nagellak-cg-misa-029
Bij mijn bestelling bij Trandesign had ik een lakje van Orly besteld, omdat ik erg benieuwd was naar dit merk. Ik had er over gehoord en gelezen, maar vond het te duur om deze alleen te kopen om uit te proberen. Bij Transdesign zijn de lakken een stuk goedkoper en daarom werd het voor mij tijd om Orly uit te proberen.

Nu dacht ik een redelijk dekkend lakje te kopen, maar helaas is dit niet het geval. Hij had maar liefst drie laagjes nodig om enigszins dekkend te worden, maar een vierde laag was nog beter geweest. Dat was dus een erge domper. Daarentegen lakt het kwastje van de lak wel erg fijn en een van de belangrijkste pluspunten aan Orly vind ik dat de lakken maar liefst 18 ml bevatten! Zo’n hoeveelheid heb ik nog niet eerder bij een normale lak voorbij zien komen. Even voor de vergelijking: Essence lakken bevatten 5 ml en OPI lakken bevatten 15 ml. Mocht ik nou een bepaalde kleur van een lak zoeken, dan zal ik zeker opnieuw een lak van Orly bestellen. Dat was mijn mening over de kwaliteit van de lak en dan nu de swatches:

nagellak-shoplog-077
nagellak-shoplog-083
De lak is lichtroze met hele fijne subtiele glitters. Als je je nagel beweegt verschijnt er ook nog een mooi parelmoeren roze glans! Echt prachtig en dit maakt de lak weer specialer. Dit was ook de reden dat ik besloot om voor deze kleur te gaan. De swatches geven gelukkig een duidelijk beeld van hoe de lak er in normaal licht uit ziet.

Orly kost $ 3,99 bij www.transdesign.com en € 6,95 bij www.enchantra.eu
Hebben jullie lakken van Orly? Zo ja hoe vinden jullie de kwaliteit?