Mijn Parfumkastje + stash

Parfum ballon 019
Ik woon nu een jaar samen en ik heb jullie de opbergmethode van mijn beauty spullen nog helemaal niet laten zien. Tijd om daar verandering in te brengen! Vandaag laat ik je de opruimmethode van mijn parfum zien. Deze zit namelijk in een hele mooie glazen kast welke naast mijn bed hangt.

Parfum ballon 014
Voordat wij gingen samenwonen wist ik al dat ik mijn parfum in zo’n kastje wilden opbergen. Daarom was ik maanden voordat wij een huisje kregen toegewezen al op zoek gegaan naar zo’n kastje, ik wilde namelijk een witte, omdat wij witte meubels zouden nemen. Deze zoektocht was niet heel makkelijk, omdat de meeste kastjes die worden aangeboden bruin zijn. Nu zal je denken, dat verf je dat bruine kastje toch wit?

Parfum ballon 011
Helaas, de meeste van dit soort kastjes bevatten een slotje die je niet los kunt schroeven zonder het slotje kapot te maken. Hierdoor moet je wel heel precies kunnen verven wil je het slotje mooi houden. Voor mij was een bruin kastje dus geen optie. Toen ik dit exemplaar tegen kwam op Marktplaats en hij ook nog eens redelijk betaalbaar was (€ 50,00) kocht ik hem. Na hem een aantal maanden op zolder te hebben opgeslagen kon ik hem eindelijk gaan ophangen in mijn huisje. Ik ben er nog iedere dag blij mee! Het is een grote kast en er passen veel parfums in. Nog wat ruimte om te groeien dus haha.

Parfum ballon 019
Op de achtergrond kun je mijn nagellakrekken al spotten. Hieronder volgt mijn stash.

Parfum ballon 024
Solid Perfume, Rosabotanica by Florabotanica, Benefit Laugh with mee Lee Lee, Eau d’Orange van Rituals, Tommy Girl by Tommy Hilfiger, Yves Rocher mandarijn, Diesel Zero Plus Feminime.

Parfum ballon 029
Twilight Immortal, Love by Lush solid perfume, Cocktail by Lush solid perfume, See by Chloe, Chloe, Marc Jacobs Daisy Sunshine, Rose Jam by Lush, The Comforter by Lush.

Parfum ballon 033
Blond Amsterdam Body Mist Lemon Lime, Body America Blueberry Apple body mist, Japanese Cherry Blossom by The Body Shop, Jill Sander Sun, Jill Sander limited edition Sun, Yves Rocher sinaasappel, Life by Esprit.

Mijn favorieten zijn de Chloe & Jill Sander geuren. Chloe vindt ik een luxe geur die ik alleen draag bij een speciale gelegenheid en Jill Sander draag ik graag overdag, maar deze beginnen steeds leger te raken evenals de Chloe geuren dus de dagelijkse geuren probeer ik wat meer met de geuren van de bovenste en onderste plank af te wisselen. De body mists gebruik ik om mijn bed lekker te laten ruiken! De Lush parfums draag ik heel af en toe, omdat deze erg sterk en zoet zijn en ik er voor in de stemming voor moet zijn, maar als ik deze dan draag geniet ik er wel enorm van. De Twilight geur blijft speciaal, omdat Twilight mijn favoriete film blijft en deze geur niet meer te koop is. Ook vind ik de geur ontzettend lekker en doe ik er zuinig mee.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn parfumkastje en stash voorbij te zien komen!

Hoe berg jij jouw parfum stash op?

Vorige

Een zwangere op een bijzondere manier feliciteren!

Volgende

Hannah Bindweefselmassage

 1. Wat leuk gedaan zeg!
  Ik zal het idee onthouden mocht ik verhuisd zijn.
  Momenteel heb ik de meeste van mijn parfums op een houten rechthoekig dienblad staan.
  Ook leuk maar wordt toch eerder stoffig op deze manier.

  Benieuwd naar je nagellak stash!!!

 2. geluk had je! ik heb ook sinds een jaar ongeveer een parfumkastje vanwege stof etc. en die zoektocht is idd niet makkelijk! wou ook persé een wit :d Heb nu een keukenkast van ikea in gebruik haha

 3. Wauw, wat een mooi parfumkastje! Bij mij staan de parfums gewoon in de badkamerkast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén