Een zwangere op een bijzondere manier feliciteren!

kaartwereld
Zo leuk nieuws, een vriendin van mij is zwanger en ik wilde haar en haar partner op een bijzondere manier feliciteren. Op kaartwereld verkopen zulke leuke en bijzondere items om iemand te feliciteren dat het nog moeilijk was om iets te kiezen. Uiteindelijk ben ik voor een heliumballon gegaan!

kaartwereld
Het leuke aan het versturen van een cadeau in plaats van het persoonlijk langs te brengen vond ik dat het echt als een verassing kwam. De zwangere had geen idee wat het was, omdat ze niets besteld had. Ik heb van haar begrepen dat de ballon in zo’n enorme doos kwam dat ze er een beetje van schrok. Wat kon dat nu zijn?! Toen ze de doos openmaakte kwam er een super grote helium ballon uit die gelijk naar het plafond vloog. Ze belde me gelijk enthousiast op hoe leuk ze het vond! Bij de ballon had ik ook nog een kaartje gegeven. Er zaten hele mooie tussen, maar ik hou persoonlijk erg van kaarten met een tekst. Door deze kaart wist ze ook direct dat het cadeau van mij kwam.

kaartwereld5
Ze verkopen nog meer leuke items voor als het kindje geboren is. Ik moest erg lachen om dit boeket met flessen erin voor als het een meisje is. Ik had het nog niet eerder gezien! Ze verkopen dus niet alleen kaarten, maar ook cadeaus. Leuk en makkelijk om bij je kaart toe te voegen om iemand te feliciteren indien je niet op korte termijn langs kunt komen om iemand persoonlijk te feliciteren.

Wat zou jij iemand geven die zwanger is en haar op een bijzondere manier wilt feliciteren?

samenwerking2

Vorige

Waxmelts van Tacha’s Heavenly Haven (+ winactie)

Volgende

Mijn Parfumkastje + stash

  1. Wat een leuke foto’s, heel goed gedaan ttop!

  2. Wat een leuke tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén