Too Faced – Pretty Rebel Beauty Eye Shadow Palette Limited Edition

tf1
Ik kwam laatst toevallig op de Amerikaanse website van Too Faced en zag dat ze een nieuwe Limited Edition palette in hun assortiment hadden. Nu heb ik het palette zelf niet, maar ik vind hem zo mooi en leuk dat ik hem wel met jullie wil delen middels product foto’s.

Het palette heet Pretty Rebel Beauty Eye Shadow Palette. Wat een lange naam, maar dat mag ook wel voor zo’n pareltje.

tf2
Dit zijn de kleuren die er in zitten. Ik vind het leuk dat er nude kleuren in zitten, maar ook wat fellere kleuren waardoor je een neutrale look net wat meer kunt opfleuren door bijvoorbeeld een gekleurd lijntje onder je onderste wimperrand te zetten. De goud, zilver en zwart maken dit palette perfect voor oud en nieuw om een knallende look te maken.

tf3
En dan die verpakking. Zo chique, maar ook weer speels en schattig. Perfect!

Het palette kost $46.00. Het is mij onduidelijk of zij nou ook internationaal verzenden. Het palette is hier ieder geval te verkrijgen. Ik heb al gekeken of hij bij de Sephora in Frankrijk te koop is, maar daar heb ik hem helaas nog niet gezien.

Wat vinden jullie van dit palette? Zouden jullie hem graag aan je collectie toevoegen?

Vorige

Mijn parfum stash

Volgende

Nieuwe zonnebril!

14 Comments

 1. Mwah ik twijfel nog. Vind het een heel mooi palet maar weet niet of ik m ook echt zou aanschaffen.

 2. wel gave kleuren :D mooie verpakking!

 3. Hij ziet er wel mooi uit! Maar ik zou hem zelf niet bestellen denk ik

 4. Prachtig prachtig.Ik zou hem zeer zeker aan mijn stash willen toevoegen :)

 5. Wat een mooi palette! :-)

 6. Wat een pareltje!

 7. Ze hebben weer prachtige kleuren, zoals altijd x

 8. Heel mooi. Tja ik zou alles van Too Faced wel willen hebben dus ook dit mooie palette.

 9. De kleuren zien er wel erg mooi uit!

 10. Oh die’s mooi! Vooral het zwarte kleurtje ziet er gaaf uit :)

 11. Jaaa, die is echt schitterend! Volgens mij spotte ik hem bij VintageorTacky, weet niet zeker, maar hij lijkt erop. De kleurtjes zijn ook gorgeous, zo variërend. :) I WANT!

 12. ziet eruit als prachtige kleurtjes en vooral een super gaaf dekseltje

 13. Neeeed… spijtig dat ze TooFaced niet hadden op IMATS anders had dat ook in mn zak gezeten.. zooo mooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén