Hugo Boss – Femme by Boss

zijn jullie net als ik ook zo dol op parfum? Vandaag ga ik wat vertellen over Hugo Boss Femme by Boss eau de parfum en de bijbehorende bodylotion.

ditisons 041

Dit zegt Douglas over het parfum:

Het parfum laat een betoverend aura van fascinerende vrouwelijkheid achter. Het belichaamt de zachte en zelfbewuste vrouw, die geniet van haar vrouwelijkheid. Een fruitig mengsel van mandarijn en zwarte aalbes brengt het subtiele aura van de geur perfect tot gelding. Stefanotis en witte lelie drukken hun stempel op de vrouwelijke kernnoot. Abrikoos en weke barnsteen worden vermengd tot een weelderige en warme basisnoot

ditisons 044

Dit parfum komt eigenlijk een beetje laat, want ik vind het typisch iets voor de lente door de geuren die erin verwerkt zijn. De eerste seconden nadat ik het parfum had opgespoten vond ik de geur eigenlijk niet zo lekker. Een beetje ouderwets zelfs, maar een minuut of 10 begint de geur wat zachter te worden en vind ik hem toch wel erg aangenaam. De geur is zoet, maar niet overheersend. Je ruikt echt een soort van bos bloemen op de huid, wat mij erg in de lentesferen brengt. De geur blijft lang hangen en ik vind de verpakking erg mooi. Ik moet zeggen dat het parfumflesje niet echt gemakkelijk in de hand ligt, omdat hij nogal breed is. Het parfum is lief zacht roze, wat je goed kunt zien zitten door het doorzichtige glazen flesje. Dit parfum bevat 30ml.

ditisons 042

De Bodylotion ruikt precies hetzelfde als het parfum, maar dan met een crèmige noot erdoor. In principe koop ik nooit los bodylotion van een geur, maar vind het wel fijn als ze erin een set bijzitten. De bodylotion smeert fijn weg en trekt snel in, wat ik altijd erg fijn vind. De structuur is een beetje dun, en de geur blijft lang op de huid aanwezig. De verpakking is ook lief zacht roze, alleen de dop oogt wat goedkoop door het zilveren plastic. De bodylotion bevat 50ml.

Dit is zeker niet mijn favoriete parfum, maar vind hem wel erg fijn en gebruik hem regelmatig. Deze geurset kost € 37,50. Kennen jullie deze geur al?

Vorige

Zomerse nail art

Volgende

Winnaar winactie Ooh La La

15 Comments

 1. Hij lijkt me wel lekker, jammer dat hij dan nog niet in de lente was uitgekomen. Maar tja, niets aan te doen. Ik vind het flesje er trouwens heel lief uit zien. :)

 2. Lijkt me een geur die je eerst moet spuiten en even op je huid moet laten zitten en dan pas moet ruiken, zoals je zelf ook al aangaf!

 3. Bo

  die lijkt me echt heerlijk!

 4. hmm, klinkt goed! xxx

 5. Lijkt me echt super lekker!

 6. hij lijkt me heerlijk!

 7. Lijkt me echt een lekker parfum! De foto’s vind ik ook echt heel erg mooi! ♥

 8. prachtig flesje!!

 9. Ik hou niet zo van hugo boss! De luchtjes ruiken gewoon weg nooit lekker op mijn huid.. Erg jammer.

 10. Ik heb hem ook gehad van mom toen! Sindsdien leg ik de link met de parfum en mijn moeder. :’) Geweldige geur is het, heel zacht en vrouwelijk.

 11. Deb

  Ik ken dit geurtje, heb ém zelf ook! Tijdens mijn zwangerschap was ik om de een of andere reden helemaal idolaat van dit geurtje maar nu ben ik er even op uitgekeken. Tís wel een mooi klassiek luchtje vind ik.

 12. klinkt lekker :D

 13. Ik heb een keer een tester van deze gehad.. Ik vind hem best wel lekker!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén