Lush – So White Bath Ballistic

Één van de bekendste merken op het gebied van handgemaakte beautyproducten is Lush en vandaag zal ik voor jullie de So White Bath Ballistic gaan reviewen.

Dit zegt Lush over de So White Bath Ballistic: Laat je betoveren door Appel. Ken je dat moment waarop de eerste sneeuw valt? Een dun wit dekentje bedekt de aarde en het is net alsof alles even stil staat. Datzelfde gevoel geeft So White. Neem haar mee in bad en zet de knop even om. Niets aan je hoofd en alleen maar genieten van een dun wit laagje heerlijk geurend appelschuim. Neroli, Bergamot en Roos ontspannen je geest. Betoverend lekker.

Ik besloot op een zondagochtend de bad bruisbal te gaan gebruiken en heb lekker het bad laten vollopen. Vanaf het moment waarop ik de bruisbal in het water deed, duurde het een paar minuten voordat hij helemaal was gesmolten. Er kwam inderdaad een wittig schuimlaagje van de bruisbal af en hij rook heerlijk naar appeltjes. Het enige minpunt was dat op het moment dat de bruisbal op was, ik hem niet meer zo veel rook. Wij hebben het geluk dat wij een bubbelbad hebben en ik weet uit ervaring dat als ik de bubbels aanzet, de geur van een product weer veel beter gaat ruiken. Dat heb ik dan ook gedaan en de geur kwam weer helemaal terug. Hij liet ook een klein zacht laagje achter op de huid en na het afdrogen rook ik de geur nog heel subtiel op mijn huid.

Ik vind de So White Bath Ballistic echt een verwenmomentje voor jezelf om te gebruiken en is zeker een aanrader. De Bruisbal kostte €2,95 voor een bal van ongeveer 90 gram en is helaas niet meer te koop, omdat dit een LE Kerst product was. Misschien dat je hem op www.marktplaats.nl nog wel kunt verkrijgen.

Vorige

Shoplog – nailpolishfashion.nl

Volgende

Nieuwe uitslag Lush winactie

 1. Ohh ik houd van So White! Ik heb tijdens die kortingsweek ook flink ingeslagen! Deze ruikt zoo lekker, echt één van mijn favorieten! :-)

 2. Deze ruikt echt heel erg goed! :D

 3. Volgens mij is dat echt een hele lekkere geur!
  liefs,

 4. Lijkt me een fijne ballistic, ziet er in ieder geval goed uit!

 5. Ik heb het nog nooit geprobeerd, ben nu wel erg benieuwd hihi :-)

 6. Dat klinkt echt zalig, helemaal hoe Lush hem omschrijft!

 7. Deb

  Deze heb ik ook gehad en ik vond hem heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén