Winnaar winactie Ooh La La

Dames, ik heb de uitslag van de winactie in samenwerking met de webshop Ooh La La. Hij is wat later online dan gepland, omdat ik ziek ben (en dit naar verwachting nog de hele week kan duren). De komende week ben ik dan ook veel afwezig en zal ik weinig tot niet reageren. Jorinde neemt alles van mij over totdat ik weer volledig herstelt ben. En dan nu de uitslag van de winactie!

Ik heb alle namen in een fruitmachine gegooid en daaruit is een winnares gekomen. De winnares is geworden….
Melanie!

Gefeliciteerd Melanie! Jij hebt de tinkerbell ketting als keuze gegeven om te winnen dus deze heb jij ook gewonnen. En dat is niet het enige wat je hebt gewonnen, want bij de winactie kon je ook nog eens een kortingscode winnen van 15%. Deze heb jij dus ook gewonnen.

Neem contact met mij op via info@ditisons.nl dan regelen wij samen dat jij jou prijs toegestuurd krijgt! Je kunt tot en met vrijdag een mailtje sturen.

Er is trouwens nog steeds sale bij Ooh La La met wel kortingen tot 50%. De sieraden zijn nu dus extra voordelig, dus als je iets van deze webshop wilt aanschaffen is dat nu je kans!

Voor de verliezers: we hebben de afgelopen tijd al heel veel winacties georganiseerd en gehouden en het kan niet altijd feest blijven..

 

 

Of toch wel? JA! Wij hebben twee bedrijven gevonden die een winactie samen ons willen organiseren. En wie zijn dat dan? De fotowebshop Pixum en de leuke zeepwebshop Sakura (waar wij zo fan van zijn!). De winacties komen binnenkort online. Ik moet de artikelen schrijven, maar ik weet nog niet wanneer. Dit ligt eraan hoe goed ik mij voel, maar ze komen er. We vinden het ontzettend leuk en vooral voor jullie dat er de laatste tijd zoveel winacties online zijn gekomen en nog gaan komen.

 

Vorige

Hugo Boss – Femme by Boss

Volgende

Catrice – Put Lavender On Agenda

11 Comments

 1. Linsey

  Gefelicteerd Melanie!
  Jammer dat ik niet heb gewonnen, maar ik had het mezelf ook niet gegund, heb de winactie van sakurazeep al gewonnen :)
  Die is trouwens vandaag verstuurd, ik kreeg een mailtje van ze! Als ik ze binnen heb zal ik het jullie laten weten.

  Liefs Linsey

 2. Van harte gefeliciteerd!!

 3. Gefeliciteerd Melanie!!

 4. Deb

  Gefeliciteerd!!

 5. Gefeliciteerd!

 6. Gefeliciteeeeerd!! En jij heel veel beterschap!

 7. Gefeliciteerd en beterschap hè!

 8. Proficiat Melanie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén