Reminder winactie Blue Illume – Photodynamic ionic whitening toothbrush

PERSONAL LOOK 059
Een lichtgevende tandenborstel die niet alleen je tanden schoon maakt, maar ook nog eens witter zou maken! Dat klinkt veelbelovend en Jorinde en ik hebben deze tandenborstel een aantal weken voor jullie getest. Benieuwd naar het resultaat?

Wat zegt Blue Illume zelf over hun product:
Deze tandenborstel maakt je tanden schoon (zoals elke tandenborstel), maar deze tandenborstel zou nog wat extra’s voor je tanden doen! Hij bestrijdt bacteriën en gevoelig tandvlees. Maar het belangrijkste van alles; hij zou je tanden witter maken. Dit zou komen door het blauwe licht wat ingebouwd is in deze tandenborstel.

Jorinde en ik konden niet wachten om deze tandenborstel te testen, want wie wil er nou geen witte tanden? De meeste personen die ik ken wel. Ze klagen altijd over hun gele tanden en wij moeten bekennen: wij ook!

Wij roken namelijk allebei en zijn ook nog eens gek op koffie. Dit zorgt er nou niet bepaald voor dat je tanden mooi wit zijn. Mijn tanden zijn aardig geel en zit al tijden te twijfelen of ik ze professioneel zal bleken of niet. Maar dit zal dan van korte duur zijn aangezien ik nog steeds rook. Deze tandenborstel was voor ons dus een leuke test om te kijken of hij onze gele tanden zou kunnen doen verdwijnen.

Op naar de review! De tandenborstel komt in een simpele verpakking en is niet erg bijzonder. Wat mij opviel is de tekst op de verpakking: color handle. Bij de versie die ik ontving zie je een blauwe kleur, maar dit zou er op kunnen wijzen dat het handvat van de tandenborstel wellicht in de toekomst in andere kleuren verkrijgbaar zou kunnen zijn.

elf, flakie catrice essence 061
elf, flakie catrice essence 064
De tandenborstel zelf ziet er simpel uit, maar niets is minder waar. Er zitten namelijk twee lichtjes verstopt in de haren van de tandenborstel. Deze lichtjes kun je gemakkelijk aan zetten door te drukken op een knop die verborgen zit in het middelste gedeelte van het handvat. De baterijen zaten er bij ons al en tot op heden hebben wij deze nog niet hoeven te vervangen.
elf, flakie catrice essence 067
PERSONAL LOOK 163
PERSONAL LOOK 066
PERSONAL LOOK 067
Het licht wat uit de tandenborstel komt is ontzettend fel en blauw licht. Hetzelfde soort licht zien wij ook altijd als je tanden gebleekt worden. Of het exact dezelfde licht is weten wij natuurlijk niet, maar het lijkt er wel op. Jorinde en ik zetten het lichtje ook pas aan in onze mond, omdat wij toch ergens het idee hebben dat het niet zo goed voor je ogen is om in het licht te kijken. De lichtstraal zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën gedood worden. Ook zou het licht volgens Blue Illume veilig zijn, omdat er geen schadelijk uv licht vrijkomt.
De borstel vinden wij niet hard, maar ook niet zacht. Een medium borstel die ons tandvlees geen pijn doet. Van gevoelig tandvlees is ook geen sprake. Deze belofte kan de tandenborstel waar maken! Ook het blauwe licht zorgt niet voor pijn. De tandenborstel werkt trouwens hetzelfde als een normale tandenborstel.

Maar maakt hij onze tanden nou ook witter? Ik heb before en after foto’s gemaakt, om jullie het verschil te laten zien. Ik heb niet de meest rechte tanden en ook niet de witste (maar ik wilde jullie heel erg graag het resultaat laten zien! Alles voor onze lieve bezoekers). De linkerkant van de foto is before en de rechterkant after. Voor dit resultaat poetste ik twee keer per dag met de tandenborstel met normale/gewone tandpasta. En ik heb de tandenborstel ongeveer 6 weken gebruikt voor dit resultaat.
blueillumeverschil
Zelf merkten wij weinig verschil qua kleur. Dit komt waarschijnlijk, omdat het verschil niet super groot is. Je tanden worden heel erg langzaam wit waardoor je dit bijna niet merkt. Nu ik de foto’s na elkaar zie, zie je wel verschil. Ik heb de foto’s rond het zelfde tijdstip genomen en speciaal ook twee foto’s, omdat het licht steeds anders kan vallen. Op deze manier zien jullie het duidelijkst het verschil. Op de onderste foto’s zie je het resultaat wat het meest overeenkomt in het echt. Mijn tanden zijn nu niet op eens super wit, maar ik denk wel dat ze één of twee tinten lichter zijn geworden. Het werkt dus wel degelijk! Maar verwacht geen spetterende resultaten. Wij denken dat je daarvoor echt je tanden professioneel moet laten bleken.

De tandenborstel is momenteel nog niet in Nederland te koop, maar wel op de website van Blueillume www.blueillume.com Hij kost € 16,80. Wil je nog meer informatie over de tandenborstel? Dan kunnen jullie op dezelfde website terecht.

Winactie
We hebben nog leuk nieuws voor jullie, want wij mogen één persoon gelukkig maken met deze tandenborstel. Jullie lezen het goed, je kunt deze tandenborstel bij Dit is ons winnen. Wat moeten jullie hiervoor doen? Zoals bij de meeste winacties niet zo veel ;)

– Ons volgen op onze nieuwe bloglovin. De knop vind je aan de linkerkant van de website.
– Een reactie achterlaten en vertellen waarom juist jij deze tandenborstel moet winnen!

That’s it! Wij hopen dat jullie het een leuke review vonden en wij wensen jullie veel succes met meedoen dames. De winactie loopt tot en met 01 mei 2012.

Vorige

Replay eau de parfum–Intense for her!

Volgende

X

 1. Ik raad zelf de Crest White Strips 3D professional aan , die werken echt goed !

 2. Nadia S.

  Ik doe al mee!
  Enorm benieuwd naar dit product :)

  xxx

 3. Pam

  Ik doe mee, omdat mijn tanden het wel kunnen gebruiken :)

  Xxxx

 4. Ik doe mee ! Ben erg benieuwd naar het product !
  x Ella

 5. dewi

  ah, leuke winactie! ik doe mee! het resultaat is echt mooi!

  ♥ ik volg jullie al via bloglovin en heb het voor jullie geliked
  ♥ why should i win?

  ik heb last van bloedend tandvlees en ik hoop dat het hiermee wel wat minder wordt en dat je tanden er witter van gaan worden is natuurlijk ook heel mooi meegenomen. ik heb 2jaar lang een beugel gehad en nu is het tijd om echt te gaan shinen! :D

  X

 6. Ik doe al mee, ben benieuwd!! :-)

 7. Woot ik doe mee op het laatste nippertje! Ik wil hem graag winnen omdat ik hele gevoelige tanden heb en als ik poets met elmex sensitive komen mijn gele tanden weer terug en poets ik met 3d glamour heb ik weer pijn in mijn waffel xD…. Misschien is deze tandenborstel de oplossing…
  ik hoop het ^^

  Volgen doe ik al overal btw ;)

  Veel Liefs en allemaal succes
  xxx
  Steffie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén