Vraag aan jou! Vaker een themaweek doen?


Zoals jullie afgelopen week hebben kunnen zien hadden wij een hele week artikelen online staan in het thema bruiloft. Wij willen graag jullie feedback over thema weken, jullie lezen tenslotte onze artikelen.

Vragen die wij aan jullie hebben:
1. Wat vond je van de thema week?
2. Zou je vaker een thema week willen zien?
3. Zo ja, wat voor thema week zou je dan willen zien? Meerdere thema’s mag natuurlijk ook!

Wij zouden het heel fijn vinden als jullie deze vragen voor ons willen beantwoorden. Zo kunnen wij Dit is ons nog leuker maken!

Vorige

Bruiloft week – Bruidsboeketten

Volgende

Opgemaakt juli deel 1

16 Comments

 1. lijkt me leuk om vaker thema’s voorbij zien te komen :D misschien een keer iets met neon kleuren? :3

 2. Was leuk! Misschien thema’s in de zin van seizoenen, kleuren enzo :)

 3. Ik vond het ook wel leuk :) Misschien een thema nemen wat op dat moment de trend is ofzo. liefs x

 4. Ik vond het echt heel erg leuk, nu sprak dit thema me ook wel extra aan omdat ik verloofd ben en dus druk bezig ben met oriënteren op wat ik wil. Een volgend thema? Misschien iets voorbereidends op de herfst en winter? Fijne winter outfits, lekkere recepten, hoe maak je je huis winter proof/gezellig/knus. Iets in die zin?

 5. Jolanda

  Het idee thema week vond en vindt ik heel leuk, wat ik een beetje miste was jullie eigen inbreng, naar mijn mening was er erg veel van internet geplukt. Wat ik heel leuk vond; de eigen trouwfoto’s met daarbij het persoonlijke verhaal en de haartutorial.

 6. Tamara

  ik vond het een leuke week zo op dit is ons…ik zeg vaker doen….eventuele themas…naturel make-up…een weekje haar als onderwerp…een weekje DIY….een weekje looks…..een weekje fashion….een week nagels ideetjes genoeg
  leuk ook dat je bij de bezoekers deze vragen neerlegt

 7. Deb

  Altijd leuk! Vond het ook leuk toen je vorig jaar iets met landen thema;s deed.

 8. Leuk zo’n thema week. Misschien een keer DIY’s?

 9. Ja, ik vond het heel erg leuk! Vaker! Thema’s? Poeh, lastig… Iets met kleuren, films?? Ik vind een hoop leuk! ;)

 10. Ja, ik vond de themaweek heel leuk! DIY is een goed idee, of budgetproof (:

 11. Yes please!! S cool :) zo’n beetje in dezelfde gedachtegang en alles coveren.

 12. faat

  Ja absoluut! Ik vond dit thema echt heel leuk! Ideeen bijv. Sprookjes, seizoen, bep. Landen of culturen, trends, koningshuizen

 13. Ja van mij mag het zeker vaker; een thema week! Ik vond het erg leuk om te zien, en je kan zo heel uitgebreid alle kanten op!
  Ideeën? Uuuh, zomer? Of de vier jaargetijden elk seizoen (kleding, trends, kleuren, eten van dat seizoen laten zien).

 14. Janine

  Ik vind de thema week leuk, Maar misschien is het leuker als er meer
  eigen foto’s worden gebruikt. Dat maakt het meer persoonlijker. Misschien
  een thema week met DIY(die je handig kunt maken) of een thema week met
  lekker eet recepten (die je makkelijk kunt maken) of bakken lijk me ook
  leuk.

  ik weet niet of jullie hier wat aan hebben, Maar zeker door gaan met een thema week!

  liefs,

  Janine

  • Hier hebben wij zeker iets aan! Het was lastig om eigen foto’s te gebruiken, omdat wij tijdens Jorinde haar bruiloft hier natuurlijk geen rekening mee hadden gehouden. Bij een volgend thema kunnen wij dat zeker meer doen!

 15. it’s indeed an excellent idea. ik zou zeggen vaker doen, thema’s euhhh daar ben ik heel slecht in maar iets als Tropisch, herfst, Toekomst, Jaren 20

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén