Palmolive – Ayurituel douchegels

Palmolive, look paars groen 025
Palmolive is laatst met twee nieuwe douchegels uitgekomen. De lijn heet Ayurituel en bevat twee douchegels. Jorinde en ik hebben allebei een geur getest en vandaag gaan wij je vertellen wat wij van deze douchegels vinden!

Palmolive, look paars groen 014
Palmolive, look paars groen 015
De verpakking vinden wij erg leuk. Het doet ons een beetje denken aan een vrouwenlichaam, zien jullie hem ook? Wat wij ook prettig vinden is dat de dop makkelijk te openen is, maar niet zo maar openschiet. Als hij dicht zit, zit hij dicht.

Wat ons allebei opviel is dat deze douchegels ontzettend goed schuimen. Beter dan de meeste douchegels die wij hebben geprobeerd. Amanda heeft hem ook nog in bad getest en ook daar geeft hij ontzettend veel schuim. Het schuimt blijft ook in het bad liggen en verdwijnt niet naar een paar minuten. Eigenlijk is het dus een 2 in 1 product. Zowel geschikt voor de douche als voor in bad.

Amanda had de geur Energy en die bestaat uit: Indian Sandelwood & Ginger. Hieronder haar mening.

Palmolive, look paars groen 021
Wat zegt Palmolive zelf over deze geur:
Herontdek je welzijn en innerlijke harmonie met de douchegel Palmolive Ayurituel Energy, geïnspireerd door de wereld van de oude Indiase Ayurvedische tradities. De unieke formule, met Indianse Sandhoudt & Gember-extracten, zal je verwennen met een nieuwe zintuigelijke ervaring.

De geur kan ik het beste omschrijven als Kerst. Het is een typische Kerst geur. Ik ben dol op de Kerst en vind het ook niet erg om dit product in de zomer te gebruiken. Sommige vinden dit misschien als een mannengeur ruiken. Ik ben dol op mannengeuren en ik vind het heerlijk. De geur is erg sterk. Ik vind dat lekker, maar ik kan begrijpen dat sommige meiden het te sterk vinden. Ik vind het vooral naar Gember ruiken.

Jorinde had de geur Joyous. Hieronder haar mening.

Palmolive, look paars groen 007
Dit zegt Palmolive zelf over de Ayurituel joyous shower gel:

Herontdek je welzijn en innerlijke harmonie met Palmolive Ayurituel Joyous. Haar unieke formule, met Indiase Moerbei en lotusbloem extracten geven je zintuigen een boost en nemen je mee naar een sensationele ervaring

Persoonlijke vind ik dit soort douchgels fijner dan die met een crèmige structuur, dus dat is voor mij al een pluspunt. De geur kan ik als zoet omschrijven, maar wel op een vrouwelijke manier. Geen meisjes/mierzoete douchegel dus. De douchegel is doorzichtig donker roze van kleur en schuimt goed op een fijne zachte manier. De douchegel doe ik trouwens eerst in een puff voor optimaal resultaat. De doorzichtige fles ligt fijn in de hand, door de versmalling een beetje onder aan de fles. Een minpuntje is misschien dat je hem niet op zijn kop kunt zetten, maar persoonlijk heb ik daar bij deze douchegel geen problemen mee. Er zitten wel allerlei sulfaten in verwerkt, maar ook daar heb ik zelf geen problemen mee. Ik vind het een lekkere douchegel, omdat hij lekker ruikt, fijn werkt en mijn huid een lekker schoon gevoel geeft.

Een douchegel bevat 250 ml, kost € 2,89 en is te koop bij diverse drogisterijen. Je kunt hier meer informatie vinden.

Vorige

Leukste tip ever! – Sleek dupe voor drie euro

Volgende

Rituals Zensation doucheschuim & Sunrise scrub

11 Comments

 1. Ik heb hier vaker over gelezen en ze lijken me echt heel lekker. Krijg er echt een oosters gevoel van..

 2. Die ruikt echt heel lekker vind ik. En hij is ook nog eens super fijn

 3. Lijkt me heerlijk!

 4. Nog nooit geprobeerd, maar hij lijkt me heerlijk!

 5. Ik heb hier al zoveel reviews over gelezen dat ik nu wel erg benieuwd ben.

 6. gave verpakking!

 7. heb er al meer over gelezen en ze lijken me echt wel fijn!

 8. Ze lijken me erg lekker zeg :D

 9. Lijkt me een heerlijke douch gel!

 10. Deb

  Prima douchegels, ik vind ze heerlijk ruiken vooral joyous. Qua verzorging doen ze verder niks vond ik.

 11. Amber

  Ik heb ze aan mijn moeder cadeau gegeven, ze doet namelijk yoga en ik vond ze er zo lekker zen uit zien hihi. Ze ruiken trouwens heerlijk!
  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén