clip_image002
Zoals jullie wel weten ben ik dol op kamperen. Eerder maakte wij al camper reizen naar Amerika en Canada. Dit jaar zoeken wij het dichter bij huis en gaan we in Nederland kamperen. Graag neem ik jullie mee in de voorbereidingen die ik nog moet treffen voordat we kunnen vertrekken.

clip_image004
Kampeeruitrusting caravan

Vorig jaar heb ik een aantal inklapbare kratten gekocht die je makkelijk op kunt stapelen. Hier heb ik al onze kampeerspullen in gedaan zodat we deze makkelijk van zolder kunnen halen zodra we gaan kamperen. Ik wil deze allemaal nog even nalopen en controleren of we niets vergeten zijn. Dit jaar gaat mijn dochter Sonne mee dus ik zal een hoop extra spullen mee moeten nemen.

clip_image006
We zitten op een camping vlakbij het strand en daarom hebben wij een super handige bolderkar van Obelink gekocht. Ik wilde er een die een zonnedakje had zodat ik mijn dochter daarin kan laten slapen op het strand of op de camping. Maar ook mijn nichtje past er bij in waardoor we geen twee kinderwagens mee hoeven te nemen. Ook heeft de bolderkar niet alleen een trekfunctie, maar ook een duwfunctie net zoals een normale kinderwagen. Deze bolderkar nemen we dus ook mee!

Persoonlijke kampeeruitrusting
Zelf moet ik mijn reiskleding nog even nalopen en kijken wat handig is om mee te nemen. Ik verwacht niet dat we gaan hiken, maar wandelschoenen en een kleine backpack die lekker zit is altijd fijn. Ik moet nog een nieuwe bikini, want door de borstvoeding pas ik mijn oude bikini niet meer. Gelukkig ga ik binnenkort een dagje naar Amsterdam en hoop ik daar te slagen. Ook ben ik nog op zoek naar een nieuwe zonnebril. Als ik niet slaag in Amsterdam dan ga ik er lastminute nog een online kopen bijvoorbeeld bij https://www.cheapasszonnebrillen.nl/.

Al met al best nog wat dingen die gedaan moeten worden. Ik ga deze week nog starten met het schrijven van een lijstje en deze streep ik dan gedurende de week af. Gelukkig hebben wij een rommelkamer waar ik alles klaar zou kunnen neerleggen.

Ga jij nog kamperen? Zo ja, waar ga je naar toe?