The body shop–Earth lovers douchegel

Vandaag een review van één van mijn favoriete douchegels namelijk The body Shop earth lovers in de geur Apricot & Basilic.

shoplog september 2011 154


Ik hoorde het eerst van deze douchegels op Pinkypolish.nl en was er erg nieuwsgierig naar geworden. Toen ik in The Body Shop was moest ik ze natuurlijk even besnuffelen. De geur Apricot &Basilic rook echt heerlijk en nam ik dan ook mee.

shoplog september 2011 151

Dit zegt The Body Shop zelf over de earth lovers shower gels:
Wist je dat onze eart lovers shower gels 100% biologisch afbreekbaar zijn en geen sulfaten, kleurstoffen en parabenen bevatten. Verwen jezelf met weldadig schuim. Spoel al je zorgen van je af met Apricot & Basil. Abrikoosextracten zijn ideaal om de huid te verzachten, intensief te verzorgen en te vernieuwen. Bovendien bevatten abrikozen bepaalde enzymen die dode huidcellen oplossen.

shoplog september 2011 153

De flacon vind ik qua vorm wel mooi, omdat hij lang en dun is en prettig is vast te houden. Het etiket vind ik niet bijzonder. Je kunt wel duidelijk lezen dat er geen zeep in zit en de fles 100 % gerecycled plastic is. De groene kleur van de fles vind ik er dan wel weer typisch bij passen. De geur van Basilicum ruik ik er nou niet zo in terug, maar de abrikozen geur is heerlijk. De douchegel schuimt goed en voelt zacht aan op mijn huid. Ik vind het één van mijn favoriete douchegels tot nu toe en baal, omdat hij bijna op is. Ik ga dan ook zeker weer een nieuwe halen als ik bij The Body Shop ben.

De flacon is dus te koop bij The Body Shop en is er ook nog in de geuren Mint & Cucumber, Lemon & Thyme, Pear & Lemongrass, Fig & Rosemary, Watermelon & Eucalyptus en Fragrance-Free die ongeparfumeerd is. De Flacon bevat 250 ml en kost € 6,00

Heb jij al eens een douchegel uit deze lijn geprobeerd? Welke geur vind jij het lekkerst?

Vorige

Winnares nail art pakket!

Volgende

Sakura zeep review #1 + Winactie!

21 Comments

 1. Ik heb er onlangs 2 van gekocht en ik vind de watermelon & eucalyptus erg fijn !

 2. Ah, jullie hebben een nieuwe layout! Wat een mooie zeg. Ook professioneler en overzichtelijker, i like! <3 Hij lijkt me echt heel fijn, peren geur en watermeloen wil ik wel eens proberen.

 3. Hij lijkt me echt heerlijk, maar heb hem zelf nog niet geprobeerd!

 4. Die is echt heerlijk, ik heb hem ook thuis.

 5. ik word steeds meer fan van douchegels! deze lijkt me ook heerlijk

 6. mooie verpakking :)

 7. heeeee ik ontdekte je blog op beautysatwork en ik vind hem erg leuk dus zullen we elkaar volgen? :_)

 8. Klinkt wel heel fijn en ook dat hij sulfaat & parabeen vrij is. Ik heb nog zo veel douchegels en zeepjes liggen dat die eerst op moeten voordat ik nieuwe ga kopen. Maar deze zet ik zeker op mijn lijstje.

 9. Ik heb er zelf ook een staan, is erg lekker!

 10. Ah, precies wat ik nodig heb op vakantie/na m’n werk! En helemaal niet duur!
  Fijne nieuwe lay-out hebben jullie dames, erg overzichtelijk!

 11. Klinkt goed en lekker betaalbaar ook!

 12. die ruikt zo lekker!!

 13. Klinkt erg goed!

 14. Klinkt als een heerlijke douchegel! Ik kom helaas niet zo vaak bij de Body Shop. Dus moet maar snel weer eens inslaan haha.

 15. Flo

  Deze ziet er uit alsof hij heeerlijk ruikt! Fijne post! xxx

 16. hij klinkt goed zeg! Ga binnenkort maar weer eens een kijkje nemen bij the body shop!

 17. Om heel eerlijk te zijn word ik niet snel verleid door een verpakking, maar dit ziet er gewoon zo lekker uit! Daar moet ik gewoon aan ruiken :-)

 18. Nog niet geprobeerd maar klinkt goed, ben er benieuwd naar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén