Kerst waxmelts

taart stage kerst waxmelts.nl 048
Afgelopen week bestelde ik een aantal heerlijk ruikende waxmelts van de webshop waxmelts.nl, omdat ik zo enthousiast was en nog steeds ben over de vorige waxmelts die ik ontving. Ik was wel heel erg benieuwd naar de kerstgeuren. Ik bestelde er een aantal en vandaag laat ik deze aan je zien.

taart stage kerst waxmelts.nl 020
taart stage kerst waxmelts.nl 053
Ik plaatste de waxmelts weer op dezelfde schaal die ik vorige keer gebruikte, maar deze keer versierde ik de schaal in een kerst thema met sneeuwdennenappels, houten decoraties, een slee, schaatsen, rode balletjes en een rode brander. Ziet dit er niet leuk en knus uit voor de kerst? Hartstikke leuk om op tafel neer te zetten!

taart stage kerst waxmelts.nl 025
Winter Garden
Een heldere en verfrissende winterse dag. Topnoten van limoen en menthol, middennoten van vijg en lavendel. Ook dennenboom en eucalyptus vind je terug in deze geur.

Deze geur doet me denken aan wasverzachter maar niet op een vervelende manier. Ik ruik zelf stiekem ook altijd aan de was als hij net aan de lijn hangt. Zo lekker fris ruikt dat! Deze ruikt precies hetzelfde als onze wasverzachter.

taart stage kerst waxmelts.nl 029
Appeltaart
Die van oma. Met slagroom!

Ik kan de geur appeltaart niet helemaal plaatsen bij deze waxmelt. Nu moet ik er wel bij vermelden dat wij laatst appeltaart thee kochten en ik deze thee ook niet naar appeltaart vond roken. Deze waxmelt ruikt wel precies naar die thee dus ik denk eerder dat het aan mij ligt dan aan de geur. Ik stel me een ander geur voor bij appeltaart haha. Desondanks vind ik het wel een lekkere, warme geur. Dit is een geur waar ik zin in moet hebben en ik zou hem niet elke dag branden, maar voor af en toe is hij wel lekker.

taart stage kerst waxmelts.nl 031
Christmas Cookie
Nét uit de oven. Je ruikt de warme vanille en geroosterde amandelen. De frosting bovenop maakt het helemaal af.

De vanille ruik ik duidelijk terug in deze waxmelt. Het eerste waar ik aan moet denken is vanille-ijs. Wat ruikt deze waxmelt ongelooflijk lekker en warm. Perfect voor de decembermaand.

taart stage kerst waxmelts.nl 034
Christmas Cabin
Een feestelijke melange van cranberries, kaneel, en sinaasappelschil.

Bovenstaande geuren ruik ik duidelijk terug in deze waxmelt en samen vormen ze een heerlijke winterse geur. Heerlijk voor een avondje bank hangen met een warme kop thee er bij.

taart stage kerst waxmelts.nl 035
Cinnamon Splendour
– Geen beschrijving meer van –

Bij deze geur ruik ik vooral veel kaneel, maar hij is anders dan de geur Kaneel uit deze webshop. Ik vind Cinnamon Splendour meer naar een zoete kaneelstok ruiken. Ik wil bijna mijn tong uitsteken om te proeven..

taart stage kerst waxmelts.nl 039
Jingle Bells
Een fruitige Kerstmix van cassis, rode bessen, kaneel, aardbeien, met tonen van kersen, amandel, citrusvruchten en spearmint.

Ik ruik heerlijke fruitgeuren en deze geur doet me denken aan bowl (sap met vruchten er in). Bij ons zit er vaak drank door de bowl heen dus dit verklaart voor mij ook de rode vruchten en het kaneel wat ik ruik.

taart stage kerst waxmelts.nl 044
Grandma’s Kitchen
Een hartverwarmende mix van sinaasappel, kruidnagel, bessen, kaneel en kruiden.

Weer een lekkere warme geur, maar deze is iets kruidiger en minder warm dan de andere kerstgeuren. Deze waxmelt is ideaal voor de dames die kerstgeuren al snel te sterk vinden ruiken. Deze waxmelt ruikt wel naar kerst, maar niet zo sterk als de andere geuren.

taart stage kerst waxmelts.nl 069
Silver Christmas
Een mannelijke houtachtige geur met amber en een hint van citrusvruchten.

Ik begrijp waarom dit een mannengeur wordt genoemd. Ik vind hem zelf niet perse mannelijk ruiken. Eerder neutraal en geschikt voor beide geslachten. Hij ruikt lekker fris, maar ook weer niet te fris. Ik ruik ergens ver weg wel een warme geur, maar deze is zeker niet overheersend.

Dit zijn alle geuren die ik deze keer bestelde. Ik bestelde ook nog reguliere geuren, maar ik wilde dit artikel juist weiden aan de kerstgeuren. Er zijn uiteraard nog meer kerstgeuren te verkrijgen dan diegene die ik je in dit artikel liet zien. Deze kun je hier vinden.

Mocht je mijn mening willen weten over de kwaliteit van de waxmelts, dan kun je het beste mijn vorige review bekijken. Ik heb namelijk nog steeds dezelfde mening als toen ik die waxmelts reviewde. Anders had ik niet alsnog zelf een bestelling geplaatst. Ik ben enorm enthousiast over deze waxmelts. Door de lage prijs van € 0,60 per waxmelt zijn ze erg betaalbaar en leuk om cadeau aan iemand te doen. Leuk cadeau voor onder de boom!

Wat is voor jou de ultieme kerstgeur?

Vorige

Alle winacties op een rij

Volgende

Creatieve kerst waxinelichtjes van mama

22 Comments

 1. De appeltaart en kaneel lijken me heerlijk! Ik heb net een brandertje gekocht bij de Action, dus binnenkort maar wat lekkere geurtjes bestellen :)

 2. appeltaart en christmas cookie lijken mij echt goddelijke geuren!

 3. kikiLxo

  christmas cookie & grandma’s kitchen lijken me heerlijk :D! ik vind waxmelts super prijs kwaliteir alleen zijn ze helaas alleen online te koop :( !

 4. Ik vind die schaal waar je brandjertje in staat al super leuk winters versierd!

 5. kaneel lijkt me heerlijk, en wat heb je die schaal leuk versierd!
  x

 6. Faat

  Zo leuk versierd die dienblad! Ik ben zelf erg benieuwd naar de waxmelts

 7. Ze lijken mij heerlijk!

 8. Super leuke schaal waarop je de melts hebt uitgestald! Waar is die slee van?

  • Dank je wel Anne! Mijn moeder heeft hem in een particulier klein winkeltje gekocht, maar ik was gisteren zelf op het internet gaan zoeken naar deze slee, omdat ik hem ook wilde kopen haha. Je moet even zoeken op: kersthanger, slee, hout, mini, 12 cm etc. Je vindt hem dan in verschillende webshops. Hij is o.a. ook te koop bij Zalando in een pack met 2 andere hangers.

 9. Ziet er prachtig uit!! En ja het zal ook wel heerlijk ruiken. Ik ben dol op kaneel. Ik zal eens op de site gaan kijken. mmmm

 10. Ah die geuren lijken mij echt allemaal erg lekker!

 11. Deze zijn zeker betaalbaar, wat leuk om eens een review dit merk te zien, ik kende het nog niet! :)

 12. Linda

  Ik heb vandaag ook besteld, iets van 20 verschillende geuren. Mijn eerste bestelling hier, ik ben benieuwd! Kerstgeuren kunnen ook best nog na de kerst!

  • Wat leuk! Kerstgeuren brand ik ook gewoon nog na de Kerst. Kan inderdaad prima! Laat je me weten welke geuren je aanraders vond? Dan kan ik die de volgende keer misschien wel mee bestellen haha.

   • Linda

    Doe ik zeker! Vandaag ook al een vriendin enthousiast gemaakt, maar die wacht ook even tot die van mij binnen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén