Herôme – Neon Take Away Collectie

nagellak 087
Herôme is deze zomer uitgekomen Neon Take Away collectie die uit 8 lakjes bestaat. Ik ontving er 3 en deze zal ik vandaag aan je laten zien.

nagellak 086
De Take Away nagellakken kenmerken zich door hun kleine formaat. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen op vakantie, nemen ze weinig ruimte in beslag en kun je bij elke outfit de juiste kleur nagellak matchen.

nagellak 088
De potjes zijn erg klein en bevatten slechts 4 ml. Toch is dit genoeg om echt een aantal keer je nagels mee lakken, want zeg nou zelf: maak jij wel een nagellakpotje op? De prijs is gelukkig ook klein en daardoor budget. Ze kosten € 2,99 per stuk.

Zelf vind ik de kleuren geen neon, want ze knallen niet zoals neon kleuren. Daarom had ik het leuker gevonden als ze de collectie een zomerse naam hadden gegeven. De naam Take Away vind ik er dan wel weer bij passen.

nagellak 038
Deze gele kleur heet 49 neon geel. Ik vind het een mooie gele lak die echt perfect is voor de zomer. Ik ben dol op gele nagellak en ik draag het nog vaker als ik wat bruiner ben. Helaas dekt deze nagellak pas na 3 laagjes en van mij had er nog wel een 4e op gemogen.

nagellak 056
Dit is de kleur 43 neon groen. Op de camera komt hij wat meer lichtgroen over, maar hij is echt wat donkerder van kleur. Helaas dekt ook deze nagellak pas in 3 laagjes.

nagellak 071
De laatste kleur is 48 neon paars. Dit vind ik de leukste kleur van deze drie. Ik draag veel paars en dit vind ik een mooie kleur paars. Niet te licht, niet te donker en perfect voor een warme zomeravond. Deze nagellak dekte ook pas in drie laagjes.

Het kwastje is wat klein, maar toch kan ik er redelijk goed mee lakken. Ik moet iets meer halen maken, maar ik krijg wel een glad effect en dat vind ik het belangrijkste. Ik zou liever zien dat ze in twee laagjes dekken en dan vind ik ze perfect om op vakantie mee te nemen.

De Neon Take Away collectie is al verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Ook zijn ze verkrijgbaar in de webshop van Herôme.

Neem jij wel eens mini nagellak mee op vakantie?

Vorige

OPI – Liquid Sand Jinx (Bond Girls Collectie)

Volgende

Opgemaakt – mei + Winactie Too Faced

28 Comments

 1. Mooie kleuren! Vooral 43 neon groen vind ik tof <3

 2. Die paarse kleur vind ik wel gaaf!

 3. De blauwe en de groene kleur vind ik wel leuk !

 4. Mooie kleurtjes! Handig mee te nemen! :-)

 5. Nee geen neon nee. Maar de kleuren zijn wek leuk. Toch dat je bij eigelijk wel drie of 4 laagjes nodig hebt weerhoud mij ervan on ze te kopen.

 6. leuke kleurtjes, maar inderdaad niet echt neon

 7. 49 neon geel is mijn favoriet!

 8. Wat een mooie kleurtjes! Vooral die gele vind ik mooi

 9. gave tinten :D super pretty!

 10. jammer van de laagjes

 11. Mooi kleuren! Lekker fel!

 12. De blauwe is echt heel mooi! Jammer dat ze niet echt neon zijn.

 13. Leuke kleuren! Neon paars is ook mijn favoriet (ookal is het niet echt neon..)

 14. Ik vind de kleuren er echt onwijs mooi uit zien! Die gele is leuk!

 15. ik kies altijd voor een kleurtje op vakantie, omdat het teveel gesleep is meerdere mee te nemen, maar dit is een handig alternatief!

 16. Inderdaad niet helemaal neon, maar wel supertoffe lakjes! :) En de prijs is ook echt leuk, ik denk dat ik er mij wel eens eentje zou durven aanschaffen!

 17. mooie kleurtjes

 18. De neon paarse kleur vind ik ook het mooiste. Like it!

 19. Bo

  Niet echt bepaald neon inderdaad, maar wel leuke kleurtjes!

 20. Schitterende nagellakken lady! :)

 21. Die gele kleur is best gaaf!

 22. Wat een mooie kleurtjes die je niet zoveel ziet

 23. Mooie lakjes zijn dit :) jammer van de dekking x

 24. Waaaauw, ik vind de kleuren echt prachtig!

 25. Wat zijn het stuk voor stuk super gave kleuren, al zijn de eerste twee kleuren toch favoriet ;)

 26. OMG, #43 en #49 zijn echt supermooi! Jammer alleen van de dekking joh, 3 laagjes is net ff teveel vind ik altijd :(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén