IMG_7420
Na de drukke december maand kwam januari als geroepen. Meer rust en tijd om het huis op te ruimen en nieuwe decoratie neer te zetten, zodat ik 2018 letterlijk kon starten met een frisse start. Kijk je mee naar mijn nieuwe favorieten & wat er nog op mijn wishlist staat?

IMG_7420
Het pronkstuk op mijn plank is toch wel deze mooie Canvas van onze rondreis door Canada afgelopen herfst. Deze foto is genomen van Lake Morraine waar ik eerder ook al over heb geschreven. Ik denk met veel plezier terug aan onze prachtige reis. Deze foto is voor ons extra speciaal, omdat we een zelfde soort foto op de achtergrond van onze computer hadden staan. Het was mijn grootste droom om naar Canada de gaan en een zelfde soort meer in het echt te zien. Zou het écht zo mooi zijn?! En dat was het! In het echt wat het nog veel mooier en zo speciaal om daar te staan, maar ook om onze eigen foto in onze woonkamer te hebben hangen. Deze canvas brengt dus mooie herinneringen terug.

IMG_7422
IMG_7435
Afgelopen maand is mijn beste vriendin getrouwd. Zij gaf mij een paar maanden terug een mooi en dierbaar cadeau om mij te vragen als getuige. Dit cadeau staat ook op het plankje. Het is een gegrafeerd houten doosje waarin een pen zit waarop staat ‘mijn beste vriendinnetje!’. Ik hoef jullie niet uit te leggen waarom dit een grote favoriet is van deze maand.

Bovenop dit doosje staat een belletje met een schildpad erop. Ik kocht hem voor maar € 1,- in een kringloopwinkel. Het belletje was kapot, maar mijn moeder heeft hem gelukkig weer kunnen maken. Ik vind het een leuk, apart ding en is ook niet zomaar ergens te koop. Hij maakt dit hoekje voor mij af.

Daaronder zie je een prachtige doorzichtige, glazen doos van de Sissy-Boy. Ik wist eerst niet zo goed wat ik ermee wilde doen, maar wel dat ik hem mooi genoeg vond om mee te nemen. Uiteindelijk heeft hij een leuk plekje gekregen op dit plankje. Je kunt hem op meerdere kanten neerzetten. Hij kan plat liggen, in de breedte staan of juist in de lengte. Binnenin zitten 3 vakjes waar je steeds wat anders in kunt doen. Nu heb ik er bijvoorbeeld een mooie edelsteen in zitten, lepeltjes met edelstenen van mijn oma en een gouden deurknop van Anna + Nina.

IMG_3057
Ik ben al sinds ik terug ben van Ierland (november 2016!) op zoek naar een nieuwe handtas. Mijn huidige handtas van Esprit zit niet lekker als ik hem over mijn schouder draag. Op de foto kun je zien dat hij de tas bij een knijpt aan de onderkant. Ontzettend jammer, want als je de tas niet om je schouder draagt is hij hartstikke leuk om te zien en ik krijg genoeg complimentjes als ik hem draag. Ik gebruik al jaren tassen van Esprit. De kwaliteit is goed, ze gaan lang mee en zien er ook nog eens leuk uit. De tas die ik hiervoor had komt ook van Esprit dus dat zegt denk ik eigenlijk wel genoeg! Maar ik ben dus al een tijdje op zoek naar een nieuwe tas.

BeFunky Collage
Daarom ben ik weer eens gaan kijken bij Esprit welke tassen ze nu in het assortiment hebben en ik kwam een aantal leuke tegen.

De tas links boven is van katoen en heeft een natuurlijke look and feel. Ik vind de meest leukste tas van allemaal, want hij heeft genoeg ruimte en die natuurlijk look spreekt mij erg aan. De tas ernaast lijkt er qua kleur en stof erg op, maar is net een tikkeltje stoerder. De zwarte tas is weer een stuk netter en mooi voor naar mijn werk. Ik vind het ook handig dat je deze aan het hengsel kunt dragen, maar ook over de schouder. Het rode tasje rechts vind ik gewoonweg enorm schattig door het formaat. Ook heb ik al eerder een suède tas van Esprit gehad en deze was heerlijk zacht qua stof. De tassen kosten tussen de € 49 – € 69.

123blog