Winactie #12–Lush Hello Gorgeous pakket t.w.v. € 35,55

Hello Gorgeous
Vandaag heb ik wel een hele gave winactie voor jullie, namelijk een winactie van het merk Lush. Zoals jullie weten ben ik groot fan van Lush. Ik schrijf er regelmatig over. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik een winactie voor jullie heb kunnen regelen in samenwerking met Lush. Je kunt een Hello Gorgeous pakket winnen ter waarde van € 35,55. Als je wilt weten hoe je kans kunt maken op dit pakket moet je zeker even verder lezen.

Hello Gorgeous
Hello Gorgeous
Hello Gorgeous
Wat zegt Lush over dit pakket en welke producten vind je er in terug:
Er zijn heel veel redenen om iemand een Hello Gorgeous cadeau te geven, maar de leukste is toch wel omdat je op die manier iemand vertelt dat degene ‘gorgeous’ is!

Hello Gorgeous zit in een leuke hatbox die je nog lang kunt gebruiken om je favoriete Lush-producten, haarspeldjes, sjaaltjes of andere hebbedingetjes in te bewaren. Maar laten we het liever over de inhoud hebben!

Rub Rub Rub is een heerlijke, blauwe douchescrub die je huid zacht en heerlijk fris maakt. Pak een beetje en masseer het over je vochtige huid. De korrels zeezout reinigen en scrubben je huid op een zachte manier.

The Comforter is een bubble bar met een heerlijke, troostende zwarte bessen geur. Breek een stukje af en verkruimel het onder de lopende kraan. Stap in een bad vol heerlijke bubbels, doe je ogen dicht en ontspan! Je haalt zeker vier keer baden uit één Comforter!

Think Pink ballistic gebruik je als je zin hebt in een vrolijk, roze bad. Deze ballistic bevat tonka, vanille en lavendel, gezamenlijk zorgen ze voor een heerlijk zoete, zachte geur. Laat je bad vollopen, stap er zelf ook in met je Think Pink. En nu lekker genieten!

Vanilla Deelite is een heerlijk zachte bodylotion die naar vanille ruikt. Maar dat had je waarschijnlijk al bedacht. We hebben er ook een vleugje kiwi en jasmjn absolue in verwekt, hij trekt lekker snel in.

Gorgeous is een fantastische moisturizer met de beste ingrediënten die we kunnen bedenken. In een cadeau dat Hello Gorgeous heet hoort zo’n proeftinnetje natuurlijk thuis!

Een geweldig, goed gevuld pakket al zeg ik het zelf. Ik denk dat ik één van jullie hier heel blij mee gaan maken. Voor de meiden die nog niet bekend zijn met Lush, of juist al wel bekend mee zijn, is dit een geweldige kans om zo’n mooi pakket te winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket:
Beantwoord de volgende vraag:
Waar staat de eerst geopende vestiging van Lush?

Het antwoord op deze vraag moet je e-mailen naar info@ditisons.nl met als onderwerp winactie Lush.

Plaats het antwoord niet onder dit artikel, dan doe je niet meer mee. Op deze manier moet iedereen het antwoord zelf zoeken.

Wat mag je doen om extra kans te maken op dit pakket:
– Volg Dit is ons via Bloglovin
– Volg Dit is ons via Youtube
– De Facebook pagina van Dit is ons liken
– Tweet het volgende bericht: Ik maak kans op een Hello Gorgeous pakket van Lush t.w.v. € 35,55. Doe jij al mee?!

In dezelfde e-mail waarin je mij het antwoord op bovenstaande vraagt stuurt, vertel je wat je hebt gedaan om extra kans te maken. Vertel onder welke naam jij mij volgt zodat ik dit kan controleren. Als je een tweet heb geplaatst, dan geef je deze link ook aan mij door. Plaats dus niet: ik heb alles gedaan. Indien je niet je naam etc. vermeldt, dan telt je kans niet mee, omdat ik het dan niet kan controleren.

Deze winactie loopt tot en met 19 december 2013. Dit is tevens de laatste dag tot wanneer alle andere winacties lopen. Mocht je deze winacties gemist hebben, kijk dan zeker even op de homepagina van Dit is ons (www.ditisons.nl) zodat je ook nog aan de 11 andere winacties mee kunt doen!

Vorige

Winactie #11–Win 10 waxmelts naar keuze van Waxmelts.nl

Volgende

Alle winacties op een rij

20 Comments

 1. Super leuk pakket! Ik heb net een mailtje gestuurd.

 2. Toppie! Ik heb ook gemaild :)

 3. Nicole

  Ow wat gaaf!
  Ik ga snel meedoen ;-)

 4. Faat

  Oh gave winactie, ik doe mee! Had alles al gedaan, behalve twitter, ik heb geen twitter. Ik mail direct :-)

 5. Lijkt me een heerlijk pakket. Maar aangezien ik nog steeds aan het genieten ben van de spulletjes uit het vorige winpakket (<3) doe ik niet mee. Succes voor alle dames die wel meedoen!

 6. Janine

  Heyhey!

  Ik ben even helemaal sprakeloos , tot ik helemaal was bijgekomen. Ik
  vind Lush echt een pracht merk. Als je de winkel binnen komt ruikt
  het er altijd zo lekker en de medewerkers zijn vriendelijk en helpen
  je goed. Helaas, koop ik er eigenlijk bijna nooit wat. Aangezien ik
  niet een kerstboom vol met geld heb. Natuurlijk wens ik wel een pakketje
  met lush spullen onder me boom. Maar dat zie ik eigenlijk ook niet
  gebeuren. Bij deze waag ik een kansje bij dit fantastische winactie

  ik doe graag mee!

  liefs

  Janine

 7. Amerens Jansma

  Ik doe mee! <3 Wil al zo graag een product van Lush.
  Liefs,
  Amerens

 8. Wat een enorm leuke winactie!

 9. Ik doe mee, mijn mailtje is verstuurd :D
  xx

 10. kikiLxo

  OMGODD LUSH aaaaaah! dir is mijn favorieten win actie & ik doe zeker mee ik volg je via youtube hihi ik wedt nog dat ik je vroeg of je iets over de lush wintercollectie wilde schrijven hier word ik echt blij van.:D super winactie & goeie beschrijving ik heb je gemaild :D!

  • kikiLxo

   ik mis alleen een beschrijving van volgens het lip productje & op yotube volg ik je ook met kikiLxo

 11. Deb

  Wat een geweldige winactie Amanda!! Je verwent ons!! Ik ga van het weekend even op zoek naar het antwoord en dan mail ik je!!!

  • Hihi, ik doe het graag Deb. Heel veel werk, maar als ik jullie enthousiaste reacties zie ben ik blij dat ik mijn blog verjaardag op deze manier met jullie kan vieren!

 12. OW what! :o …ik doe graag mee!! Thanks for the giveaway! Kga je mailen!

 13. zoe

  mail is verstuurd.
  extra kansen ook gedaan;
  twitter; zowiezo_
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe

 14. OH MY GOD IK GA NU METEEN MEEDOEN

 15. Jacoba

  Heel erg leuk, deze actie!!

 16. wow ik heb dol op Lush maar heb helaas geen winkel in de buurt.
  Ik volg je op Bloglovin’: Julia Kuijpers. Youtube: Julia K. Facebook: Julia Kuijpers.
  tweet: https://twitter.com/juliakuijpers/status/412293746084958208
  en gemaild :-)

 17. Wat leuk! Ik stuur je zo een mailtje! :D

  Keep on bloggin’,
  Summer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén