Burts Bees – Almond Milk Beewax Hand Cream

5
Ik was al tijden benieuwd naar de Almond Hand Cream, omdat Kaya-Quintana er zo positief over was. Zo zou hij mijn handen heel goed moeten voeden. Evenals mijn nagelriemen en zouden mijn nagels er sterker van worden. Toen hij een paar maanden terug in de aanbieding was bij De Tuinen nam ik hem mee. Lees je verder voor mijn review?

1
2
3
De handcrème zit in een glazen pot met een metalen deksel. Ik heb nog nooit eerder een handcrème is een glazen pot gezien dus dit vond ik wel een uniek puntje wat ik zeker kan waarderen. Hierdoor geeft de verpakking mij een luxe gevoel. Op de deksel staat een koe. Het heeft wel iets grappigs! Een nadeel is wel dat je de handcrème niet mee kunt nemen in je tas, omdat je dan de kans kunt hebben dat de pot breekt. Hij staat trouw naast mijn bed en elke dag voor het slapen gaan breng ik deze crème rijk aan op mijn handen en nagelriemen.

kerst look decubal 108
Hier zie je hoe groot de pot is. Er zit maar liefst 55 gram in en dat is ontzettend veel. Bijna twee keer zoveel als een normale handcrème, want daar zit vaak 30 ml in. Je krijgt dus ook meer product voor de wat hogere prijs die je voor deze handcrème betaald. Het staat daarentegen wel in verhouding met de inhoud die je ervoor terug krijgt.

4|
De crème voordat hij is gebruikt. Zie je hoe romig hij er hier al uit ziet? Hmmmm.

6
De crème nadat hij is gebruikt. Hier zie je nog meer hoe vettig en romig hij is.

kerst look decubal 099
Hier zie je een swatcht op mijn arm.

De handcrème bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten worden voor veel mensen belangrijker dus op dat punt is Burts Bees al jaren goed bezig. Het wordt tegenwoordig alleen wat meer gewaardeerd.

Nog een reden waarom ik de crème s ’avonds aanbreng is, omdat hij ontzettend vet is. Dit is geen crème die je overdag even snel moet aanbrengen. Deze crème laat ik daarom het liefst de hele nacht intrekken. Zo kan hij lekker zijn werk doen en haal ik het optimale uit het product. Ik gebruik het liefst ook nog een beetje extra, omdat mijn handen wel wat  verzorging nodig hebben na een hele dag in de weer te zijn geweest.

Ik vind de crème erg fijn. Hij ruikt ook nog eens ontzettend lekker naar amandelen. Hier moetje van houden, maar ik vind het erg lekker ruiken en geniet er ook van als ik dit product aanbreng. De crème voedt mijn handen enorm en ze zijn in de ochtend heerlijk zacht en verzorgend.

Ik kan deze handcrème iedereen aanraden die opzoek is naar een handcrème die zelfs de meest droge handen verzorgt en voedt. Deze handcrème is helaas niet meer te koop bij alle De Tuinen filialen. Misschien kun je hem bij sommige nog wel vinden. Je kunt Burts Bees ook kopen bij de Sephora. De crème bevat 55 gram en kost € 11,95 bij Biggreensmile.

Vorige

Uitslag winactie Sleek palette, ANNY liquid sand nagellak en Circus Confetti

Volgende

Opgemaakt juli deel 3

17 Comments

 1. Ik vind dit echt een mooi merk!

 2. klinkt erg fijn :D

 3. Dit vind ik ook een leuk merk! Lijkt me een fijne handcrème..

 4. de geur spreekt me zeker aan :)

 5. Hij lijkt me erg prettig voor droge handen, wat ik totaal niet heb haha. En jemig wat een pot zeg!!

 6. Klinkt als een hele fijne handcreme! Fijn ook dat er zoveel inzit! Ik ga is kijken bij de tuinen! :-)

 7. Het ziet er inderdaad vet uit, maar dat verzorgt natuurlijk meer! Op de eerste foto dacht ik dat de pot huge was, totdat ik de foto met de hand zag haha.

 8. Klinkt goed, fijne uitleg geef je er bij!
  Zou je dit product kunnen vergelijken met de Lemony Flutter?

  • Ik vind zelf van niet, niet qua structuur in ieder geval. Hij verzorgd wel enorm goed (ook je nagelriemen). Lemony Flutter vind ik dikker en stroever van structuur. Dit is meer een vette boter in vergelijking met lemony flutter.

 9. Klinkt als een super nourishing creme, maar ik kan er eeecht niet tegen als een handcreme vettig is! Fijn dat je de swatch liet zien, anders hadden we t toch weer ff niet geweten. ;)

 10. Hij lijkt me erg fijn!

 11. Oh wat ziet de verpakking er leuk uit! Het lijkt mij echt een heel fijn product!

 12. dit lijkt me wel wat!

 13. Hij ziet er heerlijk uit!

 14. hij lijkt mij erg fijn. wel jammer dat ie zo vet is zeg

 15. klinkt goed en ziet er lekker, deze ga ik ook eens proberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén