p1140187
Vandaag ga ik wat vertellen over deze facewash van Dior. Kijken jullie mee naar mijn review?


Dit zegt Ici Parix XL over de Dior purifying foaming cleanser:
“ Een zuiverend reinigend schuim. Een parelmoeren schuim voor wie gek is op frisheid van een reiniging met water. Deze heerlijk soepele en bewerkbare mousse verwijdert snel make-up en onzuiverheden en geeft de huid een optimaal gevoel van comfort en frisheid. De huid wordt grondig gezuiverd door de kristalheldere iris en is zuiver, mat, fris en verassend aangenaam”.

p1140190
Dit vind ik één van de fijnste face washes die ik tot nu toe heb gebruikt. De geur is heerlijk en ruikt echt luxe. Ik vind de substantie moeilijk te omschrijven. Het lijkt op een soort pasta en zodra je het met water vermengd, gaat het heerlijk schuimen en voelt het superzacht aan op je gezicht. Ik heb zelf een gevoelige huid en vind het fijn dat deze face wash mijn huid verzacht. Zelf gebruik ik elke ochtend en avond facewash, omdat ik dat het lekkerste vind om mijn gezicht te reinigen. Daarna ga ik nog met een watje met tonic over mijn gezicht heen en eindig met een crème.

De tube bevat 125 ml, kost € 28,00 en is te koop bij de luxere parfumeries.