Thema week – bruiloft week!

sneak
Je leest het goed, deze hele week staat in het teken van de bruiloft en trouwen. Het leek ons leuk om een hele week in het teken van één onderwerp te houden. Nu het zomer is trouwen er ook meer mensen door het lekkere weer. Het leek ons leuk om te deze week tips en inspiratie te geven als je naar een bruiloft gaat of als je een bruiloft aan het plannen bent. Lees verder om te zien wat je deze week kunt verwachten.

Vanmiddag komt er een nail art online en de sneak peek daarvan kun je hierboven al zien. De rest van de week zie je bruidstaarten, een haar tutorial, tips van Jorinde en look en nog veel meer. Kortom een hele leuke week die in het teken van trouwen staat.

Mocht je nog suggesties hebben voor een andere leuke thema week, laat die hier onder dan achter bij de comments!

Vorige

Verslag Rimmel@Home Party!

Volgende

Bruiloft week – Bruidsnagels

16 Comments

 1. JaaTaa

  Leeuuk!!
  Ben erg benieuwd :)

 2. Dat ziet er al heel moou uit, ben benieuwd!

 3. Super leuk! Ben erg benieuwd!

 4. Ik ben heel benieuwd!! :D

 5. Ik ben benieuwd. De nail art ziet er al heel leuk uit.

 6. Leuk zo een thema week :)

 7. Heel leuk idee! Ik vind de nagels er al heel mooi uitzien.. :)

 8. Willeke de Heus

  heel leuk om te zien, ook al trouw ik niet haha

  Hoop dat 1 van mijn kids een keer gaan trouwen maar tegenwoordig hebben ze zo`n haast niet meer hihi

  Den nagels zijn wel mooi, alleen had ik ze wat rustiger gehouden, maar ja lig ook al wat voor jurk je aan hebt :)

 9. ben benieuwd naar de kapsels :)

 10. Tamara

  kijk dit komt mooi uit!!! op 27-09 ga ik trouwen…dus ik zit er al helemaal klaar voor!!

 11. Leuk, mijn vriendin en ik hebben gisteren onze verloving bekend gemaakt, dus ik volg jullie thema week met een dubbele kijk! ;)

 12. leuk, ben benieuwd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén