Pieces – Nieuwe shawl

image
Van shawltjes kan ik er niet genoeg hebben. Ze kunnen je outfit compleet maken, opfleuren en hebben ook nog eens een handige functie. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe shawltje van Pieces zien.

image
Ik heb meerder shawltjes in mijn bezit om bij verschillende t-shirts te combineren. Omdat we richting de zomer gaan wilde ik een sjaaltje in lichte tinten hebben. Toen ik dit exemplaar zag twijfelde ik niet en gaf aan mijn zusje door dat ze deze mocht bestellen voor mij. Het is een shawl die aan een stuk vast zit en ruim genoeg is om hem twee keer om je hals te dragen. De schattige bloemetjesprint past goed bij de tijd van dit jaar en kan bij verschillende kleuren gecombineerd worden. Ook als het buiten mooier weer is kan het nog wel eens afkoelen en ook al is het geen dikke wintershawl, geeft een shawltje toch altijd wat bescherming tegen de kou. Je kunt hem makkelijk meedragen in je tas als je hem even niet wilt dragen, want het neemt weinig ruimte in.

image

image
De kwaliteit van het shawltje vind ik erg fijn. Hij is gemaakt van 100% polyester en irriteert niet. Als je deze kleur niets vind heeft de webshop ze ook nog in twee andere kleuren beschikbaar. Het shawltje is one size en ik hoefde ook niet bang te zijn dat hij te groot of te klein zou zijn. Ik ben super tevreden met dit shawltje. Voor deze shawl van Pieces betaal je €9,95

Hou jij ook van shawltjes?

Vorige

Favorieten – mei 2013

Volgende

Rimmel Lycra Salon Pro Nagellakken

22 Comments

 1. Leuk sjaaltje! Maakt echt je outfit af! :-)

 2. Erg mooie sjaal!

 3. Deb

  Mooie sjaal en ook goed te combineren met verschillende outfits. Liefs uit serignan.

 4. Wat een schattige sjaal!

 5. staat je erg mooi :D

 6. Wat een super leuke shawl! Ik ben er ook echt gek op! Heerlijk om je outfit net even dat puntje op de i te geven.

 7. zou ik zelf ook dragen :)

 8. Die is echt super leuk!! :D

 9. Heel erg leuk. Lekker voor nu en het najaar of s’avonds inderdaad

 10. Wat een leuke sjaal. Lekker zomers:)

 11. LOVE IT! En geen geld ook, voor zo’n leuke shawl :D

 12. Super leuk! staat je goed!

 13. Mooi sjaaltje, staat je goed!

 14. Mooie sjaal! Staat je leuk :)

 15. Wat een leuke shawl! Leuke kleurtjes, vrolijke tinten, passen goed bij je. :) Je ziet er ook heel netjes uit Jo!

 16. Heel erg mooi!

 17. Wat een toffe print, staat je goed Jorinde!

 18. Een super mooie shawl, i like! staaat ooksuper met wit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén