De lekkerste zomer douchegels

bruidsnagels shirt sans 068
Ik was laatst door mijn douchegel stash aan het snuffelen en een paar exemplaren vielen mij op. Ik zag zulke lekkere geuren en had zin om ze te gaan gebruiken totdat ik besefte dat dat door de zomer kwam. Ik heb nu zin in andere geuren dan in de winter en vandaag wil ik je de lekkerste zomer douchegels laten zien.

bruidsnagels shirt sans 058
Als ik één merk moet noemen die lekkere zomer douchegels heeft is het wel The Body Shop. Ze hebben veel geuren en ze bestaan meestal uit fruit of noten. Noten zijn naar mijn idee wat lekkerder voor in de winter en fruit wat meer voor de zomer.
Van links naar rechts:
– Pink Grapefruit: een zure, maar toch zoete douchegel.
– Satsuma: ruikt naar zoete sinaasappels.
– Moringa: is bloemig zoet.
– Sweet Lemon: de naam zegt het al, hij ruikt naar zoete citroen. Hij is nu nog te koop, maar hij gaat helaas uit het assortiment.
– Lychee Blossom: deze heb ik tijdens de sale gekocht. Het is een grote favoriet van Jorinde en hij ruikt dan ook echt heel erg lekker. Als je hem tegenkomt kan ik je echt aanraden deze mee te nemen aangezien hij niet vaak te verkrijgen is.

bruidsnagels shirt sans 071
Bij Rituals kun je ook terecht voor heerlijke geuren. Ik vind sommige producten meer lente geuren, omdat de geuren van Rituals vaak wat zachter zijn. Desondanks vind ik Sunrise een heerlijke zomergeur. Hij ruikt naar sinaasappel. Helaas gaat ook deze uit het assortiment. Hij is nu trouwens in de sale!

De citroen/limoen body wash van Blond Amsterdam vind ik heerlijk na een dag in de zon te hebben gelopen. Hij is lekker fris en ik wordt er wakker van, soms wel fijn nadat ik een beetje duf ben geworden van de zon.

Shanti Shower van Rituals is een douche pasta en wat dikker van structuur. Maar de geur, zo ontiegelijk lekker. Hij ruikt naar rozen, maar niet naar standaard rozen, natuurlijk wel met een vleugje heerlijke Rituals er door heen haha.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete douchegels zijn voor de zomer. Laat het me weten in de comments!

Vorige

Shoplog – Douglas, Lush, DA

Volgende

Anna is Clear spot reducer

18 Comments

 1. Hmmmm alles ruikt zo lekker bij rituals he!!

 2. Mooie douchegels!

 3. ik heb zelf ook een berg van the body shop, echt heerlijk!

 4. Zitten lekkere tussen!

 5. Goeie keuzes! Rituals behoort zeker tot mijn favoriete merk als het om doucheproducten gaat.

 6. ja TBS showergels zijn hemels :D

 7. Satsuma is echt een heerlijke geur voor de zomer

 8. Heerlijke douchegels! Rituals en TBS zijn top! :)

 9. wow heerlijke body shop douchgels heb je

 10. oh, nu krijg ik gelijk zin om naar de bodyshop te gaan x

 11. Passionfruit van The body shop gebruik ik nu vaak!

 12. Ik ben een grote Molton Brown fan, hou erg ervan, ze hebben ook een enorme keuze!

 13. De douchegels van tbs zijn echt super fijn

 14. De Sunrise en Pink Grapefruit zijn mijn favorieten!

 15. Lijken me heerlijk.

 16. De douchegels van TBS zijn heerlijk!!!

 17. Ik ben gek op douchegels, zitten fijne tussen. :D

 18. Ik heb er geen 1, maar ze klinken goed. Ik had laatste een douchegel van Balea. Die rook naar kersen macarons. Heel apart, maar best lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén