Kun je nog een wereld voorstellen zonder smartphones? Waar het vroeger een instrument was om iemand te bellen of te sms-en, heeft het nu meerdere functies: internetten, nieuws lezen, in contact zijn met vrienden en familie, online winkelen en fotograferen. Het zal je dan ook niet verbazen dat bijna 93% van de Nederlanders een smartphone heeft. We willen dat een smartphone er fraai uitziet en over allerlei technische snufjes beschikt. De bekende smartphonemerken zoals Samsung, Huawei en Apple spelen hier graag op in en lanceren jaarlijks nieuwe toestellen om je vingers bij af te likken. Maar hoe zit het met de kwetsbaarheid? Kon je vroeger je telefoon gerust wel een keer op de grond laten vallen, betekent dit tegenwoordig bijna altijd schade. Wat kun je doen om de levensduur van je smartphone te verlengen? Wij vertellen je er meer over.


Zorg dat je telefoon goed beschermd is

De winkelprijzen van smartphones geven noodzaak om dergelijke smartphones te beschermen met stevige telefoonhoesjes en screenprotectors. Als je de eigenaar wilt worden van een premium model, zoals bijvoorbeeld de binnenkort verwachten iPhone 12-serie, dan mag je diep in de buidel tasten. Het is dan ook een kleine investering om direct een beschermhoes aan te schaffen. Je kunt bijvoorbeeld bij Casimoda iPhone 12 Pro hoesjes vinden in alle soorten en van degelijke kwaliteit.

Sterke en modieuze hoesjes
Er was een tijd dat hoesjes voor je telefoon er uitzagen alsof je er een portemonnee omheen had gedaan. Functioneel, maar niet erg mooi. Als je dan zo’n elegant stuk techniek hebt is dat wel jammer. Gelukkig worden smartphones niet alleen mooier, de telefoonhoesjes ook. En het online aanbod trouwens ook. Waar het online aanbod telefoonhoesjes vroeger vooral gefocust was op de high-end smartphones, slaag je tegenwoordig ook makkelijk in je zoektocht naar modieuze Samsung A51 hoesjes of Huawei P30 Lite telefoonhoesjes. Vaak heb je ook nog de optie om deze hoesjes aan je eigen wensen aan te passen. Zo weet je zeker dat je die hippe nieuwe smartphone ook in een hip hoesje zit waar je trots op mag zijn!

Dit artikel is geschreven met input van Casimoda