Waxmelts van Tacha’s Heavenly Haven (+ winactie)

Kerst timmer waxmelts pure 147
Een paar weken terug werd ik door een voor mij nieuwe webshop benaderd of misschien wat waxmelts van haar wilde proberen. Zoals jullie weten brand ik heel vaak waxmelts en vind ik het altijd leuk om nieuwe merken uit te proberen. Hier hoefde ik niet over na te denken! Vandaag laat ik je kennis maken met deze waxmelts van Tacha’s Heavenly Haven.

Kerst timmer waxmelts pure 090
De waxmelts worden stuk voor stuk verpakt in een grijze zakje met daarop de naam van de waxmelt. Erg luxe en meteen mooi verpakt om cadeau te geven. Dit heb ik nog niet eerder gezien en ik kan het erg waarderen. Ook een cadeautje voor jezelf als je de waxmelt uitpakt. Hoe zal hij eruit zien en in het echt ruiken? Dat blijft altijd spannend vind ik zelf.

Kerst timmer waxmelts pure 153
Wat ik ook erg leuk vind is dat iedere waxmelt weer anders vormgegeven zijn. Het zijn allemaal bloemen, maar is iedere waxmelt een andere bloem. Ook is iedere bloem anders gekleurd. Erg mooi om ze ook neer te leggen op een schaaltje.

De waxmelts zijn super groot! Mijn normale waxmelts wegen ongeveer 10 gram, maar deze wegen tussen de 21 en 27 gram. Dat is 2 x zo groot!

Kerst timmer waxmelts pure 156
Japanese Cherry Blossom
’Japanese Cherry Blossom van BBW, oriëntaals, sensueel en roze. Prachtige olie van Japanse kersenbloesem met een hint van mimosadraadjes, een warm basisnootje van vanille, tonka-boon en oriëntaals hout.’

Een lekkere, lichtzoete subtiele bloemengeur. Het sensuele en oriëntaalse ruik ik er inderdaad wel in terug. Een geur voor volwassen meisjes Winking smile

Kerst timmer waxmelts pure 163
Waterlelie
’Waterlelie is een delicate, licht zoetige, iets poederige, zachte aqua geur met een kleine hint van lelie. Een mooie zuivere geur die geen overheersende bloemtonen heeft. Zelfs diegenen die bloemengeuren niet op prijs stellen vinden deze geur toch erg fijn.’

Dit is een extra proefje die ik erbij kreeg. Nou ja, proef? Hij is evengoed 13 gram dus dat mag je best een ruime proef noemen. Zelf vind ik het altijd onwijs leuk om een extraatje bij een bestelling te krijgen. Ik heb het even nagevraagd en iedereen die besteld krijgt een proef bij zijn bestelling! Echt een leuke extra.

De geur doet me op een positieve manier aan oma’s denken die altijd van die lekkere zeepjes hebben liggen. Ik ruik een frisse, lichtzoete, poederige geur. Ik vind dat de omschrijving goed aansluit op de werkelijke geur.

Kerst timmer waxmelts pure 168
Frosted Snowdrops
’Frosted Snowdrops van BBW is een zacht en delicaat aroma van winterbloemen, denk daarbij aan het sneeuwklokje en wat lelietjes van dalen op een lieflijke achtergrond van lichte romantische witte musk en een fractie sandelhout.’

Dit is inderdaad een zachte geur. Ik ruik licht wat bloemengeuren en een poederige geur. Een prima geur voor vrouwen die houden van een andere versie van de standaard frisgewassen lakens geur.

Kerst timmer waxmelts pure 176
Egyptian Dragon
’Egyptian Dragon, unieke samenstelling met de basis van Dragon’s Blood aangevuld met mirre, rozen en jasmijn met een hint van patchoulli en musk. Complexe heerlijke en op zichzelf staande mooie geur.’

Een bloemige geur waarbij ik licht ook specerijen ruik. Een aparte, maar lekkere geur.

Kerst timmer waxmelts pure 177
Christmas Garland
’Christmas Garland is die traditionele en welkome samenstelling van kerstkransen en slingers die tijdens de Kerstvakantie zijn opgehangen. Vers gesneden dennenhout en balsem. Op de achtergrond een hint van bessen en knisperende dennenappels die in de haard liggen.’

Hmm wat een lekkere poederige kerstgeur. De dennen en bessen ruik je erg goed. Eén van mijn favorieten, maar dat is ook niet zo gek, want ik ben gek op de geur van dennen.

Kerst timmer waxmelts pure 190
Frankincense
’Frankincense is een warme, oosterse, houtachtige geurolie met de intentie om de geur van echte wierook te vervangen. De aldehyde, zoete, kruidige topnoten doen denken aan verse wierook en zijn uitgebalanceerd met bloemige noten van jasmijn en echte olibanum.’

Dit is weer een heel andere geur dan de geuren hierboven. Inderdaad een oosterse en warme geur. De zoetigheid en kruiden ruik ik er ook terug. Een heerlijke geur om een avondje lekker mee te ontspannen.

Omdat de geuren poederig en zacht ruiken, ruiken ze minder intens dan normaal gesproken. Ik was bang dat ze hierdoor weinig geur zouden afgeven, maar wat heb ik mij hierin vergist. Ik kan ze ongeveer drie dagen achter elkaar, een paar uur lang branden en dan pas verdwijnt de geur. Ze gaan dus erg lang mee en vervullen de kamer goed, maar subtiel met de geur. Het zijn geen geuren die in één keer je neusgaten invliegen als je begrijpt wat ik bedoel haha. Ik denk ook dat mensen die snel hoofdpijn krijgen van geuren deze waxmelts erg kunnen waarderen. Ik vind dat de omschrijvingen van de geuren ook goed weergeven hoe de geuren daadwerkelijk ruiken. Dit is echt niet bij iedere webshop zo.

Wat ik wel belangrijk vind om te vermelden is dat dit een Belgische webshop is en er voor Nederlanders verzendkosten bij komen. Naar mijn idee zijn de waxmelts het wel waard om een keer te bestellen, omdat ze zo anders ruiken dan de standaard waxmelts. Je ruikt bij iedere geur wel iets poederigs en dat maakt ze naar mijn mening uniek.

De waxmelts kosten € 1,00 per stuk en zijn hier in de webshop te bekijken. Sommige waxmelts zijn nu zelfs afgeprijsd naar € 0,50.

Winactie
Onder het mom van een nieuw jaar, een nieuwe start mag ik Tacha’s Heavenly Heaven een winactie houden. Ik mag één van jullie blij maken met een cadeaubon van € 10,00 zodat je zelf allemaal lekkere waxmelts kunt gaan uitproberen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder in de comments aan te geven waarom jij wel een nieuwe start kunt gebruiken. De winactie loopt een week en daarna zal ik de winnares zelf contacteren.

samenwerking2

Vorige

Mijn tips voor het kopen van tweedehands spullen

Volgende

Een zwangere op een bijzondere manier feliciteren!

 1. Tjee,waarom ik wel een nieuwe start kan gebruiken???
  Ik zit eigenlijk al bijna 2 jaar op een nieuwe start te wachten.Sinds 2013 staat ons huis te koop omdat ik dolgraag weer terug wil naar mijn geboorteplaats waar mijn familie woont.
  Ik mis het gezellige Brabant!
  Hopelijk wordt 2015 mijn jaar waarin het gaat gebeuren.

  By the way….ben dol op wax melts! ;-)

 2. Ik kan wel een nieuwe start gebruiken omdat ik na 27 jaar werken in een Drogisterij/Parfumerie nu werkeloos ben en op zoek ben naar een nieuwe uitdaging.

 3. Mijn nieuwe start begint nu nog niet, maar hopelijk wel eind juni, want dan studeer ik eindelijk af! Dat gaat voor mij als een echt nieuwe begin aanvoelen, eindelijk gedaan met studeren en eindelijk zelf centen verdienen.

  Heel leuk om te horen dat dit een Belgische webshop is :D en zeker als ik zie dat de melts maar een euro per stuk zijn.

 4. Oeh wat een heerlijke waxmelts lijken me dit. Zoveel fijne geuren, vooral de Waterlelie! Ik kan wel een nieuwe start gebruiken omdat 2014 een jaar van leerprocessen was, veel fouten gemaakt, veel geleerd, veel aan mezelf gewerkt, dus ben helemaal klaar voor 2015 :)

 5. Mijn nieuwe start is dat dit het jaar wordt waarin ik volop ga sparen voor een plek voor mezelf een eigen huisje heerlijk op eigen benen staan en natuur lijk niet alleen geld maar ook uitzet sparen om het zo knus en gezellig mogelijk te maken. Ik weet niet of ik lekkere nieuwe waxmelts kan bewaren tot ik mijn eigen huisje heb maar mijn ouders genieten ook graag mee van de geurtjes die ik brand.

 6. Wauw, wat een grote waxmelts! Heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar de geur van Japanse Cherry Blossom, omdat ik de zachtere geuren in de brander lekkerder vind dan die harde kruiden. Mooie foto’s Aman!

 7. Wat zien ze er leuk uit zeg! Ik dacht dat het altijd gewoon blokjes waren. Klinkt echt goed de geuren..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén