Barry M – Textured Nail Polish Princess

3
Zoals jullie weten is Sinterklaas in het land en daarom mocht ik mijn schoen zetten bij mijn zus thuis. Ik vond een prachtig nagellakje van Barry M in mijn schoen, een textured (liquid sand) nagellak in de kleur Princess. Een roze nagellak met gouden en zilveren glitters. Een hele bijzondere kleur die ik jullie graag wil laten zien.

Ik heb de foto’s gemaakt met mijn nieuwe camera, de Canon 700D. Ik moet nog even gaan uitproberen hoe ik deze camera het beste kan gebruiken, omdat hij niet altijd even scherp is in bepaalde standen. Deze foto’s zijn al een stuk beter dan de vorige die ik maakte. Ik denk dat ik nog wel een artikel over deze camera ga schrijven, maar ik wil eerst besluiten of ik hem ga houden of niet. Als hij uiteindelijk aan mijn verwachtingen voldoet, dan hou ik hem en anders stuur ik hem terug. Ik hoop dat ik binnenkort een test filmpje met deze camera kan gaan maken. Op naar de review van de Barry M nagellak in de kleur Princess!

3
4
Het flesje van de nagellak vind ik mooi, strak vormgegeven. In het flesje zie je de mooie kleur al zitten. Pretty!

5
Het kwastje vind ik goed, niet te dik, niet te dun. Ik kan er goed mee lakken, maar vind het wel jammer dat het kwastje recht afgesneden is en niet rond zodat je de vorm van je nagels goed kunt volgen.

6
1
2
Dit zijn de swatches van de nagellak. Ik draag hier drie laagjes. Dit vind ik vrij veel, maar omdat liquid sand nagellak zo snel droogt vind ik dit iets minder erg dan normaal. Ik ben zo dol op deze nagellakken, omdat ze zo snel drogen en lang blijven zitten.

Ik vind deze nagellak zo mooi. Ik ben Sinterklaas dan ook heel erg dankbaar dat ik deze nagellak van hem heb gekregen. Toen ik de swatches van deze nagellak zag, twijfelde ik geen moment en plaatste ik hem op mijn verlanglijstje.

De nagellak is lichtroze en heeft een gouden gloed, bevat ook gouden glitters, maar ook zilveren. Het is een uniek lakje. Hij doet mij denken aan een oogschaduw van Sleek uit het Sleek Sunset palette. Die is ook roze met een gouden gloed. Ik denk dat deze heel  mooi zal staan in combinatie met deze nagellak.

Helaas zat ik in een enorme dip waarover jullie al konden lezen en reageerde ik niet zo enthousiast als normaal toen ik dit lakje vond in mijn schoen. Bij deze wil ik Sinterklaas toch nog laten weten dat ik héél erg blij ben met deze geweldig mooie nagellak. Ik zal nog veel plezier hebben van dit lakje.

Dit lakje bevat 10 ml en is te koop bij de River Island voor € 5,00.

Wat vind jij van dit lakje? Staat hij ook op jouw verlanglijstje?

Vorige

Babybey armbanden

Volgende

Review – Tangle Teezer

23 Comments

 1. Die gouden glitters er in vind ik echt super!

 2. Ik vind dit echt een heel mooi lakje! Lief van Sinterklaas zeg, hihi! Jammer alleen dat ‘ie 3 laagjes nodig heeft..

 3. Die is echt gorgeous! ♥

 4. dit vind ik een erg mooi kleurtje :)

 5. Wat een prachtige kleur! Heel erg mooi en feestelijk!

 6. Heel mooi lakje! En mooie foto’s ook ;)

 7. Wow, prachtig!! Die komt op mijn wishlist!
  Eefje

 8. Prachtig lakje! Alleen jammer dat hij 3 laagjes nodig heeft.

 9. Hij is echt gorgeous!! Ach en als hij snel droogt zijn drie laagjes ook niet erg.

 10. Wat een mooi lakje, aparte kleur ook!

 11. Wat lief van sinterklaaaas! Hehe. :D Gawgeous!

 12. Echt een prachtig lakje!! :-)

 13. Oeeh super mooi! ;D

 14. Deb

  Wat een super mooie lak! Ben dol op liquid sand lakjes!

 15. Ah wauw, wat een prachtig lakje!

 16. Als je hier nou niet op verliefd wordt, wat een prachtje!

 17. Oeh, wat een mooi kleurtje!!!
  Ik ben trouwens benieuwd of je de Canon 700D gaat houden of niet. Maak je wel gebruik van zelf de dingen instellen of gebruik je een van de automatische standen. In geval van het laatste kan ik je echt een fotocursus aanraden, scheelt een hoop frustraties :D

  • Ik ben nu nog bezig met automatische standen en wil volgende week zelf dingen gaan instellen. Een fotocursus lijkt mij heel handig, maar ik heb er echt geen tijd voor :(

 18. Echt een super mooi lakje!

 19. Wauw wat een pareltje! Ik hou van het zandeffect en vind de gouden gloed geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén