Sample review Vichy, Fendi en Guhl

Vandaag weer een review van drie verschillende samples namelijk: Vichy Idéalia gladmakende crème, Fan di Fendi eau de toilette en de nieuwe shampoo en conditioner kleurbehoud van Guhl.

Vichy Idéalia: Een glasmakende crème met stralend effect voor de normale tot gemengde huid. Beloofd na één maand een verfijnde huidstructuur, egalere teint en rimpels te vervagen. Bevat kombucha, een multi-actief thee concentraat dat in staat is de huid glad te maken en te laten stralen. Bevat geen parabenen.

site, bruiloft 020

Natuurlijk kan ik niet vertellen of de crème doet wat hij beloofd, aangezien ik alleen een sample heb en het dus niet een maand lang kan uittesten. Wat ik wel kan vertellen is dat de crème mijn huid heerlijk zacht maakt, snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. De geur is heerlijk zoetig, maar niet overheersend. Als ik het potje van de crème op internet bekijk vind ik het een mooie zacht roze uitstraling hebben waar ik het ‘hebben’ gevoel van krijg. De crème lijkt mijn huid rust te geven en is dus niet irriterend. Ik vind dit een fijne crème.

Een potje Vichy Idéalia bevat 50 ml, is onder andere te koop bij Mediq apotheken en kost € 24,95

Fan di fendi eau de toilette: In 2010 lanceerde Fendi met succes een eau de parfum Fan di Fendi. Een verleidelijke, verslavende geur ontwikkeld met leer, Italiaanse zon en bloemige noten. Deze sensuele avondgeur vol glamour is nu verkrijgbaar in een eau de toilette. Deze is lichter, luchtiger en nog vrolijker dankzij de sprankelende openingsnoten van peer, groene thee en zwarte bessen. Het hart doet denken aan een zwoele zomeravond dankzij ingrediënten als Italiaanse bremstruik en gele akkoorden van Jasmijn. Patchoeli en suède benadrukken de oorsprong van het Fendi huis Cuoio Romano.

site, bruiloft 014

Deze geur spreekt mij niet echt aan. Als ik hem op heb, ruikt hij lekker, maar ik vind hem niet bijzonder. De geur blijft ook niet zo lang hangen bij mij, wat ik erg jammer vind. Ik had er denk ik wat meer van verwacht en zal dit parfum dan ook niet gaan kopen. De fles zelf ziet er strak en modern uit, maar vind ik ook niet bijzonder. Deze eau de toilette is een no voor mij.

Deze eau de toilette is er in drie verschillende maten te verkrijgen. 30 ml kost € 44,85. 50 ml € 63,95 en 75 ml € 77,35 bij Ici paris XL.

Guhl shampoo en conditioner kleurbehoud en verzorging : Wanneer je gekleurd haar hebt, wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Guhl kleurbehoud en verzorging met Goji-bes is de lijn voor gekleurd haar, om je haarkleur nog beter te behouden, te beschermen en te verzorgen.

site, bruiloft 016

Deze shampoo en conditioner ruiken echt heerlijk. Ik vind geur aan een shampoo en conditioner altijd erg belangrijk en werd dus blij verrast door deze lijn. De shampoo schuimt ook goed, wat ik altijd een fijn pluspunt vind. De conditioner sample had helaas te weinig product voor mijn lange haren, waardoor ik niet al mijn haren zacht kreeg. Dit vond ik erg jammer, want nu moest ik nog na smeren met een andere conditioner. Ik weet niet wat het doet voor mijn kleurbehoud. Mijn haren zijn altijd geverfd, maar ik had alleen samples, dus kan het niet voor langere tijd uittesten. Ik denk wel dat ik deze twee nog in normaal formaat ga kopen, want ben erg tevreden over de structuur en geur van de samples.

Een fles shampoo bevat 200 ml en kost  €5,99. Een fles conditioner bevat ook 200 ml en kost € 5,99. De lijn is te koop bij Etos.

Vorige

ELF lipstick – Rich Raspberry

Volgende

Rode combo

18 Comments

  1. De shampoo en conditioner van guhl lijken me erg fijn en lekker!

  2. De geur van de shampoo en conditioner lijkt mij lekker! Ik doe eigenlijk alleen maar conditioner in de ‘punten’ van mijn haren, niet alleen de punten, maar iets erboven ook nog.

  3. Die guhl shampoo & conditioner heb ik ook als sample ! Heel erg leuk, zo’n soort artikel !
    x Ella

  4. Wat een leuk sampelreview! Leuk om te lezen :-)

  5. Die Guhl producten lijken me wel fijn :) Maar ja, na 1 keer gebruik kun je nog niet echt een oordeel geven over een product vind ik!

  6. Leuk dat je ook samples reviewed! Ik heb de eerste en de laatste ook. Ik kan niet wachten om de shampoo en conditioner uit te proberen =)

  7. Leuk zo’n artikel, een review van 3 samples. Maar het bevat te weinig product om daar een goed mening over te kunnen hebben vind ik. Ik zelf moet iets weken lang uittesten voor ik er een mening over kan hebben.

  8. ik heb de fendi parfum, bij mij is de geur ook snel weg :(

  9. Die Idealia van Vichy is echt een afrader voor mensen met een gevoelige huid. Ik heb er een week lang uitslag van gehad. Echt richting eczeem, zeg maar. En dat terwijl ik de crème maar 1x gesmeerd had Uitkijken dus.

  10. Ik ben erg benieuwd naar de crème van Vichy! En het parfum van Fendi lijkt me ook heerlijk!

  11. Not again.. dit is het lot. Ik moet de parfum van Fendi halen, hij sprak mij meteen aan! Wat grappig dat de meningen zo verschillen. :D Hij lag ook in mijn kamer, nadat ik hem had opgemaakt en iedereen die binnenkwam rook hem. :’) De geur is vrij sterk, maar heel zomers en elegant. Ik. Moet. Hem. Halen. :D Vorige week was ik bij de Douglas en de Ici Paris, maar iets hield mij tegen. Inmiddels twee artikelen over de parfum verder, zodra ik money heb, vul ik mijn parfumstash aan!

  12. leuk om te lezen! :)

    Liefs,
    Sanne

  13. Anita Breur

    De Vichy Idealia is een super fijn product, in de review stat dat de apotheek het verkoopt voor 24.95. Op verschillende websites, bijvoorbeeld bij http://www.onlinecreme.nl is het echter al verkrijgbaar voor 21.99. scheelt toch…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén