Bruiloft week – Bruidsnagels

5
Bij de Bruiloft week mogen bruidsnagels natuurlijk niet ontbreken. Ik ben gek op nail art en heb me dan ook uit geleefd op deze nail art. Benieuwd wat ik allemaal heb gebruikt?

Ik wil van te voren wel even zeggen dat je dit natuurlijk niet hoeft te dragen tijdens je bruiloft of tijdens een bruiloft. Het is meer bedoeld om jullie inspiratie te geven en ik heb de mooiste nail art items uit mijn stash uitgezocht die ik bij een bruiloft vind passen. Je zou bijvoorbeeld ook subtiel een paar pareltjes kunnen gebruiken. Wel denk ik dat de bruid het leuk vind als zij ziet dat jij aandacht hebt besteed aan je nagels. Dat je moeite hebt gedaan, speciaal voor haar bruiloft en dat kan dus al heel simpel met een neutrale kleur en een subtiel pareltje.

8
Ik ben begonnen met een basecoat waarvan ik zoals gewoonlijk één laagje heb aangebracht. Daarna heb ik de kleur 070 Same Seine But Different van Catrice aangebracht. Dit deed ik puur om mijn witte tiprand weg te werken, omdat deze anders door zou schijnen. Ook dient dit als basis voor de parelmoer kleur die je er daarna over deze nagellak aanbrengt. Ik bracht van deze Catrice lak twee laagjes aan.

Daarna bracht ik een parelmoer nagellak aan van Maria Galland in de kleur 02. Ik vind parelmoerkleurige nagellak echt perfect voor het thema bruiloft. Ik draag niet vaak parelmoer, maar naar een bruiloft zou ik het zeker dragen. Hiervan bracht ik twee laagjes aan om de nude kleur van Catrice wat meer te laten verdwijnen en het parelmoer meer naar boven te laten komen.

Ik wilde ook een subtiele glitter creëren, omdat dit in de zon zo’n mooi effect geeft. Over de helft van mijn nagels bracht ik in een driehoek naar onderen gericht een nagellak aan van ELF in de kleur Glitter Glam. Daar over heen bracht ik een tip painter aan van Essence in de kleur 10 more than silver. Deze combinatie zorgt voor het ultieme holografische en glitterige effect.

6
7
bruidsnagels shirt sans 085
bruidsnagels shirt sans 090
bruidsnagels shirt sans 091
Met een dottingtool en een topcoat pikte ik diverse nail art spulletjes van Ebay uit hun bakje en dipte ik op mijn nagels. Ik gebruikte verschillende grootte parels, hartjes in twee verschillende soorten en diamantjes. Op elk nail art item plakte ik wat topcoat zodat ze aan mijn nagels bleven plakken.

3
4
1
2
De witte hartjes kleuren in licht naar een lichtroze kleur. Zo cool! Op de laatste foto’s zien jullie ook de mooie parelmoerglans van de Maria Galland nagellak.

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven voor nail art voor een bruiloft!

Wat voor een nail art zouden jullie dragen naar een bruiloft?

Vorige

Thema week – bruiloft week!

Volgende

It’s my birthday + winactie! (Sleek, Liquid Sand nagellak, Circus Confetti)

29 Comments

 1. Echt super pretty :3 ♡

 2. Súpermooi!
  Ik zou wel iets extreems dragen denk ik!
  Ik heb bijna altijd nailart op dus zou gek zijn als ik dan een simpele french manicure zou dragen :D

 3. Deb

  Ik vind het heel erg mooi geworden. Echt een perfecte manicure voor een bruid… do I hear weddingbells Amanda ;-) !!???

 4. Heel mooi gedaan!

 5. ik zou iets simpelers kiezen :)

 6. ohh dat heb je echt heel mooi gedaan! :)

 7. Super mooi gedaan, echt prachtig!

 8. leuk gedaan, al zou ik zelf voor simpel gaan maar dat is natuurlijk helemaal persoonlijk :)

 9. ik

  Erg leuk, niets voor mij maar dat is een andere verhaal.

 10. Ah wat origineel! Ik zou het zelf niet zo snel gekozen hebben, maar ben dan ook stiekem niet zo van de nail art hihi! Maar ik vind het onwijs gaaf gemaakt! (:

 11. wow wat een mooie nail art! toen ik zelf ging trouwen ben ik voor french manicure gegaan.. lekker standaard maar wel mooi! ik vind deze nail art echt super, maar bij mij liggen de steentjes er altijd binnen een dag af. hoe is dat bij jou?

  • Haha bij mij ook hoor. Het is ook echt bedoeld voor een dag, als je mazzel hebt en heel voorzichtig bent kan het er wel een paar dagen op blijven zitten, maar ik blijf altijd achter mijn haren haken en dan liggen ze er af.

 12. Heel mooi gedaan. Ebay is echt top voor nail art spulletjes.

 13. Prachtig en origineel gedaan. Ik heb het zelf simpel gehouden.

 14. Lin

  Wat een cute nagels zo :) Zoals je hierboven al ergens reageerde: ik stoot die dingen die niet helemaal plat op mijn nagels liggen er ook altijd zo af… Ik ben daar een kluns mee ;)

 15. Ik vind het een hele mooie nailart!! :D

 16. Wat een mooie nailart, echt heel mooi voor een bruiloft! Die pareltjes zijn ook echt geweldig, moet toch eens op Ebay gaan bestellen denk ik ;-)

 17. Erg leuk gedaan zeg!

 18. Faat

  dat heb je mooi gedaan! Echt super!

 19. Whuuut ik dacht ah dit gaat een post zijn over een nagelsalon, maar dat deed je zelf? :P Niiiice.

  • Haha ja tuurlijk! Ik zou zelf nooit nepnagels dragen o.i.d. of mijn nagels door iemand anders laten doen! Dank je wel :D

 20. Wat leuk gedaan.

 21. wow, wat super mooi, heel leuk gedaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén