, maar het was helaas té ver weg :( Wat een super leuk en geslaagd event!

 13. Marije

  Super leuk dat je naar je eerste event bent geweest! Lekker veel foto’s heb je gemaakt :)

 14. Wat leuk om te zien! Ik had ook een uitnodiging maar de lancering van Guess Girl kende ik al.. Heel leuk om toch nog even te zien hoe het event was! Mooie foto’s ook!

 15. supergaaf dat je daarheen mocht! allemaal zeer leuke producten! ben benieuwd naar t geurtje van guess

 16. zag er heel leuk uit :) De Sally Hansen lakjes zien er mooi uit

 17. Wauw, wat heb je veel op de foto gezet! Supertof jouw eerste event, heel leuk :D

 18. Ziet er heel erg leuk uit!

 19. Wat een leuke producten allemaal! Super dat je dit allemaal kon meemaken! Liefs, Laura

 20. Ziet er leuk uit en mooie producten!!

 21. Ik vond het ook een hele leuke en geslaagde dag! En wat hebben we afgekletst hé, hihi. Ik ben blij dat het zo goed klikte, ik hoop echt dat we volgende keer weer samen kunnen reizen/gaan! <3

 22. Lin

  Hey! De volgende keer zal ik iets harder hoi roepen als ik bij je in de buurt ben ;)
  Ik heb het ook erg naar mijn zin gehad, was leuk!

 23. Ziet er gezellig uit en ook best leuke producten om te zien.

 24. Wat gaaf zeg dat dit je eerste event was! Erg leuke foto’s!! :-)

 25. Dat zag er erg leuk uit! :D

 26. Wauw, schitterende foto’s heb je genomen! Lekker overzichtelijk ook en goddamn.. prettah fooood! Me like. Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad Aman!

 27. Leuk om te zien! :)

 28. super leuk dat je er was! mooi uitgebreid verslag heb je geschreven! mooie producten komen er weer aan!

 29. Mooie foto’s hoor, ook met deze camera. Ik kan alleen maar enthousiast worden als iemand zegt dat een foundation of BB cream te licht van kleur is. Ik ben heel erg benieuwd of dat dat ook voor mij zal gelden.

 30. Ah wat een mooie dingetjes!

  XO

 31. Ziet er gezellig uit! Zo te zien hadden ze ook weer veel leuke nieuwe producten, nice!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén