OPI – Liquid Sand Jinx (Bond Girls Collectie)

j1
Toen de eerste swatches van OPI Jinx op internet verschenen werd deze lak razend populair. Na enkele swatches gezien te hebben, wist ik het. Deze lak moest ik hebben. Gelukkig hadden ze hem nog bij de DA op de Leidsestraat (Amsterdam) en ik nam hem mee. Vandaag laat ik jullie de swatches zien.

Wat leuk om te vertellen is dat 3 meisjes uit heb aangestoken met deze nagellak. Ze wilde allemaal ook een sand lakje! Ik vind ze zelf ook bijzonder en echt iets unieks in nagellak land.

j4
OPI lakjes zien er altijd mooi uit. Het zijn grote flesjes van 15 ml. Deze dop verschilt wat van de normale lakjes van OPI. Hier staat liquid sand op de dop, Ook heeft hij nog een kaartje waar dit op staat. OPI heeft altijd vrij grote kwastjes. Persoonlijk vind ik dit wel fijn alleen mogen ze van mij wel meer rond afgesneden zijn. Dit is ook de reden dat ik de lakjes bijna niet aanschaf voor die prijs. Voor € 14,25 per lakje verwacht ik perfectie. Hier kan ik namelijk wel 5 budget lakjes voor halen.

j1
j2
j3
j5
Het meest bijzondere en wat direct opvalt aan deze lak is natuurlijk de kleur. Hij is oranje met oranje en gouden glitters er doorheen. Deze glitters kun je in de zon goed zien zitten. Een echt Amanda lakje! Hij dekt trouwens in twee laagjes en dat vind ik prima. Zonder base of topcoat bleef hij van zondag tot en met vrijdag op mijn nagels zitten. Ik had toen wel licht tipwear, maar zeker geen chips en dat vind ik toch wel bijzonder! Je hebt geen omkijken meer naar je nagels.

Ik vind het een echte musthave voor nagellak liefhebbers! En vind het een leuk cadeau om weg te geven. Je zult de ontvanger er erg gelukkig mee maken.

Wat vind jij van Jinx? Ga jij hem nog kopen?

Vorige

Le Couvent des Minimes–Rituel de fete relaxant

Volgende

Herôme – Neon Take Away Collectie

26 Comments

 1. Ik vind het zo’n toffe nagellak! Ik wil hem haha

 2. heel sprookjesachtig :)

 3. Deze lak lijkt echt sprekend op She’s Amazing van ANNY. Ik vind ze allebei echt geweldig! Het is zo’n mooie felle kleur en ik ben sowieso een fan van de liquid sand lakken.

 4. Ik ben ook fan van deze lakjes, ze zijn zo mooi !

 5. Deze is zo mooi! Ik wil hem ook nog heel graag hebben.

 6. Ik vind hem echt super mooi! Jammer genoeg kan ik het me niet veroorloven :(

 7. Heel mooi lakje, vind het effect toch stiekem wel erg leuk ;-)

 8. Die gouden glitters maken het helemaal af, wat een prachtig lakje :)

 9. super gave kleur :D

 10. Hij is heel mooi. En 5 dagen zonder base of topcoat is echt lang

 11. ik wil die ook!!!!

 12. Echt een mooi bijzonder lakje!

 13. Pretty zeg! Ik heb zelf geen lakje van deze collectie, maar deze spreekt me wel heel erg aan.

 14. dit vind ik echt het mooiste kleurtje van de collectie

 15. Linda

  Deze is echt super mooi! Zelf heb ik al de paarse uit de mariah carey collectie, die ook super is!

 16. Wauw, dat is best een lange tijd en helemaal met zo’n grove structuur! Schitterende glow zit eroverheen. Lovely nailpolish!

 17. Deb

  Prachtig!!! Ik heb deze ook via eBay besteld! Hopelijk komt ie snel aan.

 18. Ik hou van deze!

  XO

 19. Oh wow wat een prachtige kleur!

 20. Wat een mooi lakje!

 21. ik had deze al op jullie fb gezien, erg mooie textuur

 22. Ja echt een prachtig lakjes, i love it!

 23. Wat een mooi lakje!

 24. Jeeee, deze is écht prachtig!! Ik wil hem ook nog heel graag hebben :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén