Lush – It started with a kiss

Site 3 076
Afgelopen winter kocht ik deze lip tint van Lush met de geweldige naam ‘It started with a kiss’. Toen ik deze lip tint rook was ik verkocht. Hij ruikt namelijk naar appeltaart! Ik moet gelijk aan Kerst denken als ik deze lip tint gebruik, omdat hij naar kaneel ruikt.

Wat zegt Lush over het product?
‘Rozenbootelolie verzorgt je kapotte lippen en cacaoboter, witte chocolade, aalbas en rode appel zijn er voor die goddelijke smaak. Om het af te maken, heeft deze lippenbalsem een prachtige rode kleur voor een paar lippen om te zoenen! Je prins op het witte paard komt vast en zeker af op die geur en smaak van deze appeltaart. ‘

Site 3 078
Site 3 079
Site 3 116
Zoals ik net al zei, de geur is heerlijk en de tint verzorgt je lippen zoals het hoort bij een lippenbalsem. De lip tint kun je opbouwen, want hij is erg rood zoals je al op de foto kunt zien. Ik ben blij dat je de hem kunt opbouwen, omdat je dan de pigmentatie aan de hand van je outfit zelf kunt aanpassen.

Conclusie: ik vind deze lip tint zijn geld waard, omdat je een lippenbalsem en lip tint in een hebt, hij een heerlijke geur bevat en je lang met zo’n potje doet.

Deze lip tint is te koop bij Lush en kost € 9,25 voor 10 gram.

Vorige

Pupa holografische nagellak 032 Emerald

Volgende

Shoplog 1 vakantie Duitsland deel 3

  1. Wat leuk dat hij naar appeltaart ruikt ! :)

  2. lijkt me het geld waard! klinkt goed!

  3. mooie pigmentatie :)

  4. Ziet er inderdaad goed gepigmenteerd uit!

  5. Lijkt me een erg fijn product!

  6. Mooie kleur! Lijkt me een fijn product!

  7. Oh hij lijkt me erg fijn! Grappig dat hij naar appeltaart ruikt zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén