Winter Mist And Light Visit: Bohemian Living on Facebook.com/BohemianLivingCollective
Wie mij een beetje kent weet dat ik verzot ben op het bos. Ik vind het heerlijk om er urenlang te wandelen, te kijken naar de insecten, verschillende planten en even alleen maar te ontspannen. Het bos heeft voor mij iets magisch en ieder seizoen heeft zo zijn charme. Ik was naar plaatjes aan het kijken op Pinterest naar het bos in winterse sferen en kon het niet laten om ze met jullie te delen. Zo adembenemend mooi!

Winter Mist And Light Visit: Bohemian Living on Facebook.com/BohemianLivingCollective

winter’s masterpiece

Misty winter creek in Finland • photo: Kari Liimatainen on My Modern Met

www.facebook.com/socialnetworksoftware Megastar Media Review megastar Media Reviews megastarmedia reviews www.megastarmedia.com

~~Magic Path by Cristo Bolanos~~

Forcez votre passage même si la forêt paraît impénétrable et qu'aucune sortie ne permet de s'en échapper. Domptez les arbres, apprenez à regarder plus loin que vos pieds qui vous paraissent douloureux pour apercevoir les futurs obstacles. Même si les temps sont durs, acceptez les plaisirs simples et observez la beauté de chaque instant tant que vous le pouvez. Ne faites plus confiance aux proverbes méfiant et archaïques. Trouvez votre vérité . https://www.youtube.com/watch?v=dJ-QLl5qjLg

Bronnen foto’s: Pinterest

Gaan jullie in de winter wel eens naar het bos? Zo ja, welk bos? Ik ga zelf altijd naar Schoorl, omdat dit het dichtstbijzijnde bos is voor mij hoewel ik het Veluwse bos het mooist vindt!