Anna is Clear spot reducer

IMG_4999
Al jaren kamp ik met puistjes en dan vooral bij mijn kin en kaken. Toen wij werden benaderd door Anna is clear om een product te testen tegen puistjes twijfelde ik geen moment. Ik heb al zoveel dingen uitgeprobeerd en tot nu toe heeft nog niets goed geholpen bij mij. Ik heb volgens de bijgeleverde lijst een 14 daagse beoordeling gedaan. Benieuwd naar het resultaat? lees dan snel verder.

IMG_5002IMG_5009
“Anna is Clear is klinisch getest en bewezen effectief tegen Propionibacterium acnes, de belangrijkste bacterie die verantwoordelijk wordt gehouden voor jeugdpuistjes”.

IMG_4989
IMG_4994
De roller wordt geleverd in een plastic buisje met handige gebruiksaanwijzing. Het ziet er een beetje apotheek achtig uit, maar is 100% van natuurlijke oorsprong. Anna is clear bevat alleen stoffen die de huid kent en geeft geen bijeffecten. Dit product is niet giftig en kan bijna een voedingsproduct worden genoemd. De roller moet je zo’n 3 a 4 keer daags aanbrengen op de huid en is makkelijk mee te nemen op zak, want het heeft een makkelijk formaat. In de enveloppe zat ook een kopie van de evaluatietest die ook gebruikt is bij de klinische testen. Ik ben zo stoer geweest om met mijn gezicht van 14 dagen een foto op de site te zetten zodat jullie goed de resultaten kunnen zien.

Dag 1
IMG_5033

Dag 2
IMG_5042

Dag 3
IMG_5083

Dag 4
IMG_5088

Dag 5
IMG_5093

Dag 6
IMG_5097

Dag 7
IMG_5104

Dag 8
IMG_5113

Dag 9
IMG_5204

Dag 10
IMG_5272

dag 11
IMG_5400

Dag 12
IMG_5403

Dag 13
IMG_5415

dag 14
IMG_5433

Zoals jullie kunnen zien werkt de roller zeker. Ik ben nog niet helemaal van mijn puistjes af en littekentjes blijven zichtbaar, maar mijn huid is zeker rustiger geworden. Anna is clear is ook geen genezend product maar een cosmetisch product. Ik blijf er zeker nog even mee doorgaan om te zien of er nog meer verbetering is.

IMG_5004
De Anna is Clear roll-on spott reducer kost € 24,95 en is te koop in hun webshop.

Heeft jouw huid last van onzuiverheden?

Vorige

De lekkerste zomer douchegels

Volgende

Welk Hotel in Turkije vond ik het leukst en welke het minst leuk

12 Comments

 1. Ben benieuwd hoe het je huid op langere termijn verbeterd! :3

 2. Ik ben heel benieuwd of het je huid nog meer zou verbeteren! Geef je over een tijdje weer een update?

 3. Ik heb hem ook getest en ben er echt blij mee!

 4. Ik heb af en toe last van onzuiverheden

 5. Ziet er goed uit!

 6. Inderdaad al wel verbetering! Hoop voor je dat je er snel helemaal vanaf bent! Ik weet hoe vervelend het is..:-(

 7. Bo

  Wauw, lijkt me een heel goed product! Alleen een beetje jammer van de prijs..

 8. Ziet er goed uit! Ben benieuwd hoe het werkt op lange termijn.

 9. Ziet er goed uit! Ben benieuwd hoe je huid er over een paar weken uitziet.

 10. Het ziet er nu al goed uit.. ik ben heel benieuwd wat het product verder nog zal doen.

 11. Op de foto’s zie je heel duidelijk het resultaat. Het is niet helemaal weg maar je huid ziet er mooier, egaler en rustiger uit. Ik ben erg benieuwd!

 12. fijn dat het werkt, je ziet het resultaat duidelijk op de footo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén