The Little Book Of Earrings

image

Kennen jullie de webshop Lauzz al? Het is een webshop die onder sieraden en accessoires verkoopt.  Zij zijn de eerste Nederlandse webshop die de populaire ‘the little book of earrings’ verkoopt. Benieuwd wat dat boek dan is? Lees dan vooral even verder.

The little book of earrings is de nieuwste en beste manier om je oorbellen te ordenen, voor zowel thuis als op reis. Het is ontwikkeld vanuit het probleem dat veel vrouwen hebben: hoe kan ik mijn oorbellen goed bewaren en hoe neem ik ze mee op reis? Vaak liggen oorbellen in een bakje of op een hoop. Het gevolg hiervan is dat je geen idee meer hebt welke oorbellen je hebt en (nog erger) ze gaan snel kapot.

Zoals de naam al doet vermoeden is the little book of earrings een soort boek. Het bevat 4 pagina’s waarbij op iedere pagina 12 paar oorbellen bevestigd kunnen worden. In totaal passen er dus 48 oorbellen in het boek. De pagina’s zijn opgevuld met een soort foam en hebben kleine gaatjes zodat je oorbellen hier stevig in vastgehouden worden en als het boek gesloten is beschermd worden. De buitenkant is bedekt met kunstleer en een stevige sluiting.

Ik moet zegen dat ik eigenlijk wel enthousiast ben. Ik vind het een leuk concept en denk dat veel vrouwen hier wat aan hebben. Het neemt niet veel ruimte in beslag en je kunt er nog eens veel in kwijt. Hoe de kwaliteit is weet ik natuurlijk niet, maar op het eerste gezicht ziet het er goed uit! Misschien leuk om voor je verjaardag te vragen of natuurlijk weg te geven. Ik denk dat de meeste vrouwen zo’n boek wel leuk vinden om te krijgen.

The little book of earrings zijn in 4 kleuren te koop: Roze, Paars, Goud en Zilver. Ze kosten € 24.95 per stuk.

Vorige

Make Up Studio – Glimmer Effects Special

Volgende

“Bakken met pakken” #1

15 Comments

 1. Super leuk idee! Zou het zo kopen ;)

 2. ziet er leuk uit :)

 3. Ik heb dit al eens eerder gezien en vind het nog steeds een superidee!

 4. Heel handige manier om oorbellen op te bergen.

 5. wauw dat ziet er zo leuk uit!

 6. Leuk! Ik kwam deze laatst op Ebay tegen geloof ik. Ik heb een hele sieradenkast/spiegel van de Xenos :)

 7. nou kijk dat is nog eens handig.. Nu heb ik al mijn knopjes in een bakje weggemoffeld en mijn hangers hangen allemaal.. Dit is echt een super handig iets..

 8. Dat ziet er erg handig uit !

 9. Super tof concept! En nog handig ook.

 10. Zelf geen oorbellen, maar mijn zus en moeder wel. Wat een leuk idee!

 11. Ik heb hier veels te weinig oorbellen voor!
  liefs.x

 12. Whiee, erg handig!

 13. Dat is zo cool. Niet te beschrijven!

 14. Het idee kende ik al, maar de webshop nog niet. Het is zeker een leuke manier om oorbellen op te bergen.

 15. Linsey

  Het ziet er echt super leuk uit, denk dat ik het ga vragen voor mijn verjaardag :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén