schoenen
Een aantal weken geleden deelde ik met jullie het geweldige nieuws dat ik zwanger ben. Inmiddels ben ik alweer een aantal weken verder en het leek mij leuk om jullie een update te geven over mijn zwangerschap. Hoe voel ik mij, waar ben ik allemaal mee bezig en geef ik jullie een voorproefje van de babykamer!

16 weken
Ik voel mij op het moment redelijk goed. De ergste misselijkheid is achter de rug, maar de vermoeidheid is er met vlagen nog steeds. Ik ben gelukkig nog steeds niet zoveel kilo aangenomen. ‘Maar’ 2 kilo. Helemaal prima! Ik maak me er niet druk om, maar ik vind het wel fijn om niet al te veel aan te komen, omdat ik voor de zwangerschap al wat ronder en gevulder was. Ik lijk minder te eten dan voor de zwangerschap, maar de lekkere trek is sinds kort wel aan de orde haha. Alles wat zoet en zuivel is gaat er wel in.

schoenen
Met die groeiende buik moet er natuurlijk ook andere kleding komen. Mijn gewone broeken kan ik al een tijdje niet meer aan. Gelukkig veel jurkjes nog wel en die draag ik dan ook graag met sneakers of laarsjes. Ik heb heel veel kleding gekregen van mijn buurvrouw, beste vriendin en zus. Zo ook dit leuke groene jurkje van Mamalicious. Ik kijk eigenlijk niet meer naar de maat, maar voel vooral hoe de kleding zit. Zo is dit jurkje een XS, maar past hij nog prima. Terwijl andere zwangerschapskleding die maat M of L is weer veel te strak zit. Wat mij betreft een goede tip voordat je kleding die je tweedehands krijgt of koopt meteen afschrijft.

schoenen2
Ik combineer het jurkje met deze leuke laarsjes van Manfield. Lekker stoer en ze combineren je outfit weer heel anders dan een paar sneakers. Ook perfect met dit natte herfst weer, want er komt geen water door heen.

babyakmer
En ik kan jullie alvast een sneak peek van de babykamer geven! Na uren, dagen en weken van wikken en weken heb ik toch besloten mijn droom behang te bestellen. Ik heb altijd gedroomd van een boskamertje waar je heerlijk weg kunt dromen en je fantasie de vrije loop kunt laten. Waar alles mogelijk is en sprookjes tot leven komen. Dit behang van Jimmy Cricket – Woodland in Deep Teal heeft het voor mij allemaal. Het behang is niet goedkoop, maar we compenseren het door andere producten wat meer budget proof te houden. Het behang kost € 400 voor slechts één wand. De andere wanden houden we wit om de kamer rustig te houden. Zijn jullie net zo verliefd op dit behang als ik?

Om het boskamer thema door te voeren hangen we een plank boven de commode van hout met boomschors. Deze boomschors plank van Karwei kost slechts € 6,49 voor 2,40 meter. Dus daarmee zeker budget proof!

Ik heb een tweedehands commode gekocht van hout die we helemaal gaan opknappen. Schuren en verven in een mooie groen tint. De knopjes vervang ik voor deze leuke gouden slapende vosjes. Die dan weer terug komen in het behang. Ze komen van Doing Goods en kosten € 7,50 per stuk. Ik heb er 8 nodig dus dat is dan weer wat minder budget proof. Ik heb in de woonkamer ook knopjes van Doing Goods en weet dat ze mooi blijven en heel lang mee gaan. Ze zijn van messing en erg stevig. Ik kan ze dus in de toekomst altijd nog voor een ander project gebruiken mochten we de commode ooit weg doen.

De baby komt de eerste tijd bij ons op de slaapkamer slapen in een co-sleeper. Maar voor in de toekomst is een ledikant nodig. Omdat ik de babykamer wel graag af wil hebben voordat de baby komt, hebben wij de ledikant alvast gekocht. Deze komt van Ikea en het is de Sniglar ledikant in de kleur beuken. Een mooie natuurlijke hout tint die goed past bij het bos thema. Hij kost slechts € 44,95 en daarmee compenseert hij de wat duurdere producten weer.

De babykamer is momenteel gestript en mijn man en vader zijn druk bezig met de wanden. De wanden moet gevuld, geschuurd, behangen worden, weer geverfd en dan kan volgende week hopelijk het mooie bos behang worden geplaatst. Wie weet kan ik dat de volgende update weer wat meer aan jullie laten zien!