clip_image001
Planten, bloemen, droogbloemen, stuk voor stuk allemaal trends van de afgelopen jaren. Van groen wordt iedereen blij en het draagt ook bij aan de gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat alleen al het kijken naar afbeeldingen van planten de stress verlaagd. Geweldig toch? Daarom zet ik in dit artikel de tofste planten print telefoonhoesjes op een rij. De meeste van ons hebben immers een telefoon toch heel wat uurtjes in de handen.

clip_image001
Een prachtige print met die roze en rode kleuren. Het lijkt haast wel geschilderd. Een mooie print voor de herfst door de donkere kleuren. Dit hoesje is de iPhone 11 Pro Max case.

clip_image002
Deze tint met roze rozen vind ik weer goed passen bij de lente. Mooi, fris en zacht.

clip_image003
Deze groene planten passen dan weer perfect bij de zomer. Deze Monstera plant heeft ook een tijd in mijn slaapkamer gestaan. Een onwijs mooie, maar ook gave plant omdat hij ontzettend hoog kan worden. Een favoriet als ik zou kiezen voor een telefoon accessoire.

clip_image005
En het laatste hoesje past door zijn grafische vorm met witte kleuren perfect bij de winter. Voor ieder seizoen zou je voor de afwisseling nog kunnen kiezen voor een ander hoesje.

Wist je dat 5 minuten kijken naar een groen landschap je herstel van stress al bevorderen? Voor mij een reden om iedere dag naar buiten te gaan. Als ik vrij ben ga ik wandelen met mijn dochter, ook als het miezert. Ik merk echt verschil als ik naar buiten ben geweest. Maar ook op mijn werkdagen ga ik in mijn pauze altijd een rondje lopen. Even een frisse neus halen en als het kan probeer ik een stukje park of groen mee te pakken. Maar zelfs het kijken naar bomen of groen langs het kant van de weg, of tuinen van mensen brengt mij al tot rust.

Ben jij veel in de natuur?