ELF lipstick – Rich Raspberry

elf, flakie catrice essence 188
Gisteren konden jullie al een review lezen van de ELF oogschaduws en vandaag review ik een lipstick van hun. Benieuwd wat ik van ELF en de lipstick vind? Lees dan vooral even verder.

Nog even wat informatie over ELF:
‘’Volgens ons komt schoonheid van het gevoel dat men zich goed voelt in zijn lichaam. Een inwendig vertrouwen dat zich uitwendig toont. Het is langs deze heilige benadering dat E.L.F. Zich engageert. De filosofie van E.L.F. Is dat de schoonheid van binnen komt en ons doel is om elke vrouw de mogelijkheid te geven zich persoonlijk het best te laten voelen en te zijn door de perfecte mix van inwendige en uitwendige schoonheid.

Op basis van dit idee is het cosmetische bedrijf E.L.F. Geboren : een eenvoudige , luxueuze lijn van middelen, die oplossingen brengen voor al uw problemen en die u toelaat een waaier van producten te bekomen en te geloven in uw persoonlijke unieke schoonheid. Onze producten worden ontworpen om de persoonlijkheid van eenieder te onthullen en niet om ze te verbergen. Bij E.L.F. Geloven we dat kwaliteitscomponenten niet voorbehouden zijn aan de prestigieuze cosmetische detailhandel. Iedere vrouw moest de mogelijkheid hebben om van de innovatie te genieten zonder haar budget te overschrijden.’’

Ik had nog nooit iets uit hun minerale lijn geprobeerd en was hier ook erg benieuwd naar. Ik koos voor de lipstick in Rich Raspberry. Een donker roze/bruine kleur. Moeilijk te omschrijven, maar op de foto’s kun je de kleur zien zoals hij in het echt is. Ik vind het altijd moeilijk om een kleur via internet te kiezen die ik niet kan swatchen, maar uiteindelijk heb ik de juiste kleur gekozen, want hij staat me gelukkig goed! Jorinde vond de kleur mij ook erg mooi staan. Zaterdag komt er nog een look online waarbij je de kleur op mijn lippen kunt zien.

Maar eerst, wat zegt ELF zelf over de lipstick?
‘’Vanaf nu hydrateert u uw lippen en geeft u ze tegelijkertijd een langdurige zachte, natuurlijke kleur! Deze voedende mix van exotische oliën, natuurlijke was, vitaminen en plantenextracten creëert de perfecte vochtinbrengende formule. De gestroomlijnde lipstick geeft een superieur kleurresultaat, glijdt gemakkelijk over de lippen en houdt lang. Uw lippen blijven de hele dag perfect gehydrateerd en zacht. Kortom: lippen om te zoenen! Al onze minerale make-up is op 100% minerale basis zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen.’’

elf, flakie catrice essence 176
elf, flakie catrice essence 183
elf, flakie catrice essence 184
De verpakking, mooi en chic vind ik zelf. Ik vind matte verpakkingen van chiquer dan glanzende, het oogt naar mijn idee wat luxer. Een leuk detail vind ik dan weer het glanzende stukje op de dop van de kop waar ELF op staat. Ook staat er nog eyes lips face op de verpakking. Ik vind het zelf altijd leuk als er een merk op een verpakking staat. Zo herken ik het product sneller en leg ik een koppeling aan welke kleur er in de verpakking zit. Op de onderkant staat nog de naam van de lipstick. Sowieso leuk dat de lipsticks namen hebben en handig, want dat is voor mij dan makkelijker een beschrijving te geven in een artikel. Wat ik tevens leuk vind is het doosje dat om de lipstick heen zit. Geeft mij op de een of andere manier altijd een luxe gevoel, hebben jullie dat gevoel ook of ben ik de enige haha.

elf, flakie catrice essence 188
elf, flakie catrice essence 193
Maar dan de lipstick zelf, want ze beloven wel erg veel. En dat kan deze lipstick waar maken! Wat een goede lipstick is dit zeg, ik heb in tijden niet zo’n fijne en goede gehad. Hij smeert romig uit, is enorm gepigmenteerd, verzorgt mijn lippen en blijft UREN lang zitten. Jullie weten ondertussen wel dat lipstick het niet lang uithoud op mijn lippen, maar dit schatje wel hoor! Na een paar uur hoef ik hem enkel bij te werken, maar 4-5 uur moet hij toch zeker wel halen. Hij trekt als het ware helemaal in je lippen als een lipstain, alleen blijft deze romiger en droogt hij niet zo uit. Na een paar uurtjes wel iets, maar met lippenbalsem over de lipstick is dit zo opgelost.

elf, flakie catrice essence 196
elf, flakie catrice essence 198
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de kleur. Echt een prachtige roze/bruine kleur die mij erg goed staat door de gele ondertoon in mijn huid (hierdoor staan donkere kleuren mij vaak goed). En zoals ik net al zei, hij is enorm gepigmenteerd. Ik ben helemaal om en wil zeker nog meerdere kleurtjes gaan aanschaffen in de toekomst. De prijs vind ik erg meevallen voor zo’n goede lipstick. De meeste merken in de drogist zijn vaak nog duurder!

De lipstick kost € 5, bevat 3,8 gram en is te koop op www.eyeslipsface.nl

Vorige

ELF Duo Powder Eyeshadow – 4303 Mocha Swirl

Volgende

Sample review Vichy, Fendi en Guhl

25 Comments

 1. Wat een leuk kleurtje! Hij ziet er goed uit!

 2. Ik heb ook een lipstick van de minerale lijn, I love it! Rich Raspberry ziet er ook mooi uit!

 3. Oh dat klinkt echt super goed, en helemaal niet duur! De verpakking vind ik ook erg mooi idd :-)

 4. inderdaad goede pigmentatie :)

 5. Wat een mooie kleur!

 6. Mooie verpakking indeed. De kleur moet je denk ik wel staan, maar gaaf is ‘ie wel!

 7. Amy

  Geweldig kleurtje! Ik ben ook echt helemaal fan van de minerale lipsticks van ELF, ik draag ze best wel vaak!

 8. fantastisch pigment! alleen bij mij zou die verschrikkelijk staan hahahaha.

 9. Wat een mooi kleurtje.

 10. Hele mooie diep rode/oud roze kleur. Ben benieuwd hoe hij je staat!

 11. De verpakking is echt heel mooi. Het kleurtje is ook geweldig en classy!

 12. Hele mooie kleur!

 13. Wat een gaaf kleurtje. Dat zou ik zo dragen haha. Ik heb ook een gele ondertoon, dieprode en berrytinten staan dan erg mooi.

 14. Mooie lipstick van ELF, ik heb ook zo een tint, vind hem best goed! Helaas is hij wel wat aan de donkere kant.

 15. Deb

  Mooi kleurtje! Ik heb ook een lipstick van ELF uit deze lijn en ben er erg tevreden over.

 16. Beautinista

  Wat een mooie kleur

 17. Oeh, apart! Wel mooi :)

 18. goede pigment! Zelf heb ik helemaal niets van elf, maar ben wel heel benieuwd x

 19. Van deze lijn heb ik een ‘nude/terracotta” versie en die is ook, heel mooi. Deze die jij hebt vind ik iets té donker voor mij maar wel mooi :-)

 20. Ik vind het een hele mooie kleur, lekker vampy!

 21. Erg mooi kleurtje, ik mis alleen wel een fullface foto. Ik ben zo benieuwd hoe hij je staat!

 22. Ow, deze wil ik ook!
  Erg mooie kleur, ben benieuwd hoe hij je staat!
  Ga zeker even een kijkje nemen op de site!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén