Mijn eigen webshop!

webshopcreatiefmetons
Ik heb ontzettend leuk nieuws! Achter de schermen zijn mijn moeder en ik al een tijdje bezig met het opzetten van een eigen webshop. Vandaag vertel ik jullie meer over onze webshop Creatief met ons.

Ik heb even gewacht met het delen van de webshop, omdat de webshop nog niet helemaal is zoals we willen. Uiteindelijk moet ik nog een tijdje wachten op het een en ander voordat hij af is dus besloten we hem nu ook maar met de buitenwereld te gaan delen. Anders blijf je maar wachten en dat is eigenlijk ook zonde, want er zijn nu ook al hele leuke dingen verkrijgbaar!

Waarom wij een eigen webshop hebben geopend staat ook op de webshop zelf, maar ik zal het hier ook nog even neerzetten:
’Creatief met ons is ontstaan vanuit mijn beauty & lifestyleblog Dit is ons (www.ditisons.nl). Mijn moeder en ik zijn eigenlijk altijd al creatief geweest. Er ontstond bij ons de behoefte om onze zelfgemaakte spulletjes te laten zien aan vrienden en familie. Mijn blog was daarvoor niet geschikt, omdat dat echt een blog is en wij meer op zoek waren naar een plek waar ook de mogelijkheid bestond voor bezoekers om onze spulletjes te bestellen. Daarnaast bestaat er nu ook de ruimte om te vertellen over de workshops die wij willen gaan geven en aan te geven op welke markten wij zullen gaan staan met onze producten.’


Onze webshop is geschikt voor alles wat wij zochten. Wij hebben nu een plekje om onze handgemaakte producten te laten zien en te gaan verkopen. Met deze naam kunnen wij van alles wat wij leuk vinden en zelf maken verkopen. De naam past ook bij mijn blog Dit is ons en je kunt ook daadwerkelijk creatief zijn met ons, omdat wij workshops willen gaan geven! Bij mijn moeder kun je nu al de workshop waxinelichthouder maken. Dit houdt in dat je een waxinelichthouder gaat versieren in een bepaald seizoen of thema. Dit thema of seizoen kan in overleg bepaald worden. Eigenlijk is alles wel mogelijk. De workshop is te boeken vanaf minimaal 4 personen en kost € 10,00 p.p. De workshop wordt bij ons thuis gegeven (rondom Hoorn). Mocht je interesse hebben dan kun je e-mail sturen naar info@ditisons.nl.


Mijn moeder verkoopt ook verschillende maten waxinelichthouders en gedecoreerde flesjes. Jullie hebben op Instagram ook al wel eens zo’n waxinelichthouder voorbij zien komen!

full33023468
full33023677
Mijn moeder maakt daarnaast ook zelf haarspeldjes. Ze haakt en versierd ze zelf. Een hoop werk en zij verdient op alle producten vrijwel niets, omdat de materiaalkosten erg prijzig zijn en ze ieder exemplaar uniek probeert te maken. Maar wij hebben er allebei veel plezier in en daar draait het uiteindelijk allemaal om. Ik vind het ontzettend leuk dat jullie nu ook kennis kunnen maken met mijn moeders werk. Het staat zo ontzettend leuk op tafel of met een bloemetje. Je kunt de producten op afspraak ook in het echt bij ons komen bekijken of afhalen zodat je geen verzendkosten hebt.

De producten van mijn moeder zijn al wel te koop, maar mijn producten nog niet. Wanneer mijn producten in de webshop te koop zijn of als er een nieuwtje is zal ik er een artikel aan wijden zodat jullie hiervan ook op de hoogte zijn.


Op onze eerste markt

Als je benieuwd bent geworden naar de webshop dan kun je hem hier bekijken. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Vorige

Favorieten producten van de laatste tijd

Volgende

De voordelen van op vakantie gaan met de auto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén