Afbeeldingsresultaat voor disneyland kerst
Nu ik zwanger ben denk ik steeds meer na over leuke activiteiten die we met ons kind zouden kunnen doen zodra hij/zij ouder is. Eén van die activiteiten is naar Disneyland Parijs tijdens Kerst tijd. Want we hopen nog steeds te kunnen blijven reizen als de kleine er is. En dat kan ook dichter bij huis én even goed een avontuur zijn vol plezier.

Afbeeldingsresultaat voor disneyland kerst vuurwerk
Het decor van Disneyland Parijs is normaal gesproken al sprookjesachtig, maar tijdens Kerst met de lichtjes, versiering en wellicht zelfs sneeuw is het natuurlijk helemaal betoverend.


Afbeeldingsresultaat voor disneyland kerst winkel
Maar denk ook aan de parade in Kerst thema. Alle Disney figuren in Kerst pakken, de straten vol met groene, rode en gouden versieringen en de winkels natuurlijk met de mooiste cadeautjes.

Afbeeldingsresultaat voor disney hotel parijs
Hoe sfeervol is het dan om ook in het Disney hotel zelf te gaan slapen? Geen omkijken meer naar het ontbijt en je staat zo in het park zelf.

Maar hoe kom je er? Je kunt natuurlijk met de auto gaan, maar er zijn nog veel meer opties. Denk aan een treinreis of een busreis Parijs. Het voordeel van een busreis is dat je een all-in prijs hebt. De busreis zelf, je accommodatie, maar ook je entree voor het park voor meerdere dagen. Dit kan zelfs voordeliger zijn dan wanneer je alles los boekt. Het loont dus om dit van te voren uit te zoeken. Het voordeel van reizen met een trein- of bus is dat je je volledig kunt focussen op elkaar en niet zelf hoeft te rijden. De afstand is ook goed te doen, want dezelfde dag sta je nog in het park!

Staat Disneyland Parijs tijdens de Kerst ook nog bij jou op je wishlist? Zo ja, met wie zou je graag heen willen gaan?