photo of assorted items on wooden table
Het is officieel herfst in Nederland, maar ga jij liever de zon opzoeken? Of heb je al een vakantie geboekt en ben je druk bezig met inpakken? Het is iedereen vast wel eens overkomen dat je tijdens je vakantie denkt ‘had ik dat maar ingepakt…’. De afgelopen jaren heb ik geleerd om een paar dingen altijd mee te nemen wanneer ik op reis ga. Vooral als je kinderen hebt is dit artikel misschien wel nuttig! Ik zal een aantal handige gadgets en accessoires opnoemen die onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. Laat me weten wat jullie musthaves zijn voor op vakantie!

Powerbank voor het hele gezin
Ben je net aangekomen op het vliegveld en is jouw smartphone batterij leeg omdat de kinderen de hele vlucht spelletjes hebben gespeeld? Dat is niet erg handig, vooral als je nog moet uitzoeken waar je heen moet vanaf het vliegveld. Daarom heb ik altijd een powerbank mee zodat ik mijn smartphone altijd en overal kan opladen. Wat ik erg fijn vind is dat ik met mijn powerbank meerdere telefoons kan opladen, ideaal voor als je kinderen, vriend(in) ook willen laden! Je kunt deze handige powerbank vinden bij hoesjesdirect.nl

Grey Felt Journal TO DO LIST on a white desk
Tassenorganizer

Ik kan niet zonder een tassen of koffer organizer. Hiermee kun je je tas in meerderen delen opsplitsen zodat elke vak iets anders heeft en niet alles door elkaar ligt. Handig om je zonnebrandcrème, snacks, belangrijke papieren en paspoort gescheiden te houden. Je hoeft nooit meer te zoeken waar wat ligt!

Person Holding Black Android Smartphone
Telefoonhoesjes

Niets is vervelender dan een kapotte smartphone scherm oplopen tijdens je vakantie. Ik moet er niet aan denken dat mijn smartphone stuk gaat, dan kan ik geen mooie foto’s en video’s meer maken. Daarom gebruik ik altijd een telefoonhoesje. Hiermee bescherm ik mijn smartphone en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Mini ventilator
Ga je naar een tropische bestemming? Dan is een mini ventilator echt ideaal! In sommige landen kan het ‘s middags erg warm worden. Recent ontdekte ik een draagbare mini ventilator die je overal mee kunt nemen. Je hebt diverse soorten ventilators, er zijn zelfs modellen die je in je smartphone kunt steken om te activeren. Kleine kinderen zijn er vaak ook gek op omdat ze dan even kunnen afkoelen.

Dit is een gastartikel geschreven door hoesjesdirect.nl