Wishlist ♥

collage4
De laatste maanden schrijf ik vooral over onze reizen, maar er is nog genoeg anders leuks wat mij ook bezig houd en wat ik nog te wensen over heb. In dit artikel laat ik je zien welke items er op mijn wishlist staan.

collage4
We zijn al een paar maanden op huizenjacht, maar dat wil niet echt vorderen. Ik blijf echter dromen van een groter huis voor ons en de bijbehorende inrichting die ik daarbij zou wensen. Het komt in ons kleine huurhuisje niet tot zijn recht. Ongelooflijk jammer, maar des te meer reden om uit te kijken naar het moment dat ik bovenstaande items van mijn wishlist zou kunnen afstrepen.

Ik ben gek op ouderwetse printen en een botanische print in een mooie lijst aan de muur of op een houten randje zou ik zo tof vinden! De pannenkoekenplant is helemaal hot en ook ik ben om. Ze zijn zo leuk en schattig. Ik wil ook! Van houten planken kan ik geen genoeg krijgen. Ik heb er nog niet zoveel, maar ik droom van een keuken vol houten planken. Staat zo gezellig en sfeervol.

 

collage2
Op fashion gebied heb ik ook nog wel een aantal items op mijn wensenlijstje staan. De kleur okergeel is één van mijn lievelingskleuren, maar een jurkje in deze kleur heb ik nog niet. Deze zou ik dan willen combineren met een stoer bikerjack & bikerschoenen. Stoer, maar door het jurkje toch vrouwelijk. Ik vind het leuk om deze twee stijlen door elkaar te mixen of juist naast elkaar te gebruiken. Dit jurkje is trouwens van Sissy-Boy en onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

collage3
Sinds kort heb ik het merk Kindred Spirits ontdekt en wat een gaaf merk is dit. Alles hiervan zou ik wel willen hebben! Ze hebben geweldige vloerkleden, kussen, rugtassen en schoenen. Zo’n kleed zou ik wel heel gaaf vinden als we een nieuw huis vinden!

Wat staat er bij jou nog op het wensenlijstje?

Vorige

Besparen op je reizen

Volgende

Mijn liefde voor kamperen

  1. Nienke

    Wat een super leuke wishlist! Vooral dat okergele jurkje is erg mooi. Liefs,
    http://www.niennthings.nl

  2. Rowan - sillysis.nl

    Wat een leuke stijl heb jij! Er staat nog zoveel op mijn wensenlijstje, zowel qua kleding als voor het interieur! Ik heb vooral zin om lente kleding te shoppen door het lekkere weer! ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén