Shoplog – Moederdag (Rituals, Xenos, Jamin, Drogisterij)

Yay! Vandaag staan hopelijk alle moeders in het zonnetje. Wij zijn afgelopen week de stad in te gaan om een cadeau voor onze moeder bij elkaar te verzamelen. Benieuwd wat wij hebben gekocht? Kijk dan snel even verder.

Ga jij je moeder vandaag nog een cadeau geven? Of heb je een ontbijtje gemaakt? Of vieren jullie helemaal geen Moederdag?

Vorige

Nieuwe uitslag winactie telefoonhoesje/tablet

Volgende

Opgemaakt April (Jorinde)

13 Comments

  1. Wat een mooie aankopen!

  2. Wat een geweldige dingentjes hebben jullie gekocht, en lekker veel haha! Die petit four (als je het zo schrijft) zien er schattig uit zeg! Cinnamon pie lijkt me trouwens lekker zeg!

  3. ik heb haar een box cadeau gedaan met parfum en skincare :)

  4. die badschuim van rituals is wel heel leuk!

  5. Leukk! Ik heb mijn moeder zo’n kant en klare giftset gegeven (lekker afgezaagd he)

  6. leuke aankopen :D

  7. Ik kan mijn moeder jammer genoeg niet zien vandaag (ik woon in Zwitserland) maar volgend weekend ga ik op bezoek in België en gaan we onze verloren tijd inhalen :-D

  8. Leuke aankoopjes! Weet zeker dat jullie moeder daar blij mee zal zijn! :-)

  9. ik heb een sieraden doosje cadeau gegeven :)

  10. Leuke aankopen hebben jullie gedaan, ook mooie moederdagcadeautjes! :) Yea, een agenda is makkelijk alleen moet je het bijhouden.. dat vergeet ik ook altijd. xD Ben benieuwd naar de winactie, wat ik heb je er al vaker over gehoord. ^^Ik heb laatst nog een parfum van ELIE SAAB gekaapt, vond hem zo lekker ruiken, bestelde hem een week later na een tester op de Douglas site. xD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén