Scaredy Cat pigments

look fotos 073
Laatst ontving ik van Enchantra drie pigmenten van Scaredy Cat om voor jullie te reviewen & mee te gaan spelen. Ik had al wel eens van het merk gehoord, maar nog nooit zelf iets van het merk gekocht. Daarom vond ik het extra leuk om deze producten te ontvangen en te testen voor jullie. Is het een yes of een no? Vandaag ga ik het je allemaal vertellen!
 

look fotos 077
look fotos 081
look fotos 104
look fotos 119
Aan de verpakking moest ik erg wennen. Hij is anders dan de meeste verpakkingen. Hij is namelijk in de vorm van een driehoek. Leuk dat het eens anders is dan een normale verpakking. Op de driehoek zie je een dop met het logo van het merk. Je ziet een katje. Ook zie je de kleur al lichtelijk door de dop schemeren. Als je de driehoek op zijn zij legt zie je pas echt goed welke kleur het pigment is. Als je het dekseltje eraf draait zie je gaatjes zitten waar het product uit kan komen. De dop zit trouwens goed stevig dicht en zal niet uit zichzelf opengaan.

look fotos 087
look fotos 088
look fotos 083
En dan de verpakking qua afbeeldingen! De gouden kleur met de naam Don’t Be Koi heeft bijvoorbeeld een koi (vissoort) als afbeelding. Hoe cute is dat? Het geeft het net allemaal wat extra’s. Op de zijkant van het product staat het merk nog afgebeeld. Het zag er op het eerste gezicht al goed uit. Ik kon niet wachten om te gaan swatchen.

De ingrediënten *deze pigmenten zijn ook geschikt voor veganisten. Pluspuntje dus!
look fotos 096

look fotos 098
look fotos 103
De kleuren die ik ontving:
Don’t Be Koi – gouden kleur
Dysphoria – blauwe kleur
Chakra – paarse kleur

De kleuren heb ik trouwens niet zelf uitgekozen. Ik wist überhaupt niet dat ik deze pigmenten kreeg. Het was voor mij dus een complete verassing! Erg leuk.

look fotos 128
Ik tikte een beetje pigment op mijn arm en dacht. Is dat alles? Er komt zo weinig uit… maar goed ik dacht ik ga toch maar swatchen. En wat ik toen zag!

look fotos 131
look fotos 135
look fotos 136
look fotos 137
look fotos 138
look fotos 140
WAUW! Van zo’n klein beetje pigment al zo veel pigmentatie. Dit had ik echt niet verwacht en zeker niet voor het geld dat je voor zo’n pigment betaald. De kleuren, de glitters, de glans. Het hele plaatje maakt dat ik deze pigmenten echt hun geld waard vind. Ze zijn zo mooi! Op foto is het toch altijd anders dan het gevoel dat je bij een product hebt. Maar geloof me als ik zeg dat je geen spijt zult krijgen van deze pigmenten als je ze aanschaft. Ik ga in de toekomst zeker nog meer kleuren aanschaffen, zo fijn vind ik ze. Een absolute yes dus voor deze pigmenten.

Natuurlijk moest er ook een look komen met deze pigmenten. Dat kan ook niet anders, want ik kan mijzelf ondertussen wel pigmenten verslaafd noemen. En ik zal jullie niet teleurstellen met de look, want het gaat een echte party look worden!

Een pigment bevat 4 ml, kost € 4,95 en is hier te koop. Met 4 ml kun je erg lang doen weet ik uit ervaring. Ik heb nog nooit een pigment opgemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Opgemaakt – o.a. Lush, Dove, TBS, Gliss Kur

Volgende

Catrice – SpectaculART eyeshadows, highlighter, nagellak en eyeliner

25 Comments

 1. Wauw! De potjes zijn echt super leuk, en prachtige kleuren :)

 2. wat een grappige naam, nog nooit van dit merk gehoord :)

 3. Hoe leuk zien deze eruit zeg! En wauw wat een kleur!!!

 4. De verpakking is al heel gaaf! En die blauwe kleur, wauw!

 5. Die verpakkingen zijn to die for! :) Die blauwe keer knalt echt, prachtig. Ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken.

 6. ahw wat zijn de potjes super leuk zeg! :D En die pigmentatie is ook echt wauw! Ik voel een mooie ooglook opkomen ^^

 7. Deb

  Geweldige pigments! Ik vind ze alledrie heel mooi. Daar weet jij wel raad mee ;-) ben benieuwd naar je looks hiermee.

 8. Awwh die verpakkingen zijn echt te leuk! Wat een geweldig pigment, ik krijg nu helemaal zin om weer met pigmenten te spelen alleen ik ben daar zo slecht in. Ik ben heel benieuwd naar de look :D

 9. Ik ben ook gek op de Scaredy Cat pigmenten! Flounce Cat (zacht roze pigment) is op het moment mijn favoriet. Op mijn wishlist staan onder andere Muertos, Rose Gold, Sakura en Sanguine. Allemaal stuk voor stuk prachtige kleuren <3

 10. Wat een ontzettend leuke verpakkingen :-D

 11. aw wat een geweldige potjes. zo leuk bedacht. en die blauwe is praaaaachtig.

 12. echt super mooie kleuren :D

 13. ik vind ze echt heel mooi! jammer alleen dat pigmenten zo moeilijk mee te werken zijn..

 14. Wow incredible joh! Ik vind de pigments van Scaredy Cat ook lekker goed gepigmenteerd. Je ziet de swatches hier weer, best mind-blowing lady!

 15. Super!
  Ik wil ook binnenkort een scaredy cat bestelling doen. De potjes zijn super leuk en het pigment is amazing!

 16. DQ

  Die potjes zijn al zó leuk! Heb een hele tijd terug ook een Scaredy Cat pigment in mijn Glossybox gehad en was toen ook erg tevreden.

 17. Wauw, wat een geweldige pigment! Die kleuren, prachtig!

 18. wauw wat een goede pigmentatie! niet duur ook:)

 19. Wat een leuke potjes! De kleuren zien er goed uit. Leuke blog hebben jullie! :)

  Liefs

 20. Oee wauwhh wat een mooie producten!! De verpakking alleen al en dan kleuren zijn echt super!! mooooi!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén