Babybey armbanden

Fall make up 130
Voor deze herfst had ik nog geen leuke sieraden in mijn collectie. Toen ik contact kreeg met de webshop Babybey en zag dat zij leuke herfst sieraden in hun assortiment hadden bedacht ik me geen moment. Ik koos twee paar armbanden uit en vandaag laat ik deze aan je zien.

Fall make up 095
De armbandjes waren nog extra verpakt met dit plastic zakje. Ze worden uiteraard ook geleverd in een bubbeltjes envelop. Netjes, zoals het hoort!

Fall make up 106
Ik koos twee oranje armbanden uit van het merk Mi hippie pulsera. Een erg leuk merk wat mij aanspreekt (en ik ben erg kieskeurig met sieraden). Bij veel webshops zie ik niet vaak iets wat mij aanspreekt, maar bij deze webshop vond ik het nog moeilijk om een keuze te maken. Ze hebben een leuk assortiment!

Fall make up 108
Als ik eerste koos ik voor deze armband die ‘Orange cross’ heet. Een lief, subtiel armbandje en de oranje kleur maakt hem voor mij perfect voor de herfst.

Fall make up 111
Fall make up 113
De armbanden zijn volgens mij gevlochten. Ik vind het ieder geval een leuk effect geven hoe de armband gedraaid is.

Fall make up 117
Daarnaast koos ik deze armband nog uit. Deze heet ‘Feeling Hippie’. Dit zijn drie armbanden in één armband verwerkt.

Fall make up 120
Aan de oranje armband zitten drie leuke bedeltjes vast. Deze maken de armband nog leuker en vrolijker. De mooie brons tint in deze bedeltjes vind ik ook goed bij de herfst passen.

Fall make up 123
Drie drie armbandjes bij elkaar zodat je ze beter kunt zien.

Fall make up 127
De armbanden zijn van zitten stevig vast gemaakt, zijn van goede kwaliteit en gaan niet zo maar kapot. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat ik de armbanden niet zelf om kan krijgen, omdat ik hier niet zo goed in ben. Als je regelmatig armbanden draagt, moet dit geen probleem zijn.

De Orange Cross armband kost € 4,00 en de Feeling Hippie armband kost € 7,50. Dit is niet heel erg goedkoop, maar ook niet erg duur. Er is wel regelmatig sale bij deze webshop zodat je voor een klein prijsje ook al wat leuks kunt kopen. Als je op de hoogte wil blijven van het nieuwe assortiment van Babybey, dan kun je hun Facebook pagina liken.

Wat vind jij van deze armbanden? Welke sieraden en tinten draag jij veel deze herfst?

Vorige

Maak kennis met het merk Kryolan

Volgende

Barry M – Textured Nail Polish Princess

10 Comments

 1. Schattige armbandjes!

 2. Ik kende het merk nog niet. Ga gelijk hun FB liken, want vind t erg schatige armbandjes :)

 3. Wat een leuke armbandjes! Vind de kleuren die je gekozen hebt ook wel erg herfstig ,leuk ;-)

 4. ze zien er cute uit ;D

 5. Mooie armbanden in fijne herfstkleurtjes :D Heel erg leuk!

 6. Wat een schattige armbandjes!

 7. Kim

  Leuke armbandjes!

 8. Leuke webshop! Ik kende hem nog niet.

 9. Leuke armbandjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén