Herôme nagellak nieuws

Nagellak liefhebbers opgelet, Herôme komt met een nieuwe collectie en een aantal nieuwe producten. Er zit één product tussen waarvan heel veel meiden blij van gaan worden. Ben je benieuwd? Vandaag ga ik je er over vertellen!

De W.I.C Snow White & The Huntsman collectie is nog maar net uit en er is nu alweer een nieuwe collectie in het vooruitzicht. Leuk, want ik hou ervan als er regelmatig nieuwe producten verschijnen.

Over welke nieuwe collectie heb ik het? De W.I.C. Amazing Australia collectie. Deze collectie bestaat uit 6 kleuren die de volgende namen bevatten:

Adelaide
Adelaide

Gold Coast
Gold Coast

Wagga Wagga
Wagga Wagga

Tasmania
Tasmania

Wollongong
Wollongong

Brisbane
Brisbraine

Zelf ben ik het meest benieuwd naar Wagga Wagga. Op de foto’s ziet hij er erg mooi uit!
Deze collectie ligt vanaf 1 juli 2012 in de winkels. Een lak kost €7,50 en twee stuks kosten €12,50. Hiervoor krijg je 7 ml per lakje.

Het volgende nieuws dat ik jullie kan mededelen is dat  Herôme met een collectie komt die uit mini-nagellakken bestaat. Handig om mee te nemen, maar ook omdat ze lekker goedkoop zijn. Ze kosten slechts € 2,99 en hiervoor krijg je 4 ml per lakje. Ook leuk om te weten is dat er diverse kleuren beschikbaar zijn die regelmatig ge-updatet worden aan de hand van de laatste trends. Deze collectie ligt sinds mei 2012 al in de winkels.

image

En dan het product waar ik het meest enthousiast over ben: Herôme komt met een S.O.S. Nail Repair. De naam verklapt het al een beetje, maar dit product voorkomt dat scheurtjes in je nagels verergeren.

image
Wat Herome er zelf over zegt:

We kennen het allemaal. Mooie nagels. Lang. Gevijld. Stevig. Wel of niet gelakt. Blij met iedere aanblik. Al zeg je het zelf, je bent trots op je nagels. En toch kan het gebeuren dat er een scheurtje ontstaat. Wat nu? Helemaal kort vijlen of helemaal afscheuren? En de andere nagels dan? Neeee, dit is niet wat vrouwen willen!

Herôme komt met een geniaal nieuw product: SOS Nail Repair! De uitkomst voor ingescheurde nagels. Of deze nu in de rand is van de nagel of nagelplaat, SOS Nail Repair is in beide situaties de oplossing. Heel makkelijk te gebruiken en voor iedereen bereikbaar.

Meiden hoe handig is dit? Ik heb hier inderdaad wel eens last van en knip mijn nagel dan kort, omdat ik niet wil dat hij nog verder scheurt. Dit product is DE uitkomst. Echt geniaal en ik hoop dan ook dat het werkt natuurlijk. Dit product ligt al in de winkels. Hij bevat 10 ml en kost €9,99.

Dan heb ik nog iets te vertellen dat wellicht leuk is om te weten:
Tijd voor een slippertje!

Dit was voorlopig het nieuws op nagellak gebied van Herôme. Mochten er nieuwe producten/collecties komen dan krijgen jullie dat natuurlijk te horen.

Herôme is te koop in diverse drogisterijen of in hun online shop.

Vorige

Catrice – Put Lavender On Agenda

Volgende

Winactie canvasfoto Pixum.nl

21 Comments

 1. Die SOS nail repair lijkt me erg handig, die wil ik zeker eens proberen !

 2. Die SOS nail repair is handig. Ik ben er wel benieuwd naar. :) Die Australia lakjes zijn ook heel mooi, ik had al swatches gezien en wauuuw.

 3. gave lijn! xxx

 4. Ziet er een leuke lijn uit, en wauw wat een prachtige lakjes!

 5. Er zitten mooie lakjes bij!

 6. Bo

  Ik vind de lijn een beetje tegenvallen, maar ik ben wel weg van Brisbaine. Weten jullie toevallig waar je de Herome mini’s kan kopen?

  • Amanda

   Ik heb ze van de week bij de DA zien liggen, maar ik weet niet of ze in elke DA verkocht worden.

 7. Linsey

  ziet er mooi uit!

 8. Ah dat klinkt echt als een goed product! Ik vind de kleur van het eerste nagellakje ook erg mooi.

 9. Oh dat is idd handig. Bij mij is er altijd wel eentje die gescheurd is. De nagellakjes vind ik eerlijkgezegd niet zo speciaal. x

 10. echt een leuke collectie.

 11. Die lichtblauwe kleur vind ik echt super mooi!

 12. Het zijn niet echt mijn kleurtjes, maar wel een leuke collectie. Ik wacht eerst de swatches wel af :d En is Brisbraine niet al ook in het vaste assortiment? ik heb zo’n lila kleurtje namelijk die er heel erg op lijkt.

 13. Lin

  Dat klinkt veelbelovend, dat repair-goedje! Tof!
  Die mini’s zien er trouwens ook wel heel schattig uit!

 14. Oh my, die SOS nail repair moet ik hebben!
  Verder vind ik Adelaine heel mooi!
  liefs.x

 15. Leuke collectie, ik ben heel benieuwd!

 16. Ben vooral heel benieuwd naar de SOS! :) De mini nagellakjes spreken me niet zo aan, omdat 4 ml toch wel heel weinig is. :)

 17. Wat leuk zeg, mooie collectie komt eraan! Tasmania is echt gorgeous.

 18. Leuk nieuws! Ben benieuwd naar de Nail Repair

 19. Ben heel benieuwd, leuk dat herome nu weer met nieuwe collecties komt! :)

 20. Ziet er een leuke collectie uit, ik ben vooral benieuwd naar die ‘Gold Coast’, benieuwd of het echt zo goud uit een flesje is of wat meer gelig. Ga ik naar op zoek! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén