Too Faced Naked Eye Palette

Vandaag laat ik jullie het bekende Too faced Naked Eye palette zien. Ik wilde dit palette al erg lang hebben en wil jullie graag laten weten of hij aan mijn verwachtingen heeft voldaan.

Het kartonnen doosje is uitklapbaar en naar mijn mening een echte eyecatcher. Er zitten 9 kleuren oogschaduw in waarvan drie wat grotere en zes kleinere. Het zijn allemaal neutrale kleuren.

Boven de kleuren oogschaduw zitten drie kaartjes verstopt achter het karton met op elk kaartje een voorbeeld van een look die je kunt maken, welke kleuren je daarvoor moet gebruiken en waar je ze moet aanbrengen op het oog.

Onder de oogschaduw zit een klein laatje met een oogschaduwkwastje om op het bewegend ooglid aan te brengen en om een lijntje langs de wimperrand te maken. Dit kwastje werkt niet zo fijn als de kwasten uit mijn kwastenset van het merk Zoeva.

Dan nu over op de pigmentatie

Van links naar rechts de kleuren en hun namen: In The Buff, Birthday Suit, Pink Cheeks, Pillow Talk, Satin Sheets, Lap Dance, Like a Virgin, Unmentionables, Stiletto.

Ik vind de pigmentatie van sommige kleuren helaas erg slecht. Een paar kleurtjes komen goed tot hun recht, maar ik had dit niet verwacht toen ik dit palette kocht. Toch ben ik erg blij om dit palletje in mijn stash te hebben. Ik vind hem erg mooi en wordt al blij als ik er naar kijk en in mijn handen heb. De drie grotere oogschaduws bevatten 2 gram en de 6 kleinere oogschaduws bevatten 0,9 gram.

Het Too Faced Naked Eye palette heb ik online gekocht bij www.uniqueboutique.nl voor € 34,95.

Vorige

Mijn nagellakrek

Volgende

MAC Blush – Rose quartz

13 Comments

 1. Ik gebruik weinig oogschaduw en zou het bedrag er niet voor neerleggen. Ziet er wel erg mooi uit, dat dan wel!

 2. Jammer dat hij best prijzig is! Hij ziet er prachtig uit!

 3. Hij is echt supermooi x

 4. Jammer dat die zo duur is!! maar wel een erg mooi palettee!

 5. Het is wel een heel mooi palette, maar idd spijtig dat ze niet allemaal even gepigmenteerd zijn, dank je voor de eerlijke review :).

 6. Mooi palette, deze zou ik graag aan mijn stash willen toevoegen, ook al weet ik dat ik ‘m waarschijnlijk niet heel veel ga gebruiken :P

 7. raar dat hij slecht gepigmenteerd is, voor die prijs zou ik echt meer verwacht hebben!
  liefs.

 8. Deb

  Prachtig vormgegeven palette met een super mooie inhoud. Ik dacht altijd dat de pigmentatie ontzettend goed was, maar dat valt dus best een beetje tegen.. jammer!

 9. awh, it’s so pretty

 10. LAP DANCE IS ZO VRESELIJK MOOI
  #oepscapslockstondaan
  xxx

 11. Anouk

  Echt heel mooi, jammer dat jullie het eerst al gebruiken en dan productfoto’s nemen…

  • Wij vinden dat persoonlijk niet zo erg. Wij proberen wel eerst foto’s te nemen, maar soms komt dat er niet van of hadden we het product al voordat we met onze blog bezig waren;) Wij zijn natuurlijk geen blog die producten nieuw opgestuurd krijgt, maar alles zelf koopt en dan komt dat wel eens voor :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén