Make Up Studio – Glimmer Effects Special

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 027
Toen ik laatst met Jorinde bij Nail Center Lelystad was om een workshop te volgen gingen wij ook naar hun ‘groothandel’ op de begane vloer. Jorinde zag toen dat ze ook Make Up Studio verkochten. Mijn hart maakte toen een sprongetje, want ik ben gek op Make Up Studio. Toen ik vroeg hoeveel deze glimmer effects kosten nam ik er twee mee, want er was korting!

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 043
Nu er korting was kon ik ze dus niet laten liggen. Een leuke manier om eens andere producten van Make Up Studio te proberen, want zoals jullie weten ben ik gek op hun Moondust en Lumiere oogschaduws. Ik heb deze Glimmer Effects Special even kunnen testen en vandaag de review van deze prachtige glitters..

De verpakking is strak en simpel, maar ik vind dat wel mooi. Fijn ook dat je de kleuren door de verpakking heen kunt zien. Zeg nou zelf, deze prachtige glitters trekken je toch aan? Ze ‘shinen’ zo ontzettend mooi. Ik was opslag al verliefd!

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 031
Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 032
Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 038
Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 041
Klein nadeel is wel dat de glitters niet helemaal in het potje blijven zitten, maar ook onder de deksel gaan zitten. Nu heb ik hier geen last van als ik het potje voorzichtig opendraai. Ik stop ze gewoon weer in het gaatje. Je moet er dus niet mee gaan schudden, want als je het potje dan open doet kan het een kliederboel gaan worden.

Dan de glitters zelf. Het zijn echte glitters en niet zo zacht als pigmenten. Hier merk je verder niets van op je ogen. De gele kleur – Butterfly – is echt neon geel, fel fel en nog eens fel. Ik weet nog niet wat voor look ik hiermee ga maken, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen.

Strawberry is roze/rood met gouden/gele glitters erdoor heen. Ik vind het er in inderdaad geval erg speciaal uitzien. Op mijn ogen werd deze glitter goud/geel. Erg apart, maar het ziet er even goed nog mooi uit.

Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 049
Konad aardbei, mus glitters, nagellak tasje 054
Deze glitters blijven extreem goed zitten door de 2-way gel van Make Up Studio. Ik heb het al vaker gezegd; door dit goedje blijven glitters echt super goed zitten. Ik had mijn make up op, ging douchen, haalde mijn make up eraf met oogmake up remover en de volgende dag kwam ik nog steeds glitters tegen. Zeblijven echt goed zitten door dit product. Let op: soms kunnen er enkele glitters toch op je wang vallen. Dit komt niet door de 2-way gel, maar omdat je dan teveel glitters pakt en niet alles dan kan blijven plakken op dat goedje.

De swatches zijn trouwens zonder de 2-way gel gemaakt. Zaterdag komt er een look online waarin ik de kleur Strawberry gebruik. Daar heb ik de glitter wel met de 2-way gel aangebracht.

Ik kocht deze glitters bij Nail Center Lelystad voor € 4,80 per stuk. Ze zijn ook te koop bij de winkel van Make Up Studio in Amstelveen of op www.back-stage.nl Daar kosten ze € 9,90 per stuk. Hiervoor krijg je 4 gram product.

Vorige

Catrice – LE Cruise Couture lipstick & blush

Volgende

The Little Book Of Earrings

16 Comments

 1. wauw ze zijn echt heel mooi!

 2. Inderdaad super mooie glitters. Wat ik me nou afvraag, als ik zelf pigmenten aanbreng doe ik dit met mac Fix+. Zou dat met deze glitters ook kunnen of heb je daar echt die gel voor nodig.

  • Amanda

   Ik heb zelf nooit MAC Fix+ gebruikt, maar als het lijkt op TBS Vitamine E mist die je over je make up sprayt om het beter te laten zeggen is het antwoord nee. Dit kun je zien als een soort lijm die hard opdroogt. Als je veel met glitters werkt, kan ik je dit product echt aanraden. Het was voor mij een verademing haha. En het is ook nog eens zuinig ik gebruik.

 3. Wauw, wat ‘n gave glitters! Ben benieuwd naar de look die je er mee gemaakt heb :)

 4. die rode is mooi :)

 5. Mooie glitters, vooral de roze/rode is mooi!

 6. Amy

  Wat een speciale en mooie glitters, echt heel erg uniek! Ik denk dat ik deze ook eens een keer ga bestellen, ik ben echt onder de indruk.

 7. Wat een prachtige glitters! Ben erg benieuwd naar je look :-)

 8. Ik kijk al uit naar die geweldige swatch!

 9. Wauw, heel mooi! Ik ben erg benieuwd naar je look :)

 10. Wauw ze zijn echt supermooi!
  liefs,x

 11. oee mooi zijn ze!

 12. Oh my, ik ben heel benieuwd naar de look van zaterdag! De glitters zijn gorgeous om te zien, van beide kleuren trouwens. :) Toevallig was ik nog op zoek naar een soort gellijmding voor mijn glitters, bedankt voor de tip!

 13. Wauw, dat zijn ook weer Amandaproducten, heel mooi, vooral strawberry!

 14. Die roze/rode is iets voor mij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén