Groene zomer nagellak combinatie

3
Groene nagellak draag ik naar mijn idee veel te weinig. Toen ik een leuk en mooi groen lakje van het merk BeYu tegenkwam nam ik die mee zodat ik hem kon combineren met een andere groene nagellak. Leuk voor de zomer in plaats van de standaardkleuren die ik draag.

Een paar weken terug zag ik deze prachtige nagellak van BeYu bij de Douglas die niet bij mij in de buurt zit. Ik nam hem niet mee, omdat ik dacht dat ik hem wel in een filiaal bij mij in de buurt zou vinden. Niet dus… ik kon wel janken. Toen ik laatst weer bij de Douglas kwam waar ik deze nagellak tegenkwam ging ik gelijk op zoek naar dit lakje. En zo waar, hij lag er nog!

4
no ad ketting 078
Het is een groene topcoat die je over een andere nagellak kan dragen. Hij heet BeYu Shimmering Top Coat 787 en hij bevat 8 ml. Het kwastje is niet te dun, niet te dik. Ik vind hem qua formaat goed. Wat ik wel jammer vind is dat het kwastje recht afgesneden is en niet rond. Hierdoor kun je minder goed een mooie manicure maken, omdat je nagel rond af loopt.

2
Ik droeg één laagje van de BeYu nagellak over een ‘oudje’ van Catrice, namelijk 240 Sold Out For Ever. Kunnen jullie je nog herinneren hoe populair deze nagellak ooit was? Het viel mij op dat ik hem al bijna voor de helft heb opgemaakt. Wow!

1
Van de Catrice nagellak draag ik trouwens twee laagjes om hem volledig dekkend te krijgen. Ik vind de combinatie erg mooi en heerlijk voor de zomer. Op deze manier vind ik het ook leuk om te de kleur groen te dragen op mijn nagels.

3
De kleur is lastig uit te leggen. Het is een lichtgroene kleur, maar wel met een geel/goud/nog lichter groene kleur gloed door zich heen. Je kunt dit vooral goed in het zonlicht zien, maar alsnog geven deze foto’s niet weer hoe mooi deze nagellak is.

Wat vind jij van deze combinatie? Heb jij al een nagellak van BeYu in je stash?

Vorige

Shoplog – Primark

Volgende

Wonen/Lifestyle – Clayre & Eef

18 Comments

 1. leuk gevonden, die combinatie :) past perfect

 2. Super leuk combinatie! :-)

 3. Leuk gecombineerd, ik vind de kleur erg gaaf!

 4. oeh lekker fris en vrolijk :D

 5. Deb

  Geweldige combo! Ik zag hem al tijdens de workshop en kon mijn ogen toen al niet van je nagels afhouden.. ;-)

 6. Mooie combinatie, ik vind het vooral mooi dat het een soort lichtgroen kleurtje is met de mooie shimmer erdoorheen!

 7. Mooie combinatie zo!

 8. Hele mooie kleurtjes, en superstoere combi!

 9. Leuke combinatie! Ik hou van groene nagellak!

 10. Wat een toffe combinatie! Ik heb Sold Out Forever ook, haha ;)

 11. Wat een ontzettend mooie combinatie! Je nagels zijn ook echt prachtig trouwens, hele mooie vorm en lengte!

 12. Oh wauwie, that looks so awesome!

 13. Ik houd niet zo van groene lakjes maar vind dat je deze mooi gecombineerd heb, heel mooi.

 14. Wat een mooie kleur groen! Heel leuk gedaan met die glitters :-)

 15. gave combinatie! Het maakt het net iets speelse, de kleur vind ik zelf ook erg leuk, lekker zomers

 16. ja de combinatie is inderdaad heel erg mooi, love de glitter lak van beYu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén