Alverde blush–Dessert Rose

productfoto's duitsland 067Ondanks dat het alweer een tijdje geleden is dat ik op vakantie was in Duitsland komen er nog steeds make-upjes voorbij op onze blog, die we toen hebben gekocht. Vandaag laat ik jullie een supermooie blush zien van het merk Alverde.

productfoto's duitsland 065

productfoto's duitsland 071
Ik heb het over de Alverde naturkosmetik in 02 Desert Rose. Een mooie donkerroze kleur met een subtiel shimmertje erin. Ik heb nog niet zoveel losse blushes in mijn stash en naast mijn peach en lila kleurige blushes, die ik al had zocht ik nog een mooie donker roze en tijdens mijn zoektocht in Duitsland is dat dus gelukt. Deze blush noem ik middelmatig gepigmenteerd. Je hoeft er niet tien keer met je kwast in te wrijven, maar hij is ook niet zo gepigmenteerd dat je na één zacht veegje er al als een clown uitziet. Deze blush gebruik ik erg vaak en ben super blij dat ik hem heb meegenomen. Hij past gewoon bij heel veel verschillende looks en blijft lang zitten. Alverde is een merk van biologische cosmetica en ik denk dat de blush daarom ook maar zes maanden houdbaar is volgens de verpakking. Ik denk dat mensen waarbij make-up enz. vaak irritaties geven, dit een mooi merk is wat vriendelijk is voor de huid. Als je toevallig in Duitsland bent, vind ik dit echt een aanrader om mee te nemen. Op onderstaande foto’s draag ik de blush.

PicMonkey
De Alverde blush in 02 Dessert Rose is te koop bij de DM in Duitsland. Ik weet helaas niet meer wat de blush me heeft gekost, maar het zal denk ik zo rond de vijf euro zijn geweest. De make-uppies daar waren namelijk allemaal lekker goedkoop. Het aantal gram staat ook helaas niet op de verpakking vermeld.

Heb jij al eens iets getest van het merk Alverde?

Vorige

Essie – Madison Ave-Hue (Limited Edition)

Volgende

Opgemaakt – maart 2013

26 Comments

 1. Ziet er best goed uit! Mooie tint :)

 2. Ziet er mooi uit! En onder de 5 euro is niet duur ;-)

 3. Ik vind het een mooie kleur! :)

 4. erg mooie tint :D

 5. nog nooit van gehoord :) staat je wel goed

 6. wat een prachtige kleur, maar heb nog nooit van het merk gehoord.

 7. Wat een mooie kleur!

 8. ja conditioner. Vind de blush er leuk uit zien

 9. Ziet er goed uit! Ik had nog nooit van dit merk gehoord.

 10. ik vind het een mooi kleurtje!

 11. Wat een mooi kleurtje, staat je heel goed! :)

 12. Lin

  Wat een mooie subtiele blush!

 13. Hele mooie kleur!

 14. Dit merk herken ik meteen uit de DM! Mooi is die blush :)

 15. Ziet er mooi uit

 16. ik ken het merk niet maar ik vind het er erg mooi uitzien :)
  wil ook snel eens naar duitsland en daar wat leuke make – upjes scoren :)

 17. Staat je erg mooi. Mooie zomerse kleur. ik kende het merk nog niet.

 18. Ohhh lady, wat een mooie glitters heb je op je oogleden! De blush staat je ook goed, mooi fris en damn cheap. :)

 19. wat een prachtige kleur heeft deze blush, me wants! maar ik heb er al zoveel haha

 20. Deb

  Mooi zacht roze kleurtje! Ik ken dit merk nog niet.

 21. Mooi kleurtje, wauw! Ik kende dit merk nog helemaal niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén