Blue Illume – Photodynamic ionic whitening toothbrush + winactie!

PERSONAL LOOK 059
Een lichtgevende tandenborstel die niet alleen je tanden schoon maakt, maar ook nog eens witter zou maken! Dat klinkt veelbelovend en Jorinde en ik hebben deze tandenborstel een aantal weken voor jullie getest. Benieuwd naar het resultaat?

Wat zegt Blue Illume zelf over hun product:
Deze tandenborstel maakt je tanden schoon (zoals elke tandenborstel), maar deze tandenborstel zou nog wat extra’s voor je tanden doen! Hij bestrijdt bacteriën en gevoelig tandvlees. Maar het belangrijkste van alles; hij zou je tanden witter maken. Dit zou komen door het blauwe licht wat ingebouwd is in deze tandenborstel.

Jorinde en ik konden niet wachten om deze tandenborstel te testen, want wie wil er nou geen witte tanden? De meeste personen die ik ken wel. Ze klagen altijd over hun gele tanden en wij moeten bekennen: wij ook!

Wij roken namelijk allebei en zijn ook nog eens gek op koffie. Dit zorgt er nou niet bepaald voor dat je tanden mooi wit zijn. Mijn tanden zijn aardig geel en zit al tijden te twijfelen of ik ze professioneel zal bleken of niet. Maar dit zal dan van korte duur zijn aangezien ik nog steeds rook. Deze tandenborstel was voor ons dus een leuke test om te kijken of hij onze gele tanden zou kunnen doen verdwijnen.

Op naar de review! De tandenborstel komt in een simpele verpakking en is niet erg bijzonder. Wat mij opviel is de tekst op de verpakking: color handle. Bij de versie die ik ontving zie je een blauwe kleur, maar dit zou er op kunnen wijzen dat het handvat van de tandenborstel wellicht in de toekomst in andere kleuren verkrijgbaar zou kunnen zijn.

elf, flakie catrice essence 061
elf, flakie catrice essence 064
De tandenborstel zelf ziet er simpel uit, maar niets is minder waar. Er zitten namelijk twee lichtjes verstopt in de haren van de tandenborstel. Deze lichtjes kun je gemakkelijk aan zetten door te drukken op een knop die verborgen zit in het middelste gedeelte van het handvat. De baterijen zaten er bij ons al en tot op heden hebben wij deze nog niet hoeven te vervangen.
elf, flakie catrice essence 067
PERSONAL LOOK 163
PERSONAL LOOK 066
PERSONAL LOOK 067
Het licht wat uit de tandenborstel komt is ontzettend fel en blauw licht. Hetzelfde soort licht zien wij ook altijd als je tanden gebleekt worden. Of het exact dezelfde licht is weten wij natuurlijk niet, maar het lijkt er wel op. Jorinde en ik zetten het lichtje ook pas aan in onze mond, omdat wij toch ergens het idee hebben dat het niet zo goed voor je ogen is om in het licht te kijken. De lichtstraal zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën gedood worden. Ook zou het licht volgens Blue Illume veilig zijn, omdat er geen schadelijk uv licht vrijkomt.
De borstel vinden wij niet hard, maar ook niet zacht. Een medium borstel die ons tandvlees geen pijn doet. Van gevoelig tandvlees is ook geen sprake. Deze belofte kan de tandenborstel waar maken! Ook het blauwe licht zorgt niet voor pijn. De tandenborstel werkt trouwens hetzelfde als een normale tandenborstel.

Maar maakt hij onze tanden nou ook witter? Ik heb before en after foto’s gemaakt, om jullie het verschil te laten zien. Ik heb niet de meest rechte tanden en ook niet de witste (maar ik wilde jullie heel erg graag het resultaat laten zien! Alles voor onze lieve bezoekers). De linkerkant van de foto is before en de rechterkant after. Voor dit resultaat poetste ik twee keer per dag met de tandenborstel met normale/gewone tandpasta. En ik heb de tandenborstel ongeveer 6 weken gebruikt voor dit resultaat.
blueillumeverschil
Zelf merkten wij weinig verschil qua kleur. Dit komt waarschijnlijk, omdat het verschil niet super groot is. Je tanden worden heel erg langzaam wit waardoor je dit bijna niet merkt. Nu ik de foto’s na elkaar zie, zie je wel verschil. Ik heb de foto’s rond het zelfde tijdstip genomen en speciaal ook twee foto’s, omdat het licht steeds anders kan vallen. Op deze manier zien jullie het duidelijkst het verschil. Op de onderste foto’s zie je het resultaat wat het meest overeenkomt in het echt. Mijn tanden zijn nu niet op eens super wit, maar ik denk wel dat ze één of twee tinten lichter zijn geworden. Het werkt dus wel degelijk! Maar verwacht geen spetterende resultaten. Wij denken dat je daarvoor echt je tanden professioneel moet laten bleken.

De tandenborstel is momenteel nog niet in Nederland te koop, maar wel op de website van Blueillume www.blueillume.com Hij kost € 16,80. Wil je nog meer informatie over de tandenborstel? Dan kunnen jullie op dezelfde website terecht.

 

Winactie
We hebben nog leuk nieuws voor jullie, want wij mogen één persoon gelukkig maken met deze tandenborstel. Jullie lezen het goed, je kunt deze tandenborstel bij Dit is ons winnen. Wat moeten jullie hiervoor doen? Zoals bij de meeste winacties niet zo veel ;)

– Ons volgen op onze nieuwe bloglovin. De knop vind je aan de linkerkant van de website.
– Een reactie achterlaten en vertellen waarom juist jij deze tandenborstel moet winnen!

That’s it! Wij hopen dat jullie het een leuke review vonden en wij wensen jullie veel succes met meedoen dames. De winactie loopt tot en met 01 mei 2012.

Vorige

Gosh – Intense lip colour

Volgende

Sephora – It’s time to rock!

30 Comments

 1. Wat een leuke winactie! Ik volg jullie al via bloglovin en zou de tandenborstel graag willen winnen omdat ik iedere dag met wit makende tandpasta poets, maar nog steeds gelige tanden heb..

 2. Lianne

  Waauw, zeker wel dat het verschil geeft. Dat heb ik nodig! Ik heb namelijk een gala waar ik naar toe moet, maar daar kan ik toch niet met mijn gele tanden tevoorschijn komen. Roken en koffie drinken doe ik niet dus hopelijk werkt het bij mij nog beter! :) Dan kom ik stralend voor de dag dankzij Amanda en Jorinde van ditisons.nl :D Volgen op bloglovin’ doe ik jullie natuurlijk al! Ook heb ik deze post geliked, want ja, leuk vind ik hem sowieso!

 3. Op de foto’s zie je inderdaad wel verschil! Had ik stiekem niet verwacht!

 4. Wow, je ziet nog best wel verschil. Lijkt me een goed alternatief voor een dure bleekbehandeling! Echt bleken kan ik niet, omdat ik gevoelige tanden heb. Deze tandenborstel lijkt me een stuk minder agressief. Zou het leuk vinden om ‘m uit te proberen! Oh, en ik volgde jullie al op Bloglovin’;)

 5. amai, mooi resultaat :)

 6. Ik zou de tandenborstel heel graag winnen omdat ik al vanalles heb geprobeerd, zoals whitening pens en tandpasta’s, maar mijn vriendinnetje die mondhygieniste is altijd zegt dat het je tanden kapot schuurt, en dat alleen bleken met licht niet schadelijk is. Dus dan ben ik blij en zij ook! haha :)

 7. Je ziet het heel goed zeg! Ik zou de tandenborstel heel graag winnen omdat ik al vanalles heb geprobeerd, zoals whitening pens en tandpasta’s, maar mijn vriendinnetje die mondhygieniste is altijd zegt dat het je tanden kapot schuurt, en dat alleen bleken met licht niet schadelijk is. Dus dan ben ik blij en zij ook! haha :)

 8. Wauw, wel mooi resultaat! Ik zou hem echt erg graag winnen, ik heb door een verkeerde tandpasta vrij gele tanden gekregen, en ik drink best veel thee waardoor ik best gele tanden krijg. Ik zou dus wel wat hulp voor wittere tanden kunnen krijgen ;)
  xoxo

 9. Lijkt me een fijne tandenborstel, het resultaat ziet er goed uit!

 10. Op de foto’s zie je best wel verschil :)

 11. Ik volgde jullie al :)
  Ik wil deze tandenborstel graag winnen, omdat ik sowieso een tandenborstel nodig heb, en omdat ik hem graag uit wil testen. Ook had ik vroeger hele witte tanden maar de laatste tijd veel minder, wat ik jammer vind. Daarom wil ik deze winnen :)
  x Ella

 12. Ik volg en like zeker :)
  En jeetje, je ziet toch wel duidelijk verschil bij de foto’s! Wondermiddel haha ;D

  Ik wil deze tandenborstel graag winnen omdat ik hier ontzettend nieuwsgierig naar ben! Ik heb best gele tanden terwijl ik ze goed verzorg, maar hierdoor durf ik nieteens meer normaal te lachen! En tsja, een meisje is op haar mooist als ze lacht ;)

 13. Jaa ik doe mee! Ik volg jullie op bloglovin en ik moet winnen omdat ik zelf wel eens wil testen of het mijn tanden idd witter gaat maken ;-)

  Maar wat een geweldig resultaat zeg, had ik niet verwacht! Ben erg benieuwd :-)

 14. Elien

  Wow,wat een resultaat!! Ik doe mee!
  Ik volg jullie nieuwe bloglovin al en heb het artikel geliked!
  Ik moet deze tandenborstel winnen omdat ik over een paar weken een belangrijk afspraakje heb en heel graag een stralende glimlach wil hebben die dag!
  Liefs,

 15. Randa

  Ik volg je al op Bloglovin’ en het lijkt me super deze te winnen, aangezien ik net mijn beugel eruit heb (hallo gele vlekjes) en geen geld heb voor bleken, dan is dit wel een fijn oplossinkje denk ik zo!

 16. Wauw, je ziet wel resultaat hoor! Maar zoals je zelf al zei, het gaat langzaam, daardoor zie je het zelf niet zo goed als anderen dat zien. :D

 17. Nadia S.

  Hee meiden!
  Ik volg jullie op bloglovin + geliked!

  Eerst en vooral wil ik zeggen dat jullie een erg mooie site hebben <3

  Ehm, waarom ik nu net meedoe met deze winactie?
  Ik voel me heel onzeker over de kleur van mijn tanden, waardoor ik ook niet met mond open lach.

  De tandarts begon er zelf over…

  Het zou mijn zelfzekerheid zeker opkrikken.
  Ik droom nl. al zo lang van witte tanden…

  Nog een fijne dag,
  liefs x

 18. elisapisa

  Zo een hagelwitte Hollywood smile is toch maar too obvious ;-)
  Niets mis met een subtiele verandering. En behalve dat het dan iétsjes witter maakt vind ik het bacterie bestrijdende en tegen gevoelig tandvlees aspect ook wel heel interessant.
  Ik zou het net als jullie graag proberen!

  :D

  Follow & Like via BlogLovin’

 19. Linsey

  Ik volgde jullie al op bloglovin, en ik heb ook het artikel geliked :)
  Ik zou deze tandenborstel echt supergraag winnen, omdat mijn tanden echt geel zijn. Eerst had ik best wel witte tanden, maar sinds een jaar of 2 zijn mijn tanden helemaal gelig. Ik vind dat erg jammer. Terwijl ik nooit koffie en alcohol drink, bijna nooit thee drink en niet rook. Ik mag ze niet laten bleken, want daar vind mijn moeder me te jong voor. Ik denk ook eigenlijk niet dat ik ze ooit laat bleken, lijkt me niet zo prettig. Zo’n speciale tandenborstel lijkt me veel prettiger en fijner. Ookal is het bijna hetzelfde, het gevoel is gewoon prettiger dan ;) (denk ik, ik heb hem niet haha)

  Liefs, Linsey

  • Linsey

   Oh, ik keek niet goed. Het is dus niet verplicht dit artikel te liken. Nouja, kan geen kwaad, toch? ;)

 20. Ik had echt niet verwacht dat het verschil zo zou zijn! ziet er best tof uit moet ik zeggenn!! Ik zou best mee willen doen aan de winactie! proberen kan nooit kwaad toch! waarom ik zou willen winnen? Mijn tanden zijn echt niet de mooiste, en moest best wat moeite doen om ze mooi te houden.. Ik heb ze nu redelijk wit.. en wil dat graag zo houdenn! ghehe

 21. Ik moet die tandenborstel hebben ;)
  En waarom? Omdat ik, ondanks alle mogelijke poetsbeurten, enorm slechte tanden heb die door mijn thee verslaving duidelijk wat geler geworden zijn.

  Ik heb echt slechte tanden, ik poest ze 4 keer op een dag en dan nog heb ik gaatjes. Het is niet voor mogelijk te houden. :c

  Save me ;)

 22. Het verschil is wel goed vind ik.
  Ik zou graag willen winnen omdat:
  ik was woensdag bij de tandarts en hij zei: “ja u tanden zijn perfect maar wel geel, rook je of drink je graag thee?”
  Ik zei nee, helemaal niet.
  Dus ik wil nu wittere tanden en ik denk dat ik deze borstel wel goed zou kunnen gebruiken :) x

 23. Wow wat cool, ik wist niet eens dat zo iets bestond! En wel degelijk resultaat dus! Ik zou graag willen winnen omdat ik net als jullie rook en dus ook wat gelige tanden heb, die ik niet wit ga krijgen met een normale tandenborstel.

 24. didi

  ik doe ook mee , ik volg met bloglovin en heb geliked. waarom moet ik winnen ? ik rook en drink veel thee en mijn tanden zijn dus best geel, ik zou enorm graag mijn tanden willen bleken maar daar is geen geld voor en daarom lijkt me dit de ultieme oplossing xxxx

 25. Ik had totaal niet verwacht dat er een verschil te zien zou zijn.

 26. Marleen

  Ik ben een meisje dat houdt van liters thee met chocola, een wijntje (of twee of drie) drinken op de zaterdagavond met vriendinnen, wakker worden met een grote kop koffie en de nieuwste artikels op bloglovin bij de hand, snoepjes in alle soorten en maten, en alles van dit is eens per maand nog ietsje erger… Dit alles is natuurlijk niet heel best voor je tanden!

  Ik ben ook een meisje dat houdt van make-up. Prachtige felgekleurde lipsticks in alle denkbare kleuren, rood, roze, oranje en zelfs paars ontbreekt niet in mijn lipstick la. Helaas laat ik deze mooie lippies vaak zielig op hun plek liggen omdat ik helaas niet beschik over een mooie rij witte tanden..
  Kortom, deze tandenborstel is echt iets voor mij, want zo komt de stralende glimlach steeds iets dichterbij!

  PS. Ga zo door met ‘dit is ons’!

  ps.

 27. Ik volg jullie nu op bloglovin! Ik wil deze tandenborstel graag vanwege de lichtjes, (ja echt), zodat ik er een mini discofeestje kan van maken in mijn mond.

 28. Wauw gaaf! Waarom ik deze tandenborstel moet winnen? Nou.. Energiebesparend! Hoeft het licht in de badkamer niet meer aan want ik geef licht vanuit me mond :).

 29. Mara

  Wauw, toch wel een duidelijk verschil!

  Ik doe graag mee.
  Ik heb ruim 5 jaar een beugel gehad door allerlei problemen met mijn kaken. Nu is deze er een aantal maanden uit, maar het resultaat van 5 jaar ijzer in je mond is goed te zien. Nu drink ik graag thee, koffie, een wijntje op z’n tijd. En dat in combinatie met niet goed kunnen poetsen achter je beugel, tja, niet zo heel knappe tandjes. Nu zijn mijn tanden niet extreem geel, maar zou ze wel iets lichter willen, gewoon voor de wat ‘gezondere’ uitstraling. En mijn geliefde, rode statement lipstick ligt al een tijdje in de kast…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén