Sally Hansen – Insta Dry (sneldrogende topcoat)

s2
Toen ik las dat de Insra Dry van Sally Hansen de beste sneldrogende topcoat was die er bestaat, wilde ik hem direct gaan proberen. Ik had al een paar sneldrogende topcoats geprobeerd, maar ik had de perfecte nog niet gevonden. Zou dit hem dan wel zijn? Vandaag vertel ik het je!
 

Het was een hele zoektocht om dit product überhaupt te vinden. Ik ben heel wat drogisterijen af gegaan en uiteindelijk in een andere stad heb ik hem gevonden.

essence pigmenten look 082
essence pigmenten look 087
Wat ik wel fijn vind is de kartonnen verpakking om het flesje heen. Zo heb ik toch eerder het idee dat dit product nog niet gebruikt is door iemand anders. Waarschijnlijk een psychologisch tikje, maar het geeft mij een fijner gevoel. De rode kleur van het flesje valt direct op tussen al mijn andere lakjes. Een groot pluspunt aangezien ik heel veel lakjes heb en het soms best wel even kan duren voordat ik het lakje heb gevonden die ik zocht.

s3
Het kwastje is gemiddeld qua grootte. Niet te dun, niet te dik. Ik vind hem precies goed. Tot nu toe nog alleen maar pluspunten. In het begin was ik erg enthousiast over dit product, maar mijn mening is omgeslagen. Ik heb deze topcoat dan ook een paar maanden getest, omdat ik zeker wilde zijn van mijn mening voordat ik de review online zou plaatsen (dit doe ik met heel veel producten). En zo zie je maar dat mijn mening toch nog veranderd is.

s1
Er is een groot pluspunt aan dit product en dat is waarom ik hem in het begin zo fijn vond  is dat het echt een sneldrogende topcoat is. Na een paar minuten is het bovenste laagje goed droog en kan je al weer wat gaan doen. De belofte van 30 seconde maakt hij niet waar, maar dat vind ik niet heel erg. Een paar minuten (2/3) haalt hij zeker wel. Na 20 minuten is je nagellak echt goed uitgehard en kun je weer alles doen waar je zin in heb. ‘s A
vonds kan je nog makkelijk je nagels lakken zonder dat er de volgende dag een afdruk van je kussen in je mooie gelakte nagels staat.

Maar… mijn nagels chippen ongelooflijk snel met deze lak. Met een gewone topcoat kan ik gemakkelijk 5 tot 7 dagen zonder chips rondlopen. Met deze lak zijn mijn nagels de volgende dag al gechipt. Dus stel ik lak ze in de avond dan ligt de volgende dag mijn nagellak er voor de helft af. Dus geen tipwear, maar echte chips en daar heb ik een gruwelijke hekel aan. Het is dus ook niet de moeite om je nagels te lakken, want de nagellak ligt er zo weer af. En dit is wel een heel groot punt waarvan ik baal en ook de reden waarom ik hem niet meer wil gebruiken. Je nagels lakken kost toch wat tijd (basecoat, twee laagjes van de gekleurde lak en de topcoat). Ik vind het zonde van mijn tijd als mijn nagellak er de volgende dag toch al weer voor de helft af ligt. Daarom kan ik dit product niet aanraden. Bespaar je zelf de moeite om hem te koop en je geld hier aan te verspillen.

Grappig feitje, op de voorkant van het flesje staat: Anti-Chip Top Coat haha. Dat klopt dus niet helemaal!

Insta Dry  van Sally Hansen bevat 13.3 ml en is te koop bij de Kruidvat. Ik betaalde € 11,95 voor dit flesje en dat vind ik een heleboel geld voor zo’n flut product.

Heb jij deze nagellak wel eens geprobeerd? Zo ja, wat vind je er van? Deel je mijn mening of juist helemaal niet?

Vorige

Lush – Blackberry Bath Bomb

Volgende

Review waxmelts van Waxmelts.nl

13 Comments

 1. Was hier heel benieuwd naar, had er veel goeds over gehoord. Maar nu twijfel ik, ik heb er een hekel aan als mijn nagellak snel chipt! :-)

 2. Redhotjillypeppers

  Ik heb deze nog niet geprobeerd maar na jouw review ben ik dat ook niet van plan :)

 3. Hé wat raar! Ik gebruik deze topcoat en nog een repair basecoat van Sally Hansen al bijna 2 jaar lang (heb er al meerdere flesjes gekocht hoor ;-) hihi) en ben hier zeer tevreden over!
  Bij mij blijft de lak echt een paar dagen mooi zitten zonder te chippen!
  Het enige nadeel wat ik vind en wat je ook op de foto ziet is dat het kwastje in het flesje niet tot op de bodem komt, en het laatste stuk van de lak (1/5e deel) je nooit opkrijgt of met veel moeite uit het flesje moet halen. Verder ben ik hier erg tevreden mee, de chip en glans is bij mij echt prima!

 4. bummers dat je nagels met deze zo snel chippen >.<

 5. oei, dat is wel vreemd!

 6. Wat jammer dat het tegenvalt!

 7. Lin

  Wat een bummer… chippende nagellak is echt irritant!

 8. Ik vheb ‘m ook! Vind ‘m fijn! Jij?

 9. Huh, wat jammer zeg! Want ik merkte echt een positieve vibe op in de review, jammer dat hij dan chipt als de neten. Jup, daar maak je een goed punt, dan heeft lakken helemaal niet veel zin. Hey trouwens, helpt het ook als je je nagels zeg maar beide kanten op lakt? Dus van links naar rechts aan de onderkant?

 10. Wat jammer zeg!

 11. Hmmm deuken erin omdat je te snel iets wil doen is gewoon super irritant, maar chipping is eigenlijk al even erg he! Kan je wel sneller lakken maar 10x opnieuw! :P

 12. wat super jammer dat het zo snel chipt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén